190
MEDF9BB8BFEF9204E45846C499FE8C4D258

Såld!

Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Penselgatan 6


Såld!
Slutpris: SEK 4,050,000

Ansvarig mäklare

Vill ni bo högst upp i huset med en otrolig utsikt? Då är detta lägenheten för er! En välplanerad 3:a om 80 kvm i populära Kvillebäcken. Bostaden är nyproducerad från 2015 och erbjuder helt insynsskyddat boende, vilket är unikt för Kvillebäcken! Från vardagsrummet når ni enkelt ut till den stora balkongen, perfekt för att sitta och se solen gå ner över vackra Göteborg!
För mer information kontakta mäklaren!

Om området

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,079 Inkl, värme, TV, bredband (100/100), IP-telefoni. Individuell mätning av el och vatten.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea80 kvm
Våning10 (hiss finns)
Lägenhetsnummer22-2225-1-24103-1
Byggår2014-2015
Driftskostnad492 kr/månad

Bilder

Välkommen till Penselgatan 6!

Utsikt från balkong!

Högt över takåsarna!

Vy från lägenheten!

Högst upp utan insyn!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
80 kvm
Areakälla
föreningens information
Allmänt
Vill ni bo högst upp i huset utan insyn och med magisk utsikt? Då är detta lägenheten för er! En välplanerad hörnlägenhet om 80 kvm fördelade på 3 rok i populära Kvillebäcken. Bostaden är nyproducerad från -15 och erbjuder en stor balkong med en vy som måste upplevas på plats! Välkommen på visning!
Hall
Välkommen upp till våning 10. Väl inne i lägenheten möts ni av en ljus hall som erbjuder goda möjligheter till avhängning i garderoben till vänster. På golvet ligger ljus parkett som är genomgående för hela lägenheten. Väggarna här är vita.
Stora sovrummet
Sovrummet rymmer utan problem en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här vaknar ni upp till utsikten över Göteborg tack vare fönster i två väderstreck! Förvaringen löser ni bäst i de tre garderober som erbjuds. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är vita.
Badrum
Badrummet är helkaklat med svart klinker på golvet och vit kakel på väggarna. Här finns allt ni kan tänkas behöva. Självklart finns det golvvärme! Tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp, wc, dusch med vikbara glasväggar samt handdukstork. Perfekt badrum för hela familjen.
Lilla sovrummet
Rymligt med plats för en större säng såväl som förvaring. Kan med fördel nyttjas antingen som sovrum eller kontor. Här erbjuds fin vy över Kvillebäcken. Väggarna här är vita och på golvet ligger ljus parkett.
Vardagsrum
Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket bjuder in till socialt umgänge med nära och kära. Tack vare lägenhetens gavelläge är det fint ljusinsläpp från alla håll. Här ryms en större soffa med tillhörande tv-möblemang och ett matbord vid fönstret. Härifrån når ni bostadens härliga balkong i bästa västerläge. Väggarna här är vita och golvet pryds av ljus parkett.
Kök
Köket är av märket Marbodal och håller hög standard. Över och underskåp går i vitt med vitt kakel mellan. Detta bryts av snyggt med en mörk bänkskiva. Utrustningen består av Integrerad mikro, spis med häll, fläkt, diskmaskin och kyl/frys i fullhöjd. Här kan ni stå och laga mat med Göteborgs stad som utsikt!
Balkong
Bostadens pärla är den stora balkongen! Här får ni en balkong med kvällssol högt upp över området med fantastisk utsikt. Här ser ni båda in mot stan såväl som ut över Kvillebäcken. Det ryms både en soffa och ett bord med tillhörande stolar. Det perfekta stället att avnjuta solnedgången över Göteborg!
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
10 av 10, hiss finns
Avgift
SEK 4,079 Inkl, värme, TV, bredband (100/100), IP-telefoni. Individuell mätning av el och vatten.
Driftskostnad
SEK 5,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
VA
SEK 1,800
Försäkring
SEK 1,600
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
2.06802 %
Andel av årsavgiften
1.76588 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2014-2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Umbra i Göteborg
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Brämaregården 36:5, vilka uppfördes 2015. Föreningen består av 68 lägenheter, samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Avgift:
I avgiften ingår värme och telia triple play (tv, bredband (100/100), IP-telefoni). I varje lägenhet finns en avläsare för kall-, och varmvatten och el, där faktureras man för den faktiska förbrukningen fördelat kvartalsvis. Föreningen har ett kollektivt avtal, i samband med inflyttning behöver lägenhetsinnehavaren inte ha något eget avtal med el och vatten. Förbrukningen debiterad 5 månader i efterskott på avgiftsavi från HSB Göteborg

Det finns ett utrymme för barnvagnar under Penselgatan 6.

Det finns en gästlägenhet med välutrustat kök samt upp till 9 bäddar. Denna kan hyras för en kostnad av 300 kr/dygn och max 3 dygn i rad.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
68
Tv och bredband
Föreningen har ett treårigt kollektivt avtal med Telia om tjänster för bredband, TV och telefoni. I bostäderna byggs ett datanät upp med 2 datauttag per sovrum och 4 uttag per vardagsrum. Lite beroende på planlösning kan det även finnas 2 uttag i kök. I vart och ett av dessa uttag kan en telefon, digitalbox för TV eller dator anslutas. Vilken tjänst som önskas i respektive uttag väljs via en panel i bostadens elcentral. I tjänsten ingår Telia bredband 100/10. Hastigheten ar 50-100 Mbit/s for att ta emot data och 8-10 Mbit/s for att skicka data.
Parkering
Föreningen har hand om 32 st garageplatser som går att hyra för ca 1250 kr/månad. Till garageplatserna finns det 4 lediga platser (2019-04-29). Det finns även 3 MC-platser som går att hyra för 550 kr/månad. Till MC-platserna är det separat kö.
Renoveringar
Föreningen har upprättat en underhållsplan vilken kommer att uppdateras löpande. Månadsavgiften har höjts vid två tillfällen, med 1,3% 2018-01-01 och med 3% 2018-07-01.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Centrala Hisingen Kvillebäcken Göteborg

Penselgatan 6

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg