190
MED2A068F57FA34453B8091313AB339BF3D

Såld!

Centrala Hisingen, Göteborg

Hallegatan 15


Såld!
Slutpris: SEK 2,100,000

Ansvarig mäklare

Vill du bo högt upp i huset i en välplanerad 1,5:a med stor inglasad balkong i bästa västerläge? Då är detta lägenheten för dig! Här får du helkaklat badrum, goda förvaringsutrymmen och ett rymligt kök med bra avlastningsytor där du kan laga mat med utsikt över grönområdet utanför. Planlösningen är genomtänkt med en sovalkov för sängen och tillhörande förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Bostadens pärla är den stora inglasade balkongen i västerläge med fri utsikt tack vare husets läge i området, denna måste upplevas. Bostadens närhet till Vågmästarplatsen gör att man har shopping och kommunikationer ett stenkast bort, där både spårvagn och buss tar dig in till centrum på ca 5 minuter. Denna lägenhet passar utmärkt för dig som student, men även för dig som letar en mindre bostad i en god förening! Observera att den lägenheten står skriven som en 1:a, men disponeras som en 1,5:a.
För mer information och eventuell visning kontakta mäklaren!

Om området

Välkommen till en av Göteborgs snabbast växande stadsdelar! Här bor du lugnt och naturnära, men med all tänkbar service i närheten. In till stan och övriga Göteborg är det endast några minuters resa och vill du bada finns havet inom räckhåll i väster.

Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar.

Här finns gott om vackra grönområden lite överallt! Hisingsparken med Slätta Damm är en av Göteborgs största grönområde. Flunsåsparken som sommartid bjuder på underhållning med bla. dans och musik. Området kring Keillers park och Ramberget och har inte bara en underbar grönska utan även en bländande utsikt över Göteborg, bättre picnicmål är svårt att finna!

Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!

Kommunikation

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästarplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Närservice

Närhet till Backaplan med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,903 Inkl, Värme, vatten, kabel-tv och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea35.5 kvm
Våning7 (hiss finns)
Lägenhetsnummer22-2044-4-297-5
Byggår1958-1959

Bilder

Inglasadbalkong

Hall

Hall med förvaring

Vardagsrum

Plats för skrivbord

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1.5 rum
Boarea
35.5 kvm
Allmänt
Vill du bo högt upp i huset i en välplanerad 1,5:a med stor inglasad balkong i bästa västerläge? Då är detta lägenheten för dig! Här får du helkaklat badrum, goda förvaringsutrymmen och ett rymligt kök med bra avlastningsytor där du kan laga mat med utsikt över grönområdet utanför. Stabil och välskött förening. En låg avgift där bredband ingår! Observera att den lägenheten står skriven som en 1:a, men disponeras som en 1,5:a.
Hall
Väl inne i lägenheten möts ni av en välplanerad hall med ljus parkett på golvet och modernt ljusgråa väggar. Förvaring löses via en klädkammare till vänster.
Badrum
Bostadens badrum är helkaklat med svart klinker på golvet och vit kakel på väggarna. Utrustningen består av WC, handfat, spegelskåp och dusch med draperi.
Vardsgsrum
Vardagsrummet är väldigt ljust tack vare det goda ljusinsläppet från fönstren åt väster. Plats för soffgrupp, skrivbord och matplats löses via ett smidigt barbord. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är ljusgråa.
Sovalkov
Här ryms en säng med nattduksbord. Garderob med skjutdörrar löser förvaringen av alla kläder smidigt. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är ljusgråa.
Kök
Köket praktiskt och erbjuder goda förvaringsytor. Här hittar ni vita över/underskåp och en svart arbetsbänk med vit kakel ovan. Utrustningen består av spis med häll, fläkt och kombinerad kyl och frys. Här kan man stå och laga mat med utsikten över det grönskande området som din närmsta granne. Matplats finns via barbord med plats för 3-4 personer. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är ljusgråa.
Balkong
Denna inglasade balkongen i bästa västerläge är bostadens absoluta höjdpunkt! Här möts ni av en rymlig balkong med trevlig trall på golvet. Här finns plats för mindre möblemang. Tack vare husets fina placering i området och lägenhetens våningsplan får ni här fri utsikt över området. Här kan ni sitta och avnjuta kvällssolen med nära och kära. Inglasningen gör att balkongen blir som ett extra rum långt in på hösten.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av 10, hiss finns
Avgift
SEK 2,903 Inkl, Värme, vatten, kabel-tv och bredband
Andel i föreningen
0.18575 %
Andel av årsavgiften
0.18467 %
Byggnad
Byggnadsår
1958-1959
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd.
Energiprestanda
114 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2- och 3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Ekemarken
Om föreningen
Föreningen omfattar 6 fastigheter med 379 lägenheter och 3 lokaler med bostadsrätt samt 2 st hyresrätter. Byggt 1958 - 59. Fastigheten innehas med tomträtt med nuvarande avgäld tom 2028. Det finns gästlägenhet, cykelförråd samt fritidslokal. En välutustad tvättstuga i varje hus. I varje våningsplan finns även sopnedkast med valbar kompost.

Se gärna föreningens hemsida för ytterligare information. http://www.hsb.se/goteborg/ekemarken

Har du frågor till styrelsen? Kontakta styrelsen via e-mail styrelsen@ekemarken.se.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
377
Antal lokaler i föreningen
4
Tv och bredband
Brf Ekemarken är anslutna till ComHem. Föreningen har upphandlat ett bredband/tv-paket via ComHem som ingår i avgiften.
Parkering
Det finns 147 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 320 kr/mån med el och för 260 kr/mån utan el. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Föreningen förfogar över 19 platser för mc/moped inomhus. Dessa platser kostar 160 kr/mån och har separat kö.

Mellan Hisingsgatan och Hallegatan finns en parkering som fastighetsbolaget Balder ansvarar för de nås på 031-10 99 06. Vid Kvilletorget finns flera parkeringshus med andra uthyrare.

Kontakta vicevärden via mail vid frågor om uthyrning av p-plats/mc-plats: Uthyrning@gbg.hsb.se.
Renoveringar
Hela underhållsplanen som revideras varje år ligger på föreningens hemsida.
https://www.hsb.se/goteborg/brf/ekemarken/om-foreningen1/underhallsplan/
Ekonomi
Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Nej
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Centrala Hisingen Göteborg

Hallegatan 15

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg