190
MED9B75B1586143440DA2F21678AFC3C6DE

Såld!

Centrala Hisingen Wieselgren, Göteborg

Västra Stillestorpsgatan 25


Såld!
Slutpris: SEK 2,080,000

Ansvarig mäklare

Ljus lägenhet belägen vid Ramberget, nära Wieselgrensplatsen. Den inglasade balkongen blir som ett extra rum där ni kan avnjuta morgonkaffet till solens strålar. Både sovrum samt vardagsrum är väl tilltagna och lätta att möblera. Förvaringen har man heller inte snålat på - Lägenheten erbjuder bra förvaring bl.a. i en stor klädkammare och dessutom ingår två st förråd! Snabbt tillträde möjligt!

Om området

Wieselgrensplatsen är ett torg på Hisingen i Göteborg uppkallat efter Peter Wieselgren. Wieselgrensplatsen ligger inte långt i från Ramberget med dess fantastiska utsikt över Göteborg. Dessutom ligger Lundbybadet och Rambergsvallen inte långt ifrån Wieselgrensplatsen.

Kommunikation

Här går spårvagnarna 5,6,10 och 13.

Närservice

Wieselgrensplatsen har ett väletablerat och komplett utbud av dagligvaror, servicebutiker och övrig detaljhandel. Även ett sjukhus, Lundby Sjukhus. Wieselgrensplatsen kan även ses som den mest centrala delen av Hisingen då avståndet inte är långt vare sig till centrala Göteborg, Ramberget, Rambergsvallen eller Backaplan.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,345 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea57 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer234022001-0312
Byggår1958
Driftskostnad250 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Virvelvindsgatan 30 Energideklaration
Årsredovisning 16-17
Årsredovisning 2018
Föreningens hemsida
Västtrafik

Bilder

Inglasad balkong med morgonsol!

Snyggt kök!

Bänkskivan i ek bryter snyggt av mot det i övrigt ljusa köket

Fräscha vitvaror och Kyl samt Frys i fullhöjd

Luftigt kring matplatsen!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Ljus lägenhet som verkligen har nära till allt. Här har ni vacker natur precis intill samt storslagen utsikt från Rambergets topp. Här ifrån ser ni hela Göteborg! I motsatt riktning finner ni Lundbybadet och Bravida Arena där de flesta idrotter kan utövas eller för all del, åskådas. Strax intill ligger Wieselgrensplatsen som erbjuder brett serviceutbud, restauranger samt kommunikationer som tar er till Göteborg C på mindre än 15 minuter.

Lättmöblerad tvårummare med väl tilltagna rum, stor inglasad balkong, helkaklat badrum och fräscht kök. Genomgående ekparkett, med vacker stavparkett i original i vardagsrummet. Gott om förvaring i klädkammare och dessutom ingår två st förråd! Snabbt tillträde möjligt!
Antal rum
2 rum
Boarea
57 kvm
Hall
Välkommen in! Den stora hallen bjuder in till bostaden med sin öppna lösning och slukar förvaring i den stora klädkammaren direkt till vänster. Här är ljusa väggar och på golvet ligger fin ekparkett.
Sovrum
Bostadens sovrum ligger direkt till höger från hallen. Här är berikat med ljus från det stora fönstret mot den inglasade balkongen. Rummet är stort och kvadratiskt och rymmer utan tvekan en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Golvet här pryds av ekparkett och väggarna är vita.
Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens största rum och rymmer både TV-möblemang, soffgrupp och en kontorshörna om så skulle önskas. På golvet ligger här den vackra stavparketten kvar och väggarna är vita med en fondvägg i grått. Via Vardagsrummet når man bostadens inglasade balkong.
Balkong
Den inglasade balkongen är verkligen bostadens pärla. Balkongen ger plats för större möblemang, så att man kan sitta bekvämt och ta morgonkaffet med bästa sällskap medan solens strålar letar sig fram. Med skjutbara fönster, släpper ni enkelt in en svalkande bris när värmen blir allt för intensiv. Balkongen kan nyttjas som ett lyxigt extrarum stora delar av året!
Badrum
Bostadens badrum är helkaklat och släpper in dagsljuset genom det stora fönstret. Här ligger ljust klinker på golvet och ljust kakel på väggarna. Utrustningen består av badkar, toalett, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin.
Kök
Runt hallens vänstra hörn når ni det fina köket som bara har några år på nacken. Luckorna är vita och utrustade med rostfria beslag. Bänkskivan är i massivt ek.
Köket rymmer ett matbord för 4-6 personer, där trevliga middagar kan avnjutas tillsammans. Köksutrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis samt fläkt.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 11, hiss finns
Avgift
SEK 3,345 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 3,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,800
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.22898 %
Andel av årsavgiften
0.22993 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1958
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Inglasad, stor balkong. Möjlighet att skjuta bort rutorna.

-Förråd
Förråd finns både i källaren och på vinden.

-Tvättstuga
Tvättstuga finns i huset.

-Parkering
Föreningen har parkeringsplatser att hyra med separat kö. Det finns gästparkeringar inom föreningen. En bit bort vid Rambergsvägen finns gratis parkering att nyttja.

-Bra att veta
Postboxar vid entrén.
En bit bakom huset finns uteplats med grill.
Vidare finns ett antal faciliteter inom föreningen att nyttja för medlemmarna. Cykelrum, barnvagnsrum, bastu, snickerilokal samt en gästlägenhet att hyra för en mindre summa.
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Göteborgshus 22
Om föreningen
Förening: Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 22

Fastigheten Brämaregården 73:3, 73:5, 73:6 och 73:7 innehas med tomträtt och bebyggdes 1958 med 356 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, samt 13 lokaler.

Avgift:
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (grundutbud). EL betalas separat av lägenhetsinnehavaren.

Gemensamhetslokaler:
I föreningen har man tillgång till tvättstuga, torkrum, cykelrum, snickarbod, pingisrum och bastu. Gästlägenhet (4 bäddar) finns att hyra. Det finns soprum för hushållsavfall och tidningar. Till lägenheten hör ett källar- och ett vindsförråd. Det finns tre tvättstugor i vartannat hus, i varje tvättstuga finns det två tvättmaskiner.

Organisationsform
Andelsratt
Tv och bredband
Kabel-tv levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften.
Kollektiv bredbandsanslutning 1000/1000 med Ownit fr.o.m. 15/1-19
Parkering
Det finns 198 st parkeringsplatser samt 30 st garageplatser.
Priset för en p-plats utomhus ligger i dagsläget på 250 kr/mån. En garageplats ligger på 150 kr/mån. Till dessa är det separat kö. Frågor angående parkering besvaras av Riksbyggen på tfn 021-40 85 00. Gratis parkering längs med Rambergsvägen. Besöksparkeringar finns i området.
Renoveringar
Fastigheten stambytt (avlopp och el) mellan 2002-2003.
Hissmotorer har bytts ut under 2008-2009.
Säkerhetsdörrar (ståldörrar), postboxar samt nya entrépartier i aluminium har installerats under 2008.
Balkonginglasningen sågs över och byttes 2013.
Under 2018 kommer föreningens hissar att renoveras.

Underhållsplan och kommande års underhåll:
Se årsredovisning

Karta

Centrala Hisingen Wieselgren Göteborg

Västra Stillestorpsgatan 25

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg