190
MEDF987B2DE4A2F45DF824E51249E32AB17

NyproduktionSåld!

Brämaregården, Göteborg

Myntgatan 16 A


Såld!
Slutpris: SEK 1,785,000

Ansvarig mäklare

Nu finns möjligheten att flytta in i denna nyproducerade och välplanerade 1:a belägen i trevliga Brämaregården. Denna bostad som ligger på första våningsplanet i ett landshövdingehus från 1939 består av 29,5 välplanerade kvadratmetrar.

Bostaden kommer att genomsyras av en hög standard samt fina neutrala färg- och materialval. Kök och vardagsrum är sammanlänkat genom öppen planlösning, vilket optimerar kvadratmeterna och gör att man kan bjuda över vänner på besök utan att det känns trångt.

Juridisk person får äga bostaden och föreningen tillåter även andrahandsuthyrning.

Kontakta mäklaren för visning!

Om området

Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden. Utsiktspunkten Ramberget sträcker sig 87 meter över havet och ligger i Brämaregården / Rambergstaden. Bebyggelsen kring består i huvudsak av flerfamiljshus. Vid Ramberget ligger Porslinsfabrikens disponentvilla kvar som en symbol från 1800-talet.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Brämaregården. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du Kville Saluhall, apotek, vårdcentral, mataffär samt restauranger och caféer. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,987 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea29.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer1002
Byggår1939

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Köksritning från HTH

Områdesbild - Ramberget

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
29.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
3-stavs ekparkett samt vita målade väggar med spotlights i tak. Tre stycken garderober samt plats för avhängning. 2,60 m takhöjd i hela bostaden.
Badrum
Grå klinker 20x20 cm på golvet med 10x10 cm i duschutrymmet och vitt kakel 20x40 cm på väggarna. Utrustat med tvättställ och spegelskåp från Svedbergs Skapa, blandare från Hans Grohe, wc samt dusch från Tapwell med glasväggar. Förberett för en mindre tvättmaskin.
Allrum
Köket och allrummet är i en spännande och modern planlösning där hela rummet blir till en social yta. Väggarna går i vitt och på golvet ligger 3-stavs ekparkett, dessutom är spotlights inbyggda i taket. Tack vare två härliga fönster badar rummet i naturligt ljus som flödar vidare genom hela lägenheten.
Kök
Det vita köket är levererat av HTH och kombineras med vitt kakel och en grå laminatbänkskiva som bidrar med god arbetsyta. Den gedigna rostfria maskinparken som är levererad från Cylinda erbjuder en induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys samt en spisfläkt (Thermex).
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4
Avgift
SEK 1,987 inkl värme, VA
Andel i föreningen
5.61 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Energideklaration
Utförd. 10/13/2010
Energiprestanda
172 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas med argongas
Övriga byggnader
Gemensam gård med gräsmatta, planteringar, miljörum samt cykelrum.
Förening
Namn
Brf Myntet i Kville
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Brämaregården 23:12. Landshövdingehuset är byggt år 1939 i tre våningar med 14 lägenheter varav en av dem är hyresrätter. Totalytan är 571 kvm.
Fastigheten kommer ha tillträde: 4 maj (med reservation för försening i bygget)
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
14
Varav hyreslägenheter
1
Tv och bredband
Bredband genom fiber, avtal finns med Telia öppen fiber.
Parkering
Boendeparkering kan ansökas hos Göteborgs stad, månadskostnad från 340 kr.
Renoveringar
Under 2017 sattes mekanisk frånluft in i huset. Taket blev försedd med ny papp och takpannor. Fönstren byttes till nya 2-glas fönster med argongas. Våning 1 fick ny puts samt samtliga avloppstammar och vattenledningar byttes ut. Dessutom drogs elen om.
Under 2018 har både fram och baksida dränerats om.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 2,275
Pantsättningsavgift
SEK 1,138

Karta

Brämaregården Göteborg

Myntgatan 16 A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg