190
MED3B8F5143F821411BA8AEBF3C35822443

Unik planlösning, toppskick endast en trappa upp!

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Brunnehagen 47


Såld!
Slutpris: SEK 2,400,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

En trappa upp har vi denna unika bostad med öppen planlösning och där allt är i toppskick. Bara att flytta in och trivas från dag ett! Genomgående fina golv, vita väggar, ett renoverat kök i toppskick, stambytt badrum samt en härlig inglasad balkong i söder! Lägg där till en lågt belånad Riksbyggen förening med lediga parkeringsplatser.
Hör av dig redan idag för mer information!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,745 inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea80 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer394
Byggår1972
Driftskostnad542 kr/månad

Bilder

Brunnehagen 47! Unikt i toppskick!

Välkommen in till denna unika bostad, endast en trappa upp!

Riktigt läckert kök med praktisk klinker

Stilrent

Här ryms en matplats för 4-5 personer

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
80 kvm
Areakälla
föreningens information
Allmänt
En trappa upp har vi denna läckra bostad med en öppen planlösning, detta är unikt för Brunnehagen. Här är allt i toppskick och möjligheterna för hur du vill ha planlösningen är stora och ändras med enkla medel. Lägg där till en härligt inglasad balkong i söderläge så är detta ett boende i toppklass. Lediga parkeringar finns även i området.
Hall
Du kliver in i hallen där du direkt möts av den ovanligt öppna planlösningen och kontakten med både kök och vardagsrum. Här finns plats för avhängning rakt framför dörren. På golvet ligger parkett vilket är genomgående för bostaden och väggarna är vita.
Kök
Innanför entrén finner du bostadens läckra vita kök som rymmer en matplats för 4-5 personer invid fönster med utsikt i mot området och ett fönster ut mot den inglasade balkongen. I taket sitter dimbara spotlights. Köksinredningen är genomgående i högblank vit och erbjuder bra med arbetsyta samt förvaring tack vare att det finns skåp på båda sidor. Mellan skåpen sitter ett snyggt mörkt kakel och arbetsytorna pryds av en läcker stenskiva med infälld ho. Den maskinella utrustningen består av integrerad ugn och mikro i arbetshöjd, spishäll, svart fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger klinker. Från köket har man kontakt med både matplatsen i köket och vardagsrummet.
Vardagsrum
Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök gör bostaden väldigt social. Vardagsrummet är generöst och rymmer dels tv-hörna men även matplats eller arbetsplats om man så önskar. Väggarna är målade vitt och på golvet ligger parkett.
Sovrum 1
Sovrummet är rymligt med utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Förvaring erbjuds via en garderob med skjutdörrar med spegelglas. Här har vi vita väggar med samma parkettgolv som pryder resten av lägenheten.
Balkong
Bostadens balkong är precis utbyggd och härligt inglasad med en skön heltäckningsmatta på golvet. Inglasningen och det soliga söderläget möjliggör härliga dagar och kvällar i vänners sällskap.
Sovrum 2
Från vardagsrummet når du bostadens andra sovrum, idag möblerat som ett barnrum. Här är det öppet till vardagsrummet vilket ger rummet fler användningsområden, kanske som matsal? Annars går det utmärkt att sätta upp en vägg och få ett sovrum utan genomgång. Sätta upp en vägg i mitten av rummet samt dörr från vardagsrummet och du har en minifyra. Som sagt möjligheterna är stora! Väggarna är vita och på golvet fortsätter parketten från vardagsrummet. Här finns gott om förvaring i en garderob bakom skjutdörrar med spegelglas.
Badrum
Bostadens helkaklade badrum är i toppskick och renoverades i samband med stambytet 2012-13 . Här är det helkaklat med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, kommod med tvättställ och handdukstork. Här är förberett för egen tvättmaskin om du skulle vilja ha det. Gemensam tvättstuga finns även såklart inom föreningen.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 4,745 inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Driftskostnad
SEK 6,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
VA
SEK 2,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften.
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.27975 %
Andel av årsavgiften
0.26665 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1972
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 11/24/2008
Energiprestanda
168 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Balkong
Inglasad balkong i söderläge.

-Förråd
Finns bredvid entrén i markplan.

-Tvättstuga
Finns i närliggande hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Avgiften kommer höjas med 3% 1 juli 2018. Detta p.g.a. balkongutbyggnaden.

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6
Om föreningen
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
425
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.
Parkering
P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.
Ekonomi
Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019 kommer man den 1 juli att höja avgiften med 3%. Denna höjning är inlagd i angiven avgift.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Nej, innehar tomträtt.
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Brunnehagen 47

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg