190
MED45C655AF690C4EC08FD32AE459663363

Stambytt badrum, utbyggd och inglasad balkong, lediga parkeringar

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Brunnehagen 37


Såld!
Slutpris: SEK 2,000,000

Ansvarig mäklare

Snart har ni möjligheten att förvärva en av de populära 3:orna i Brunnehagen. Denna bostad har stambytt helkaklat badrum med framdraget för egen tvättmaskin. Balkongen är precis utbyggd och inglasad och känns numera som ett extra rum.
Tvättstuga i närheten och lediga parkeringar finns. Snabbt tillträde möjligt!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,625 inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea80 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer165
Byggår1972
Driftskostnad483 kr/månad

Bilder

Här kommer goda middagar serveras!

Bra förvaring i garderober men även klädkammare rakt fram

Kök!

Här saknas ett par luckor men här är bra stommar!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
80 kvm
Allmänt
Nu ges möjligheten att köpa en av Brunnehagens populära treor med ett bra läge i området nära parkering och tvättstuga! På tredje våningen ligger bostaden med minimal insyn från grannar. Här behövs lite fix och trix för att skapa ditt drömboende för lång tid framåt. Bra planlösning som erbjuder möjligheter till ordentligt med förvaring och även en utbyggd och inglasad balkong att nyttja stora delar av året. Snabbt tillträde erbjuds om ni är i behov av det.
Hall
Du kliver in i hallen som direkt ger plats för avhängning och förvaring. Här är praktiskt planerat med lättskött klinker på golvet som vidare in i hallen övergår i laminat. Väggarna är ljusa i en svag rosa ton. Längst in i hallen har vi bostadens klädkammare, smart placerad mellan de två sovrummen.
Kök
Bostadens kök erbjuder bra med förvarings och arbetsytor. Här ges utrymme för en matplats invid fönstret åt väst. Nuvarande ägare har påbörjat ett byte av köksluckor som inte färdigställts så här finns lite att fixa till men i övrigt är det ett bra kök. Bänkskivorna är i grå laminat och mellan över- och underskåp sitter grå-vit melerat kakel. Utrustningen är genomgående rostfri och består av ugn med häll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys samt dubbelho. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger grå klinker.
Vardagsrum
Vardagsrummet beläget åt öst är generöst och rymmer både tv-hörna och matplats. Väggarna är ljusa på golvet ligger originalparkett i ek.
Sovrum 1
Sovrum 1 är stort och rymligt med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Räcker inte det till ska vi inte glömma den stora klädkammaren precis utanför. Här ligger laminat på golvet och väggarna är vita.
Sovrum 2
Sovrum 2 med utgång till härlig balkong är beläget mittemot sovrum 1. Här är det ljusa väggar och på golvet ligger laminat.
Balkong
Den inglasade balkongen är precis utbyggd och redo för sin första sommar! Detta har medför att det bostaden nästan fått ett rum till. Läget är åt öst och här är det fri utsikt över Tuve
Badrum
Bostadens badrum är i toppskick och renoverades i samband med stambytet -12/-13. Här är det lite extra utrustat med skön golvvärme och på golvet ligger grå klinker samt vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ samt handdukstork. Förutom detta är det förberett för egen tvättmaskin om ni vill ha det.

Hör av dig redan idag om detta kan vara en bostad för dig! Snabbt tillträde kan erbjudas vid behov!
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 4,625 inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Driftskostnad
SEK 5,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
VA
SEK 1,800
Försäkring
SEK 1,600
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften.
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.27975 %
Andel av årsavgiften
0.26665 %
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1972
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 11/24/2008
Energiprestanda
168 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Balkong
Inglasad balkong belägen åt öst.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i samma hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6
Om föreningen
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
425
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.
Parkering
P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.
Ekonomi
Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019 kommer man den 1 juli att höja avgiften med 3%. Denna höjning är inlagd i angiven avgift.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Nej, innehar tomträtt.
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Brunnehagen 37

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg