190
MED93BED103573F49EC9D2DF3E65FA5790C

Hemtrevligt radhus med två uteplatser och garage i länga!

Såld!

Hisings Kärra - Gerrebacka, Hisings Kärra

Fuxvägen 23


Såld!
Slutpris: SEK 2,920,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till detta familjevänliga radhus i bostadsrättsform. Tre bra sovrum, två badrum samt två uteplatser - sol från morgon till kväll! Här bor du i ett barnvänligt och naturnära område med närhet till förskola, skola och busshållplats med kommunikationer som tar dig till Göteborg city på 30 min. Välkommen att anmäla dig på visning!

Om området

Gerrebacka är beläget i ett naturskönt område på norra Hisingen omgärdat av betesängar och fågelreservat. Här finns en underbar natur samtidigt som det är nära in till Göteborg centrum. De flesta husen är byggda under 2000-talet och det är en blandad bebyggelse med både friköpta hus och bostadsrättparhus.

Kommunikation

Rosa express tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Bussen går från Gerrebacka via Kärra Centrum in till stan och vidare till Billdal. Från knutpunkten Klareberg finns ett antal andra bussar som tar dig till olika delar av stan.

Närservice

Kärra centrum finns på ca 1,5 kilometers avstånd. Där finns bland annat mataffär, bank, vårdcentral, sim- och sporthall samt bibliotek. Närhet till Bäckebol köpcenter och IKEA.

Övrigt

I det barnvänliga området finns två dagis och i Kärra centrum finns flera dagis samt låg- mellan- och högstadieskola. Tolsereds 4H-gård ligger inom promenadavstånd och där finns hästar, får, kaniner och grisar att besöka.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,285 inkl kallvatten, kabel-TV, garage & bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea100 kvm
Lägenhetsnummer00023
Byggår1997
Driftskostnad1,125 kr/månad

Bilder

Sola, grilla och skåla - låt fantasin flöda!

Välkommen in!

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Kliv in i köket!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
100 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Du kliver in hallen med avhängningsmöjligheter åt höger. Här finner ni även trappen upp till ovanvåningen med bostadens samtliga sovrum. Här går väggarna i vitt med en naturinspirerad fondvägg. På golvet ligger ek-parkett som är genomgående för hela bostaden.
Kök
Ta höger i hallen och gör entré i bostadens kök i öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger ljusa och rymliga ytor. Modernt vitt kök med goda förvaringsmöjligheter och en modern maskinpark som inkluderar kyl & frys i fullhöjd, inbyggd micro och ugn, diskmaskin(2017) samt induktionshäll med rostfri fläkt ovan. Mellan bänkskivan i träinspirerad laminat och de vita luckorna med silverhandtag finner ni stora kakelplattor i grå nyans - läckert! Vägghängd matbord med plats för 4 personer vilket ger mer arbetsyta för den kulinariskt intresserade.
Vardagsrum
På motsatt sida från köket finner du bostadens vardagsrum med gott om platts för stor soffhörna med bra tv-vägg. Från vardagsrummet tar ni er vidare ut till trädgården.
Uteplats/trädgård
Uteplats med mindre altan som övergår till gräsmatta(nyodlad 2018) som blir lagom gräsberikad till sommaren. Här ute finner utrymme för matplats och mindre loungehörna om så önskas. Smidigt att servera sena middagar tack vare smidig tillgång till kök och den sena kvällssolen - magiskt!
Badrum - entréplan
Stort och ljust badrum med tvättavdelning. Helkaklade väggar i behaglig ton som övergår till våtrumsmatta. Här inne finner du WC, tvättställ med spegelskåp ovan, dusch samt tvättmaskin(2017) och torktumlare(2013).
Sovrum
Ta trappen upp och du välkomnas till bostadens sovavdelning med genomgående ek-parkett. Tre bra sovrum varav ett master bedroom med goda förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderob. Räcker inte det finner du även en klädkammare på ovanvåningen med mycket gott förvaringsutrymme.
Badrum - övre plan
Även här uppe finner du ett stort badrum med badkar som ger möjligheten att ta ett varmt och skönt bad. Helkaklade väggar som övergår till våtrumsmatta. Här finner du även WC, tvättställ och belyst spegelskåp.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 5,285 inkl kallvatten, kabel-TV, garage & bredband
Driftskostnad
SEK 13,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 12,000
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
2.81056 %
Andel av årsavgiften
2.81372 %
Tillträde
Omgående
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
1997
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 10/13/2008
Energiprestanda
91 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2- och 3-glas
Förening
Namn
Brf Västra Fladen
Om föreningen
Brf Västra Fladen grundades och byggdes 1998. Föreningen ligger i lugna Gerrebacka och består av 34 lägenheter, i en kombination av 3or, 4or och 5or. I föreningen bor en härlig blandning av unga, gamla och barnfamiljer.

Lägenheterna värms upp av fjärrvärme (som inte ingår i avgiften). Avtal för hushållsel tecknas av respektive hyresgäst (ingår inte i avgiften). Vatten betalas á conto i hyresavgiften och justeras vid årets slut efter den verkliga förbrukningen. Föreningen har ett avtal med ComHem för 100 Mbit/s bredband och tv vilket ingår i avgiften.

Läs mer om föreningen på deras hemsida: https://www.vastrafladen.se/
Organisationsform
Andelsratt
Antal lägenheter
34
Tv och bredband
Tv och Bredband 100 Mbit/s ingår i avgiften.
Renoveringar
Taknocksöversyn 2017
Spolning och filmning av dräneringsrör 2017
Översyn av slänter 2017
Spolning och filmning av dräneringsrör 2016 - 2017
Taknocksöversyn 2016 - 2017
Mindre takarbete 2015
Ommålning fasader 2014
Översyn av tak och vindar 2013 - 2014
Ommålning 2005
Ekonomi
Amortering på föreningens lån sker enligt plan. För mer information, se lånenoten. Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Sveriges BostadsrättsCentrum (SBC).
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Hisings Kärra - Gerrebacka Hisings Kärra

Fuxvägen 23

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg