190
MEDE8FD26960F434C01BBDC8A78051AD13C

Inglasad balkong i västerläge, högt läge med utsikt, snabbt tillträde!

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Arvesgärde 11


Såld!
Slutpris: SEK 1,800,000

Ansvarig mäklare

Kanontvåa med inglasad västerbalkong i stabila Brf Måsängen! Lägenheten är belägen högst upp i huset och är genomgående i bra skick. Stambytt badrum med tvättmaskin! I Brf Måsängen ingår bredband, varmvatten och digital-TV i avgiften. Tvättstuga finns i samma hus. Bra läge med närhet till både torget och bussen! Snabbt tillträde är möjligt!
Välkommen att kontakta Jonas Lindquist om du har några frågor.

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.
Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde. Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,238 inkl värme, VA, Digital-TV och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer57
Byggår1964-65
Driftskostnad292 kr/månad

Bilder

Kök med matplats och utgång till den inglasade balkongen

Kök

Kök mot hallen

Inglasad balkong i bästa västerläge

Högst upp med utsikt!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
62 kvm
Allmänt
Nu ges möjligheten att förvärva denna goa 2:a om 62 kvm i populära Arvesgärde, Brf Måsängen! Lägenheten är belägen på våning 3 och har en härlig inglasad balkong i västerläge med kvällssol och utsikt över området! Bostaden är i bra skick med moderna färger på ytskikt och här finns ett stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin. I Brf Måsängen ingår även snabbt bredband, varmvatten och digital-TV i avgiften, något som skiljer sig i Tuves olika föreningar!
Hall
Du kliver in i en stor hall som knyter ihop bostadens samtliga rum. Här finns plats för både avhängning och möblemang. Förvaringsmöjligheterna är goda via de 5 garderoberna samt 1 dubbel. Från hallen når du vardagsrummet till höger, sovrummet rakt fram och till vänster finns lägenhetens kök och badrum. På golvet ligger laminat och väggarna är vitmålade.
Kök
Fint kök med utgång till inglasad balkong. Här finns en given yta för matbord för 4-5 personer vid fönstret mot balkongen. Köket går i vitt med maskinpark i mestadels rostfritt. De ljusa bryts av med bänkskiva i laminat och snyggt grått kakel mellan över/underskåp. Maskinparken består av ugn med glaskeramikhäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys med is och kallvattensfunktion. På golvet ligger laminat och väggarna är målade i en läcker grön färg. Från köket nås den härliga inglasad balkongen belägen åt väst.
Balkong
Balkongen är rymlig och inglasad för att kunna nyttjas stora delar av året. Hit ut kommer du från både kök och sovrum. Våning 3 innebär såklart bra utsikt över Arvesgärdes gröna innergård. Västerläget är perfekt och här avnjuter du kvällssolen från första parkett!
Sovrum
Sovrummet är väl tilltaget och rymmer stor säng samt ytterligare möblemang. Väggarna är målade i en snygg ljusgrön nyans och på golvet ligger laminat. När du vaknar på morgonen har du inte många steg ut till balkongen där du avnjuter morgonkaffet, förhoppningsvis serverat och klart!
Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här ryms både stor soffa och matplats om du vill ha det. Väggarna är gråmålade med en blommig fondtapet. På golvet ligger fin ekparkett.
Badrum
Från hallen nås lägenhetens helkaklade badrum som renoverades av föreningen i samband med stambytet 2012. Här har vi mörkgrå klinker på golvet med skön golvvärme. Upptill sitter vitt kakel med en matchande dekorrand i mörkgrått i duschen. Utrustningen består av dusch med vikbara glasväggar, tvättställ med kommod, spegelskåp, toalett samt handdukstork. Givetvis finns här vardagslyx i form av en egen tvättmaskin när du vill tvätta snabbt och glömt boka tvättstugan.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 4,238 inkl värme, VA, Digital-TV och bredband
Driftskostnad
SEK 3,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.30487 %
Andel av årsavgiften
0.3048 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1964-65
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 6/26/2008
Energiprestanda
129 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Inglasad balkong i västerläge med mycket sol.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i huset i entréplanet.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 120 kr/månad (utan el) 210 kr/månad (med el). Separat kö. Föreningen har även garage för 390 kr/mån. Separat kö. Det finns även garage för MC och moped för 50 respektive 100 kr/månad.

-Bra att veta:

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband (200/200 Mbit/s).

Anslutningar:
TV från ComHem. I avgiften ingår 17 analoga kanaler, 11 fasta digitala kanaler och 8 valfria digitala kanaler. Internet via NetAtOnce.

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.

Besök gärna föreningens utomordentliga hemsida med mycket information!

www.masangen.se/
Förening
Namn
Brf Måsängen Tuve
Om föreningen
Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen äger fastigheterna Tuve 119-122. Fastigheterna bebyggdes 1964-1965 och består av 8 fristående flerbostadshus i fyra våningar samt en panncentral. I panncentralen finns fastighetsexpedition, styrelsekontor, föreningslokal samt en mattvätt. Föreningen upplåter 304 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheternas adress är Arvesgärde 9-24 i Göteborg.

Lägenhetsfördelning:
64 st 1 rok
112 st 2 rok
88 st 3 rok
40 4 rok

Gemensamhetslokaler:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen har man också tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd, mattvätt och tvättstuga med torkrum. Det finns även en festlokal att hyra för föreningens medlemmar. Festlokalen är placerad i mitten av området, Arvesgärde.

Förvaltning:
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum sköter:
* Ekonomisk förvaltning
* Lägenhetsförvaltning

Föreningen sköter i egen regi:
* Teknisk förvaltning

Besök gärna föreningens hemsida: www.masangen.se
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
304
Tv och bredband
Bredbandskapaciteten som ingår i avgiften är 200/200Mbit från NetAtOnce.
TV-utbud består av 17 analoga kanaler, 11 fasta digitala kanaler och 8 valfria digitala kanaler.
Parkering
Parkering:
P-plats går att hyra för 120kr utan elstolpe och för 210 kr med elstolpe. I dagsläget finns det lediga p-platser. Det finns även garageplatser i föreningen, men till dessa är det lång kö.
Renoveringar
Se föreningens hemsida.
Ekonomi
Från och med 1 oktober 2019 kommer hyran sänkas med 50 kr per månad. Sänkningen motsvarar omförhandling av bredbandsavtal.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Arvesgärde 11

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg