190
MEDB887F224234B4D4383D4580DB75A7C63

Unik 4:a med bastu och två privata balkonger!

Såld!

Hisings Backa, Hisings Backa

Sagogången 19


Såld!
Slutpris: SEK 2,500,000

Ansvarig mäklare

Unik och totalrenoverad 4:a (2013) med helkaklat badrum inklusive bastu. Helkaklad gästtoalett samt nytt ljust kök med inbyggd ugn och mikro. Här finner du även två privata balkonger där du kan ta del av både morgon- och kvällssol samt grönskande utsikt! Välkommen att anmäla dig på visning!

Om området

Backa har fram till 1960-talet varit utpräglat jordbrukssamhälle, känd som "Hisingens trädgård". Backabönderna åkte över älven för att sälja sina grönsaker och blommor på stadens torg. Under 1960- och 1970-talet byggdes Backa upp till den stadsdel den är idag - blandad bebyggelse med både småhus och flerfamiljshus med drygt 24000 personer bosatta. Här finns ett antal skolor, ett levande torg där man flera gånger om året anordnar aktiviteter och fina strövområden.

Kommunikation

De allmänna kommunikationerna är bra med bland annat stombussarna 18 och 19 som trafikerar Litteraturgatan.

Närservice

Selma Lagerlöfs torg ligger endast på några minuters promenadavstånd. Här finns ett bra utbud av butiker och annan service. Här finns bland annat Hemköp, apoteket, bibliotek, restauranger, tandläkare och det berömda fiskhuset. I närheten ligger även Backaplan och Bäckebols Homecenter.

Övrigt

Hisings Backa erbjuder kommunala förskolor samt dagbarnvårdare. Förskolorna är geografiskt väl spridda över området. Det finns kommunala grundskolor och friskolor. Flera skolor har egna profileringar, bl.a. Brunnsboskolans musikklasser samt Svenska Balettskolan i Skälltorpsskolan.

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,060 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea96.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer314
Byggår1968
Driftskostnad333 kr/månad

Bilder

Ljust vardagsrum med bra naturligt ljus

Sagogången

Välkommen in!

Entréhall med plats för avhänging och förvaring

Matplats för fyra och utgång till balkong i västerläge

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
96.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Allmänt
En och en halv trappa upp i populära Brf Sagogången ligger denna totalrenoverade fyra anno 2013. Egen ingång och två balkonger där du får ta del av både morgon- och kvällssol. Genomgående vita väggar och ekstavsparkett vilket är genomgående för stora delar av bostaden. Bostaden erbjuder tre bra sovrum och två helkaklade toaletter varav ett större badrum med bastu - one of a kind!
Hall
Hallen är en välplanerad yta med en rymlig skjutdörrsgarderob utrustad med speglar samt goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Väggarna är beklädda i vit strukturtapet och på golvet ligger praktisk grå klinker som övergår till ekstavsparkett.
Kök
Till höger om entréhallen kommer du in i bostadens kök som har en stor matplats med vy ut i området. Vitt IKEA-kök från 2013 med en rostfri maskinpark som erbjuder inbyggd ugn och micro, kombi kyl & frys samt glaskeramikhäll med fläkt ovanför. Under överskåpen sitter spottar monterade som belyser det vita kaklet och ger bra ljus vid köksbestyren. Vid diskhon sitter en praktisk diskbänk i aluminium som är lätt att underhålla och i resterande delar i köket är bänkskivan marmorinspirerad. På golvet ligger lättskött klinker i beige ton. Här finns även en dörr till balkongen i västerläge med kvällssol där du kan ha både möblering och växter då den är mycket bred.
Vardagsrum
Rakt fram från hallen finns vardagsrummet som badar i ljus från det stora fönsterpartiet som nästan täcker hela väggen utåt balkongen. Ett rum som bjuder på vacker vy mot den fina bebyggelsen och naturen på husets östra sida. En av balkongerna ligger utanför vardagsrummet och ger ett fint uterum för sköna sommarkvällar med gott vin! Denna uteplats är dubbelt så stor som på entrésidan så även här kan du inreda, inte bara ett utan två uteplatser.
Sovrum
Lägenheten har tre sovrum - ett stort på entrésidan med skjutdörrsgarderob och två vid sidorna av vardagsrummet. I en av de mindre sovrummen finner du även utgång till balkongen öst. Samtliga rum erbjuder rum för minst en enkelsäng med tillhörande möblemang och plats för skrivbord.
Badrum
Badrummet anno 2013 är helkaklat och erbjuder dusch med immiga glasdörrar, hnaddukstork samt tvättställ med belyst spegelskåp. Här finner du även en tvättmaskin med kvarstående garanti. I taket sitter dimmerljus och under golvet ligger reglerbar golvvärme - en idyll för fötterna. Varför nöja sig där? I anslutning till badummet finns en föreningens enda bastu (godkänd) där du kan avnjuta många varma stunder i dessa kalla vintertider. Nedmonterbar indredning vilket gör att du enkelt kan byta till en jacuzzi. Reglerbart ljus tack vare dimmerljus även här inne! Ett unikt badrum som måste beskådas på plats!
Gästtoalett
I anslutning till hallen finner du bostadens praktiska och helkaklade gästtoallet anno 2013. Likt det stora badrummet kan du här finna WC, tvätställ med belyst spegelskåp.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Avgift
SEK 6,060 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 4,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.21526 %
Andel av årsavgiften
0.25053 %
Tillträde
enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1968
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 11/3/2008
Energiprestanda
148 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Sagogången
Om föreningen
Fastigheten:
Föreningen innehar tomträtten till fastigheterna Backa 41:1-3, 41:6-9 samt 866:740:741 och 766:405 i Göteborgs kommun. På dessa tomter har uppförts bostadshus med sammanlagt 506 lägenheter, 64 hobbyrum, 2 lokaler samt 107 matförråd.

Gemensamhetsanläggningar:
Tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd, återvinningsstation samt tillgång till bastu (nr. 7) och gym (nr. 50).

Fastighetsskötarexp. öppet Må-Fre 9:30-10:00 tel. 52 15 01Bomnyckel går att låna på exp. mot en deponering på 500 kr.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
506
Tv och bredband
Internetanslutning: Bredband via ComHem och fiberanslutning via Fiber 2, 250/250mbit (ingår). Går att uppgradera til 1000/1000mbit för 99kr/mån. Kabeltv via Com Hem
Parkering
Parkering:
P-plats, 132 st, går att hyra för 155 kr/månad.
Garageplats, 338 st, går att hyra för 275 kr/mån.
MC-plats, går att hyra för 130 kr/mån.
MC-garage, 8 st, går att hyra för 230 kr/mån.
Till parkeringarna är det separat kö.
Renoveringar
Se nedan hemsida för information angående renovering av avloppsstammar. www.renoveringsagogangen.se
För mer info maila: info@renoveringsagogangen.se
Ekonomi
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Då föreningen startar med stamrenovering har styrelsen beslutat att höja avgiften med 4 % under tre år 2018-2020. Totalt med 12 %.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 448

Karta

Hisings Backa Hisings Backa

Sagogången 19

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg