190
MED51F35D9BD34D481686F5B5FE5324F908

Nyproducerad 2:a med stor, soldränkt balkong!

NyproduktionSåld!

Centrala Hisingen Hildedal, Göteborg

Fruktträdsgatan 9


Såld!
Slutpris: SEK 2,850,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu har vi en sprillans ny, rymlig tvåa med stor balkong i soliga sydväst till salu! På fjärde våning finner du denna luftiga lägenhet med mycket ljusinsläpp och grönskande omgivning. Smart planlösning som lätt kan delas av till ytterligare ett rum och bra avgift som innefattar värme, vatten samt Telia Triple-play! Ta chansen att flytta in med kort varsel som första boende i ett helt nytt hem!
Stombuss 17 stannar en bit bort och tar dig till Centralstationen på under 20 minuter.

Om området

I hjärtat av Hisingen ligger vår småstadsidyll i lugna och gröna omgivningar. På tomten låg tidigare en handelsträdgård, vars rika mylla tagits tillvara på genom att låta grönska vara Hildedals genomgående tema. Idén om så kallade trädgårdsstäder kommer från engelsmannen Ebenezer Howard, som på slutet av 1800-talet ville skapa en motvikt till storstädernas utbredning. Trädgårdsstaden skulle utgå från naturen, med variationer i såväl arkitektur som gatumönster. Gröna och lummiga Hildedal är beläget mellan Wieselgrensgatan och Tuvevägen i Göteborg, nära såväl shopping som rekreation och social service. Hildedal idag består av sju bostadsrättsföreningar och ett antal fristående villor. Det finns tre Riksbyggen-etapper och fyra JM-etapper. Riksbyggen-etapperna är Brf Hildedal, Brf Botanikern och Brf Floristen. Etapperna som JM byggt heter Brf Kamomillen, Brf Gulmåran, Brf Rödlöken och Brf Taklöken.

Kommunikation

Väldigt nära till busshållplats trafikerad av bl a stombus 17 - ca 10 min till Nordstan med buss

Närservice

Närhet till Backaplan med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Parkering

10 minuter på gatan - i vissa avdelade p-rutor 4 timmars parkering.
Till bostäderna hör oftast en p-plats till.

Övrigt

Mycket bra förskola på området!
Närhet till skolor!!
Natur och fritid:

I Hildedal bor man nära många vackra grönområden och parker som erbjuder avkoppling och rekreation. Man hittar till exempel Göteborgs största parkområde, Hisingsparken med Slätta Damm, motionsspår och grillplatser. Tar man sig lite längre finns möjlighet till både golf och ridning. Vill man träna finns ett stort utbud av anläggningar att välja mellan så som Lundbybadet, SATS och Nordic Wellness. Eller varför inte koppla av på S:t Jörgen Spa?

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,045 I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia Triple-play
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea64 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer9-1306
Byggår2017
Driftskostnad500 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Fruktträdsgatan 9

Välkommen till ett luftigt boende med möjligheter!

Ljust sovrum med bra förvaring

Vidsträckt utsikt med Läppstiftet borta i fjärran

Luftigt och i anslutning till sociala ytor!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
64 kvm
Areakälla
föreningens information
Allmänt
Välkommen till en nyproducerad två:a med stor balkong i soliga sydväst! På fjärde våning finner du denna luftiga lägenhet med mycket ljusinsläpp och grönskande omgivning. Smart planlösning som lätt kan delas av till ytterligare ett rum och avgift som innefattar det mesta!
Hall
Ni stiger in i hallen med gott om plats för klädavhängning direkt innanför dörren. Här finns även en rejäl skjutdörrsgarderob. Golvet är klätt i snygg ekparkett, vilket är genomgående i hela lägenheten. På er högra sida ligger badrummet.
Badrum
I badrummet sitter vitt kakel på väggarna och golvet är belagt med grått klinkers, vilket gör det både ljust och stilrent. Med vägghängd WC samt kommod är det dessutom luftigt och lättskött. Den väl tilltagna tvättavdelningen, utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt en stor arbetsbänk, gör det enkelt att sätta tvättningen i system. Givetvis finns här även en duschhörna med vikbara väggar i glas och ett belyst spegelskåp.
Sovrum
Rakt fram från entrén ligger det väl tilltagna sovrummet, som inrymmer en dubbelsäng med tillhörande möblemang utan trängsel. När du öppnar dörren hit, möts du av ljuset från rummets stora fönsterparti, från vilket du kan se över Hildedal och hela vägen till Läppstiftet. I sovrummet finns en rejäl skjutdörrsgarderob som tar hand om all din klädförvaring. Väggarna är vita och golvet har samma ekparkett som resterande rum i lägenheten.
Kök
Fortsätt in i lägenheten och du når det moderna köket. Detta utgör mittpunkten i den öppna planlösningen mellan matsal och vardagsrum. Med allting nytt, finns här inget du saknar. Kyl och frys är i fullhöjd, arbetsytorna är stora och ugn och mikro är integrerade. Samtliga vitvaror är från kvalitativa Siemens och köket är levererat från Marbodal. Här känner ni er inte isolerade när ni lagar mat till middagsbjudningarna, utan ni kan hela tiden vara delaktiga i era gästers samtal, tack vare de öppna ytorna.
Matplats
Matplatsen är i direkt anslutning till köket och rymmer med lätthet ett bord för 8 personer invid det stora fönstret. Denna del är till och med så pass stor att den med enkelhet kan delas av till att vara ett separat sovrum. Som i övriga lägenheten, ligger här ekparkett och väggarna är vita.
Vardagsrum
Längst in i lägenheten ligger det ljusa vardagsrummet som med sina stora fönster, bildar nästan en tavla mot naturen utanför, vilken skiftar med årstidernas egna färger. Ställ in en stor soffgrupp och umgås! När ni vill känna även naturens doft, kliver ni ut på den väl tilltagna balkongen och andas in den friska luften. Balkongen erbjuder gott om plats för ett rejält loungemöblemang, från vilket ni kan lapa sol, eller bara njuta av utsikten större delen av dagen.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,045 I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia Triple-play
Driftskostnad
SEK 6,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
VA
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Angivna driftskostnader är uppskattade och individuella. Din egen kostnad och förbrukning är beroende av dina levnadsvanor samt avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
2.1102 %
Andel av årsavgiften
2.1102 %
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX, från- och tilluft med återvinning
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Stor balkong åt sydväst.

-Förråd
Finns i entrén, gallerbur.

-Parkering
Kan hyras utomhus. Föreningen har tillgång till 29 platser. Separat kö.

-Barnvagnsrum
Finns i entrén.

-Cykelrum
Finns även det i anslutning.

På gården finns utegym, sittplatser och grönytor att nyttja för de boende.
Förening
Namn
Brf Vildapeln
Om föreningen
Brf Vildapeln är Veidekkes sista etapp i Hildedal och består av två hus på Fruktträdsgatan med moderna lägenheter som kännetecknas av flexibla planlösningar. Inflyttning startar i dec 2017. Bostäderna har härliga ljusinsläpp och vackra utblickar. Alla med egen uteplats, balkong eller takterrass. Bostäderna utrustas bland annat med diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen byggs med Svanenmärkning och genomtänkta materialval vilket ger klimatsmarta hem med bra och tyst inomhusmiljö, låga uppvärmningskostnader och lång hållbarhet.

I avgiften ingår värme och vatten. Telia Triple-play. Obligatoriskt tillägg för varmvatten och el efter förbrukning.
Föreningen har gemensamt abonnemang för hushållsel. El och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning. Uppgifterna om kostnad avser normalförbrukning. Bostadsrättstillägg kommer ingå i föreningens fastighetsförsäkring.

Brf Vildapeln i Hildedal äger fastigheten Tuve 15:192 med adress Fruktträdsgatan 9 och 11. Föreningens fastighet består av två byggnader i fem våningar med sammanlagt 54 bostadsrättslägenheter. Byggnationen utförs genom totalentreprenad av Veidekke. Preliminär inflyttning november/december 2017.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Veidekke.

Försäkring: Föreningens fastighet kommer vid färdigställandet att vara fullvärdesförsäkrad. Styrelseansvarsförsäkring och bostadsrättstillägg ingår.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
54
Tv och bredband
TV- och internetanslutning: TV: Telia Triple Play (digital-TV, IP-telefoni och bredband), ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen har tillgång till 29 parkeringsplatser á 400 kr/mån med separat kö.
Renoveringar
Inget då föreningen är nybyggd hösten 2017
Ekonomi
Läs igenom ekonomiska planen
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Centrala Hisingen Hildedal Göteborg

Fruktträdsgatan 9

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg