190
MED8B2CD1C8B1D14ED19D4E77115FB7F2D2

Nytt badrum, nytt kök, balkong och snabbt tillträde!

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Arvesgärde 33


Såld!
Slutpris: SEK 1,990,000

Ansvarig mäklare

Fantastiskt fin tvåa på andra våning i populära Brf Tuvehus nr 7. Här finns ett nytt stilrent kök, nyligen stambytt badrum och resterande bostaden är även den i fint skick! Lägg där till en balkong i gött läge mot gården så finns här allt du kan önska. Här kan snabbt tillträde erbjudas om du så önskar det!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,146 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea65.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer234407001-0045
Byggår1971
Driftskostnad325 kr/månad

Bilder

Hör av dig om även du vill se denna kanonbostad!

Välkommen till Arvesgärde 33

Hallen erbjuder mycket förvaring till vänster

Direkt från hallen nås sovrumsdrömmen!

Sov så gott!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna underbara tvåa som genomgående är i toppskick! Här är bara att flytta in och njuta från dag ett. Vill du så går här även att få ett snabbt tillträde.

Bostaden är belägen på våning två och du möts av en rymlig, ljus hall med mycket bra förvaring via de många garderoberna till vänster. Till höger erbjuds plats för avhängning eller kanske du hellre vill ha än fler garderober där. Här är det genomgående vitt på golv, väggar och garderober.

Sovrummet är beläget åt öst, här kan du vakna av att solens strålar smyger sig in genom fönstret och balkongdörren. Utrymmet är generöst och rymmer mer än en stor dubbelsäng. Även här är det genomgående vitt på väggar och golv. När du vaknar har du inte många steg innan du når bostadens härliga balkong.

Det ljusa köket sattes in 2016 och erbjuder bra med arbetsytor samt förvaring. Förutom matlagning i sig erbjuder köket plats för ett matbord och härifrån nås även bostadens balkong. Köksinredningen är stilren med vita luckor och handtag i mässing samt en bänkskiva i marmorinspirerad laminat. Utrustningen består av häll, fläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, helintegrerad diskmaskin, diskho samt kyl/frys. Väggarna är vita och på golvet ligger nylagd vitpigmenterad parkett.

Den härliga balkongen belägen åt öst nås från både kök och sovrum. Här är det knappt någon insyn och utsikten är över den grönskande gården. Här ute avnjuts solen från tidig morgon till lunch blir det för hett går det att fälla ner markisen.

Vardagsrummet är stort och ljust med det vita samt de stora fönsterpartierna åt väst. Från fönstren har du praktiskt nog uppsikt över både bussen och din eventuella bil innan det bakomliggande skogspartiet tar vid. Vardagsrummet rymmer både stor soffgrupp och matplats om det behovet finns. Väggarna är vita och golvet går i vitt.

I anslutning till hallen finner du det läckra badrummet som nyligen är renoverat av föreningen vid stambytet. Här är det klassiskt inrett med grå klinker på golvet och breda vita kakelplattor på väggarna. Utrustningen består av duschhörna med vikbara glasväggar, toalett, handfat med kommod, belyst spegelskåp samt en tvättmaskin. Dessutom finns här dimbara spottar i taket.

Varmt välkomna att boka in er för en visning av en fantastisk bostad!
Antal rum
2 rum
Boarea
65.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 4,146 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 3,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.2801 %
Andel av årsavgiften
0.28016 %
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1971
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 12/8/2008
Energiprestanda
158 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2- och 3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Balkong i österläge med markis.

-Förråd
Förråd ingår, ligger på vinden.

-Tvättstuga
Tvättstuga finns på entréplan i samma hus. Här finns även föreningens mattvätt.

-Bilplats
P-plats finns att hyra för 200 kr/månad utan el och för 300 kr/månad med el. Separat kö.

-Övrigt

Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna och det räcker således med vanlig bostadsrättsförsäkring.

Föreningen har enhetsmätning av el vilket betalas i samband med månadsavgiften.
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Tuvehus nr 7
Om föreningen
Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen har tomträtter för fastigheterna Tuve 10:81 och 55:3-6 och delar av tomterna Tuve 10:3-4 och 11:23-33 i Göteborgs kommun. I byggnaderna, som är uppförda 1971-72, finns sammanlagt 342 lägenheter och 1 lokal. Fastighetens adress är Arvesgärde 25-42 i Göteborg.

Lägenhetsfördelning:
62 st 1 rok
128 st 2 rok
152 st 3 rok

Gemensamhetslokaler:
Bra gemensam tvättstuga. Till lägenheten hör ett separat förråd.

Förvaltning:
Teknisk och ekonomisk förvaltning sköts av Riksbyggen.

Övrigt:
Bostadsrättsföreningen har tecknat en gruppförsäkring på bostadsrättstillägg. Hemförsäkring skall tecknas av bostadsrättsinnehavarna.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
342
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Föreningen har 1 april 2018 ingått ett kollektivt avtal med ComHem om bredband och Digital-TV. Detta till en kostnad om 234 kr.
Följ länken för mer information.
https://www.tuvehus7.se/?rID=1084
Parkering
P-plats finns att hyra för 200 kr/månad utan el och för 300 kr/månad med el. Separat kö.
Renoveringar
Föreningen har under 2015-2017 utfört stambyte av fastigheterna med nya badrum som följd.
För mer information om ekonomi och utförd samt framtida underhåll se årsredovisning samt hemsida.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Arvesgärde 33

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg