190
MED683A87646FEE453183DD9CD40CEC5AF9

NyproduktionSåld!

Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Gamla Tuvevägen 6


Såld!
Slutpris: SEK 2,550,000

Ansvarig mäklare

NYPRODUKTION! Perfekt planerad minitvåa i nyproducerade Brf Greenroof. Våning tre med egen balkong och dessutom en stor gemensam takterrass. Köket kommer att levereras av Marbodal och samtliga vitvaror från Siemens. Låg månadsavgift som inkluderar telia triple play. Inflyttning 3 juni 2017.

Brf Greenroof är byggt av Veidekke och kommer bestå av 100 lägenheter i olika storlekar där både byggnad och inredning håller hög standard och miljörätt kvalitet, helt i riktning med stadsdelens gröna profil.

Brf Greenroof kommer ha härliga takterrasser med fin utsikt över staden. Terrasserna når du med hiss från alla trapphus och är till för alla i föreningen, liksom den lummiga innergården i sydvästläge.

Kontakta mäklaren för mer informationsvisning!

Om området

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,609 inkl värme, kallvatten och Telia Triple Play
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea39 kvm
Biarea6 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer4-1203
Byggår2017
Driftskostnad96 kr/månad

Bilder

Garage kommer finnas under huset

Kommande grönskande innergård

Takterrasser kommer finnas på hela taket

Områdesbild - Kvillebäcken

Områdesbild - Kvillebäcken

Översiktsplan - Kvillebäcken

Områdesbild - Ölstugan Tullen

Områdesbild - Kaffebar Alkemisten

Områdesbild - Saluhallen

Områdesbild - Ramberget

Områdesbild - Keillers park

Områdesbild - Backaplan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Gamla Tuvevägen 6 ligger i en expansiv stadsdel där gammalt möter nytt och där er stora balkong ger er första parkett till allt som händer.

Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med gott om förvaring. En garderobsenhet om två garderober samt plats för avhängning sväljer alla ytterkläder. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och väggarna är målade i vitt som ger er en bra bas att spinna vidare på och inreda i vilken stil som passar er.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket, detta ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt. Här ryms såväl soffgrupp som matbord och gott om plats för att socialisera sig. Köket som är levererat från Marbodal har vita högblanka luckor och ovan bänkskivan i gråbetonglaminat sitter ett vitt matt kakel. Den gedigna maskinparken som är levererad från Siemens erbjuder en spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, diskmaskin samt en kombinerad kyl och frys. Härifrån når ni även bostadens stora balkong om 6 kvm i västläge

Vidare möts ni av det rymliga sovrummet, här inne får både en stor säng och tillhörande möblemang plats. Förvaringen består av två garderober, ett linneskåp och ett städskåp.

Badrummet som är helkaklat med grå klinker på golvet och ett vitt matt kakel med ljusgrå fog på väggarna. Inredningen består av en vit kommod, spegel, wc, dusch med vikbara rundade glasdörrar samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Antal rum
2 rum
Boarea
39 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 2,609 inkl värme, kallvatten och Telia Triple Play
Driftskostnad
SEK 1,152 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 1,152
Kommentar
Beräknad kostnad för varmvatten. faktiskt förbrukning kommer att mätas separat och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med årsavgiften.
Andel i föreningen
0.7676 %
Tillträde
2017-06-02
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Greenroof
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Kvillebäcken 75:1. Föreningen består av 100 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 5478,5 m2. Till fastigheten hör en innergård med planteringar, miljöstation och cykelförråd.

Det finns gemensamma takterrasser med trädäck, underliggande garage, övernattningsrum, barnvagnsrum och till lägenheten hör även ett förråd.

Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Varmvattenförbrukningen är enligt separat enhetsmätning och läggs på nuvarande månadsavgift.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
100
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Telia triple play finns som leverantör av bredband, TV och telefoni.
Parkering
Föreningen har via Greenroof Parkering AB tillgång till 39 garageplatser för uthyrning till medlemmarna. Dessa kostar 1250 kr/mån.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
I Brf Greenroof läggs fokus på att skapa riktigt smarta hem där varje kvadratcentimeter fyller sin funktion. Diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombimaskin eller tvättmaskin & torktumlare samt Telia Triple Play (tv, bredband & telefoni) ingår i alla lägenheter. Byggnad och inredning håller hög standard och självklart miljörätt kvalitet, helt i riktning med stadsdelens gröna profil.

Brf Greenroof toppas med härliga takterrasser med fin utsikt över city - den perfekta platsen att koppla av på och umgås med grannar och kompisar. Terrasserna når du med hiss från alla trapphus och är till för alla i föreningen, liksom den lummiga innergården i sydvästläge.

Brf Greenroof ligger centralt beläget i Kvillebäcken med gröna alléer, butiker, gym och restaurang precis utanför dörren. Dessutom finns Backaplans alla butiker på andra sidan bäcken samt shoppingstråken i city två hållplatser bort. In till Brunnsparken tar det endast 6 minuter med spårvagn, cykel eller buss.

Kvillebäcken är ett nytänkande område med ett grönt perspektiv. Grönt som i bra för miljön men också som i små insprängda grönområden som gör stadsdelen skön att vistas i. Veidekke bygger hus utefter de höga krav som ställs för att få certifikatet Miljöbyggnad Silver. Med extra tjocka väggar och isolerade glas i fönsterpartierna hålls energiförbrukningen nere och ger på köpet en bra ljudisolering och en sund inomhusmiljö.

Karta

Centrala Hisingen Kvillebäcken Göteborg

Gamla Tuvevägen 6

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg