190
MEDFEDA7F8896E94D1B9CF65B6E8B4D607B

Såld!

Centrala Hisingen Kville, Göteborg

Trädesgatan 4C


Såld!
Slutpris: SEK 2,390,000

Ansvarig mäklare

På Trädesgatan 4C finner ni detta trivsamma hem med generösa ytor och härligt ljusinsläpp. Mellan åren 2014-2017 renoverades bostaden med en känsla för stil och elegans. Man har bevarat den gamla charmen och blandat upp den med lite nya inslag, som taget ur ett inredningsmagasin.

Kvillebäcken är ett attraktivt område med närhet till såväl kommunikationer, affärer och centrum.

Om området

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Övrigt

I Lundby finns ett flertal kommunala förskolor och grundskolor. På Lindholmen finns både gymnasie-, högskola och universitet.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,418 inkl värme, VA och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea54 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer17
Byggår1941
Driftskostnad350 kr/månad

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Ni välkomnas av en charmig hall med en egen nisch för att dölja avhängningen av era kläder och en sober färgsättning som blir genomgående i hela bostaden. Rakt fram har ni badrummet som är inrett i sobra färger av svart och vitt. Badrummet renoverades under hösten 2014 i stilren inredning och hög kvalité. Här finner ni vardagslyx i form av värmegolv, handduksvärmare och en härlig regndusch.

Köket är ett riktigt dragplåster och högst iögonfallande med sin smakfulla design. Bli inspirerad av att laga mat i detta väldisponerade kök med gott om förvaring och bänkytor. Väggarna går i vitt och köksgolvet är ett brädgolv från byggåret. Här lagar ni er mat på ett induktionshäll och en integrerad diskmaskin tar hand om det tråkiga efterarbetet. Ångorna från matlagningen tas upp i en rostfri spisfläkt och vidare kan maten bevaras i en integrerad kyl och frys. Vidare är köket utrustat med micro och ugn som båda är inbyggda i bekväm arbetshöjd och rostfria. De grå köksluckorna kombineras trendriktigt med guldiga handtag och läderknoppar. Ovan den vita bänkskivan sitter ett vitt kakel i given kakelsättning med mörk fog. Tack vare ett stort fönster badar köket i naturligt ljus som flödar vidare genom hallen och in till vardagsrummet.

Vardagsrummet, ett stort inbjudande rum med plats för härlig sällskapsyta. Från fönstret har ni utsikt över innergården som även bidrar med naturligt ljus. Här ryms utan problem en soffhörna och tv, men även en matsalsmöbel om så önskas. Innergården når ni bara några trappor ner och här kan ni njuta av sommarsolen och grilla en god köttbit på föreningen stora träddäck med stolar och bord att nyttja.

I fil med vardagsrummet finner ni bostadens stora och rymliga sovrum som garanterat ger er en god natts sömn. En hel garderobsvägg med spegeldörrar sväljer alla era kläder utan att kännas trångt. Här ryms även en arbetshörna.
Antal rum
2 rum
Boarea
54 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 3,418 inkl värme, VA och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 4,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,800
Beräknat antal personer
2
Andel av årsavgiften
6.4417 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1941
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 12/1/2009
Energiprestanda
129 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Trädesgatan 4
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Brämaregården 47:3. Flerbostadshuset är byggt år 1941 i tre våningar med 18 lägenheter varav två av dem är hyresrätter. Totalytan är 1 076 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsökrat hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
18
Varav hyreslägenheter
2
Tv och bredband
Kabel-tv och internet genom ComHem. Tillgång till fiber från Bredbandsbolaget.
Parkering
Boendeparkering på gatan utanför. För mer information och ansökning finns på www.goteborg.se.
Renoveringar
1984 byttes alla V/A stammar i kök och badrum. Under samma år byttes fönster och tvättstugan renoverades.
2009 energideklarerades fastigheten.
2013 renoverades den yttre miljön. Tilläggsisolering och byte av fasad, byte av samtliga fönster, byte av tak och målat om. Under samma år dränerades innergården och porten byttes.
2016 asfalterades och planterades det nytt på innergården.
2018 byttes entrédörrar och portkodssystem.
2019 byttes maskiner ut i tvättstugan.
Föreningen planerar en relining. Inga vidare beslut är tagna i dagsläget.
Ekonomi
Föreningen planerar att höja avgiften med 4% från januari 2020.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Centrala Hisingen Kville Göteborg

Trädesgatan 4C

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg