190
MED61699F7EA88C4B6DA6D2FA4C54EE9E68

Välplanerad minitvåa i Kvillebäcken med uteplats!!

Såld!

Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Långängen 1 A, Lgh 1003


Såld!
Slutpris: SEK 2,275,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ypperlig minitvåa med gavelläge i attraktiva Brf Kvillebäcksparken med trevlig uteplats. Allt mycket välbyggt av Ivar Kjellberg 2016. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Snyggt kök från HTH-kök med en maskinpark från Cylinda samt härlig uteplats. Stabil välmående förening med en stor gemensam takterrass till medlemmarna. Tillträde innan sommaren! Tag chansen nu och investera i din livskvalité.

Om området

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns det garage för bilen och besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.
Läs mer om området under fliken "Dokument och Länkar" under länken "Om Kvillebäcken".

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av Göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,743 inkl. värme, kallvatten, TV - basutbud.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea43.75 kvm
Våning1 (hiss finns)
LägenhetsnummerC1003
Byggår2014-2016
Driftskostnad475 kr/månad

Bilder

Välkommen till Långängen 1a

Välplanerat HTH kök med vitvaror från Cylinda

Matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Stig in!

Ni möts av en välkomnande och rymlig hall som erbjuder goda avhägningsmöjligheter. Väggarna är genomgående målade i vitt och på golvet ligger en ekparkett som sträcker sig genom hela lägenheten.

Rakt fram finner ni ett helkaklat badrum med ljusgrå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Inredningen kommer från HTH. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna med välvd glasdörr, stilren handfatskommod med spegel. Tvättavdelningen består av en tvättmaskin och torktumlare från Cylinda ovan en arbetsbänk samt överskåp.

Till vänster från hallen kommer ni in i vardagsrummet. Rummet har ett bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot uteplatsen. Planlösning som rymmer både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet når ni en stensatt uteplats om 15 kvm som vetter mot innergården.
I öppenplanlösning med vardagsrummet finner ni köket som är välplanerat och kommer från HTH med en komplett maskinpark från Cylinda. Hela köket går i vitt och antracitgrått, vitt matt kakel som stänkskydd. Här får man mängder av förvaring och arbetsytor!

I anslutning till vardagsrummet på er högra sida har ni ett sovrum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Här ryms en dubbelsäng eller en enkelsäng samt möblemang. Förvaringsmöjligheter finns det gott om i fyra garderober.

Föreningen är mycket välmående och har en vacker innergård samt en spektakulär soldränkt takterrass till alla medlemmar.

Nu har ni chansen att köpa er en ytterst välplanerad minitvåa i hjärtat av populära Kvillebäcken med närhet till allt. Tillträdet innan sommar är lite flexibelt. Är det dags att fynda, så kontakta mäklaren redan idag.
Antal rum
2 rum
Boarea
43.75 kvm
Areakälla
Ritningsinformation
Kök
HTH-kök som har vita släta luckor med vitt kakel som stänkskydd. Gråmelerad laminatbänkskiva med underlimmad ho. Insänkt LED-belysning under överskåpen. Energieffektiv maskinpark från Cylinda i vitt, induktionshäll, inbyggnad- varmluftsugn och micro, köksfläkt, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin.
Badrum
Badrummet har vitt kakel på vägg och vitmålat tak Grått klinker på golvet med golvvärme. Toalett, handfat med kommod och spegelskåp samt duschhörna med välvd duschdörr i glas. Elektrisk handdukstork. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda, ovan en arbetsbänk i mörkgrå lamminat samt överskåp.
Övriga lägenheten
Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Golvlister i ek, i övrigt vita foder och innerdörrar. Grängat vitmålat tak. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Nätverksuttag i alla rum.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 8, hiss finns
Avgift
SEK 2,743 inkl. värme, kallvatten, TV - basutbud.
Driftskostnad
SEK 5,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
VA
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,300
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Uppskattad driftskostnad
Andel i föreningen
0.6362 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2014-2016
Uppvärmning
Fjärrvärme - vattenburen golvvärme
Ventilation
FTX, från- och tilluft med återvinning
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Uteplats 15 kvm.

Källarförråd ca 4 kvm.
Förening
Namn
Brf Kvillebäcksparken
Om föreningen
Byggda av Ivar Kjellberg 2014- 2016 - inflyttning under 2016. 121 bostäder alla med bostadsrätt.

Vatten:
Kallvatten ingår i månadsavgiften.
Varmvatten: Separat mätare för individuell debitering

EL: El central med automatsäkring och jordfelsbrytare i varje lägenhet.
Separat mätare för individuell debitering - föreningen har elavtalet.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme. Ingår i månadsavgiften.

Ventilation: FTX, från - och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Huset uppfyller Miljöbyggnad silver.

Till varje lägenhet följer: Källarförråd har väggar av trådnät/plåt samt postfack i entréplan. Tidningsfack utanför varje lägenhetsdörr.

Bostäderna har gemensamma cykelrum, stor gemensam takterrass i uppgång Penselgatan 10.

Sophantering: Sopsugsanläggning med tre fraktioner, komposterbart, restavfall och tidningar. Dessutom finns ett separat återvinningsrum för boende i området.

Energideklaration av föreningens fastighet är planerad till april 2019.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
121
Tv och bredband
TV: TV genom fiber, grundutbud av TV-kanaler ingår månadsavgiften (SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, barnkanalen, 4, SVT24, SVT1-HD, SVT2-HD, 4-HD)
Bredband/telefoni/ mer TV: Varje lägenhetsinnehavare tecknar separat abonnemang. Kostnader gällande extratillval utav TV, telefoni och bredband via Telenor
Parkering
Parkering: Garage om 44 platser i källarplan, infart från solventilsgatan. Kö-system tillämpas. Avgift för garageplats fn 1000 kr/mån.

Via Ivar Kjellberg Fastighets AB finns möjlighet att hyra garageplats på Rundbäcksgatan 10 samt Solventilsgatan 8 till en kostnad om ca 1 125 kr/mån. För vidare information och aktuell tillgång, vänligen ring 031-42 84 00 eller gå in på deras websida: https://ikfab.kjellberg.se/parkering.

I P-hus Kvilletorget kan man hyra parkering. För priser och tillgång se www.parkeringgoteborg.se.

Vid Backaplan (NetOnNet) finns det möjlighet att hyra parkeringsplats till en kostnad om ca 500 kr/månad. Det går ej att hyra någon specifik plats. Gå in på http://www.parkeringstjanst.se, ring 031 - 51 88 10 eller skicka ett mail till: hyra@parkeringstjanst.se för mer information.
Renoveringar
2017:
Föreningens takterrass har färdigställts.
Mottagare för fjärrstyrd öppning av garaget har installerats.
Brytskydd på alla källardörrar har monterats.
Ekonomi
Enligt samtal med ordföranden idag planeras ej någon avgiftshöjning för 2019+2020
2019-03-26
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Centrala Hisingen Kvillebäcken Göteborg

Långängen 1 A, Lgh 1003

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg