190
MEDAB9302D586554C889D81BDABF0FC5B42

Nyrenoverad 1:a med nytt kök och badrum!

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Västra Gunnesgärde 41


Såld!
Slutpris: SEK 1,470,000

Ansvarig mäklare

Nu har vi en av de populära ettorna till salu i populära Brf Gunnesgärde. Lägenheten är genomgående nyrenoverad med läckert helkaklat badrum och stilrent kök. En perfekt student eller förstabostad för dig som vill ha något riktigt häftigt.

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,355 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea40 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer56
Byggår1968
Driftskostnad292 kr/månad

Bilder

Västra Gunnesgärde 41, nyrenoverat i toppskick!

Rymlig hall med klinkergolv och klädkammare

Elegant kök med matplats

Stilrent

Ljust och rymligt

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Högst upp i huset ligger denna fantastiskt läckra pärla som det senaste totalrenoverats.

Ni välkomnas in i en rymlig möblerbar hall med intilliggande klädkammare. Golvet är belagt med lättskött klinker i grått och på väggarna sitter en vit tapet.

Stilrent och modernt kök som rymmer en matplats om 3-4 personer för goda middagar. Köket är genomgående i vitt, svart och rostfritt. Köksinredningen består delvis av högblanka vita luckor och resterande i svart glas. Bänkskivan går i grått och väggen ovan denna består av vitt kakel som snyggt går upp till taket bakom fläktkåpan. Utrustningen består av kyl och frys i rostfritt, ugn, glaskeramikhäll, fläktkåpa i rostfritt samt diskho.Golvet består av grå klinker och väggarna är målade i vitt.

Allrummet är stort och ljust med två fönster. Här finns plats för soffgrupp, tv-bänk, dubbelsäng och annat möblemang utan problem. Väggarna är ljusa och på golvet ligger grå laminat.

Bostaden har ett riktigt läckert badrum som även det är renoverat 2016. Väggarna är beklädda med stora gråa kakelplattor och på golvet ligger klinker i samma kulör. Inredningen består av tvättställ med kommod, belyst spegelskåp och dusch med vikbara väggar av glas samt toalett. Här inne ges ljusinsläpp via ett fönster. Det är även förberett för tvättmaskin och torktumlare om man vill sätta in det och underlätta vardagsbestyren. Självklart finns föreningens tvättstuga att nyttja.

Detta är en fantastiskt fin etta som ni inte får missa! Är ni intresserade tveka inte att kontakta Jonas redan idag!
Antal rum
1 rum
Boarea
40 kvm
Kök
Vita, högblanka luckor, svarta glasskåp, vitt kakel, bänkskiva i mörk laminat, ugn, glaskeramikhäll, fläkt, kyl/frys, diskho, belysning under överskåp, grå klinker, vita väggar.
Badrum
Helkaklat, grå kakel, grå klinker, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp, dusch med vikbara väggar i glas, toalett, fönster. Här är förberett för tvättmaskin och torktumlare.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 2,355 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 3,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.28273 %
Andel av årsavgiften
0.28 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1968
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 2/4/2009
Energiprestanda
202 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2- och 3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Förråd
Finns i källaren. Det finns även ett mindre förråd tillhörande bostaden (matkällare).

-Tvättstuga
Finns i huset bredvid, Västra Gunnesgärde 43-47. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkrum, mangel.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 75 kr/månad. Separat kö. Föreningen har även garage för 300 kr/mån. Separat kö.

-Bra att veta:

I månadsavgiften ingår även en avsättning till den inre reparationsfonden på 68 kr/mån. Pengar som sparas och kan användas för renoveringar i bostaden.

Rabatten utanför huset sköts av de boende i föreningen. Så vill man odla växter går det bra.

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.

På gården utanför finns grillplats att nyttja av föreningens medlemmar.

I källaren vid uppgång 51 finns bastu och hobbyrum för föreningens medlemmar.
Förening
Namn
Brf Gunnesgärde
Om föreningen
Brf Gunnesgärde Göteborg består av 211 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 lokaler. Fastigheten innehas med äganderätt och bebyggdes 1968.

I avgiften ingår värme, vatten, avbetalning på inglasning av balkong, kabel-TVs grundutbud samt avsättning till bostadsrättens inre fond. Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
211
Antal lokaler i föreningen
5
Tv och bredband
Kabel-TV levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften och fler kanaler finns att beställa om så önskas. Bredband levereras via ComHem med olika hastigheter och priser. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas. Relacom har utfört installation av fiberlan.
Parkering
Det finns 97st parkeringsplatser, kan hyras för 100 kr/mån. Det finns 102 st garageplatser, kan hyras för 350 kr/mån. För närvarande kö, dock kortare väntetid för p-plats. Det finns även 19 gästparkeringsplatser -3 kr /timme.
Renoveringar
Stambyte genom relining gjordes under 2005. OVK samt radonmätning utfördes under 2008 och godkändes.
Intrimning av fjärrvärmesystemet har skett de senaste åren.
Se årsredovisning för mer information om kommande renoveringar.
Ekonomi
1 juli 2018 höjdes avgiften senast med 1,5%. Föreningen har sin avgift uppdelad i olika poster. Inga ytterligare avgiftshöjningar är kända.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Västra Gunnesgärde 41

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg