190
MEDF194542C233A4C2E95161BAB601820F8

Balkong åt väst, helkaklat badrum, gavelläge!

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Brunnehagen 14


Såld!
Slutpris: SEK 1,450,000

Ansvarig mäklare

Välplanerad, ljus minitvåa i gavelläge med härlig balkong åt väst (kvällssol)! Bostaden erbjuder ett ljust kök, nyrenoverat badrum med tvättmaskin samt en härlig balkong med utsikt över grönområde. Lägg där till en sovalkov som rymmer en dubbelsäng. Belägen i trivsamt område nära kommunikationer in till city på ca 20 min., naturområden och bra service.

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Under 2007 fick Tuve Torg ett nytt ansikte med förnyade torgytor och fastigheter. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. I Backa Kulturhus finns bland mycket annat teater, kulturskola, utställningar, Livslust, café i daglig verksamhets regi och fritidsgård. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,827 inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea43.5 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer344060000092
Byggår1971
Driftskostnad433 kr/månad

Bilder

Brunnehagen 14!

Välkommen in!

Hall med avhängning och garderober

Från vänster vardagsrum, kök och badrum

Kök med smart bardisk som badar i solens strålar

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna tilltalande minitvåa med gavelläge och västerbalkong. Bostadens hall erbjuder plats för avhängning och ett litet möblemang vid entrén. Tar vi oss lite längre in finns här en garderobsvägg bestående av tre garderober som sköter förvaringen snyggt. Golvet består av en ljus plastmatta och väggarna är tapetserade vitt.

Trevligt kök med matplats för två vid bardisk och utgång till balkong åt väst. Här är det ljusa, stilrena materialval med vit köksinredning, ljus bänkskiva, vitt kakel, ljust laminatgolv och vita väggar. Köket bjuder in till in till samtal kring grytorna tack vare bardisken som blir en given umgängesplats och samtidigt skapar kontakt ut mot vardagsrummet. Utrustningen består av kyl och frys samt spis med ugn.

Från köket nås bostadens härliga balkong belägen åt väst med fri utsikt över grönområde. Här njuter man av solen från sen lunch till långt in på kvällen. På golvet ligger trall.

Vardagsrummet är rymligt och rymmer stor soffgrupp med tv möbel om man så önskar. Här finns även möjlighet för ytterligare två matplatser vid bardisken mot köket. Golvet består av ljus plastmatta och väggarna är tapetserade ljust.

Sovalkoven med fönster rymmer en dubbelsäng och mindre möblemang vid behov. Även här ligger en plastmatta på golvet och ljusa väggar. Alkoven har stora möjligheter till förändring då väggarna inte är bärande eller varför inte sätta in en skjutdörr så blir här ett riktigt rum.

Mitt i bostaden finner du ett stilrent, helkaklat badrum från stambytet 2012. Här ligger grå klinker på golvet och på väggarna sitter vitt kakel med en matchande grå dekorrand. Utrustningen består av dusch med vikbara glasväggar, vägghängd toalett, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp och handdukstork samt tvättmaskin. Här finns även skön golvvärme att värma fötterna mot.

Bostaden är hos föreningen klassad som 1 rum + kök.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!
Antal rum
2 rum
Boarea
43.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Kök
Vita skåpsluckor, bänkskiva i ek, vitt kakel, kyl och frys, spis med ugn, vita väggar, ljust laminatgolv.
Badrum
Renoverat 2012 via föreningen, helkaklat med grå klinker, vitt kakel med grå dekorationsrand, dusch med vikdörrar i glas, handdukstork, vägghängd toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, tvättmaskin, golvvärme.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 2,827 inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Driftskostnad
SEK 5,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
VA
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.15209 %
Andel av årsavgiften
0.17448 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1971
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 11/24/2008
Energiprestanda
168 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2- och 3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Bostaden har en härlig balkong belägen åt väst med sol från sen lunch till sen kväll.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 125 kr/mån utan el-stolpe och 250 kr/mån om el-stolpe önskas. Till parkeringsplatserna är det separat kö och det ska finnas lediga platser enligt Riksbyggen.

-TV/Internet
Föreningen erbjuder kabel-tv från Canal Digital med deras grundutbud. Vill man ha fler kanaler besök deras hemsida. Bredband levereras även det av Canal Digital eller via fiber från Bredbandsbolaget.
Besök: www.canaldigital.se och www.bredbandsbolaget.se för mer information.

-Tvättstuga
Ligger i intilliggande bostadshus.

-Förråd
Bostadens förråd ligger markplan bredvid entrén.

-Övrigt
Just nu pågår diskussioner i föreningen om ev. utbyggnad av större balkonger med inglasning. Inga beslut är tagna och för mer information angående detta kontaktas styrelsen eller mäklaren.

Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten som debiteras i efterhand på månadsavin. För elen finns ett förmånligt kollektivt elavtal och för varmvatten debiteras 65 kr/m³.

Barnvagnsrum finns i anslutning till varje trappuppgång.

Cykelrum finns inom föreningen.

Bastu finns inom föreningen.

Fritidslokal finns att hyra för event.

Läs gärna mer på föreningens informativa hemsida:
http://www.tuve6.se/
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6
Om föreningen
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
425
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.
Parkering
P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.
Ekonomi
Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019 kommer man den 1 juli att höja avgiften med 3%. Denna höjning är inlagd i angiven avgift.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Nej, innehar tomträtt.
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Brunnehagen 14

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg