190
MED97F5F49D2C484DD1846C5F956B067C59

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Brunnehagen 128


Såld!
Slutpris: SEK 3,300,000

Ansvarig mäklare

Nu har vi ett tvåvånings gavelradhus till salu i populära Brunnehagen. Här har vi uteplats åt två väderstreck med kvällssolen vid entrén och förmiddagssol på baksidan. Bostaden är välvårdad men behov av uppfräschning finnes.
Lugnt barnvänligt läge utan biltrafik och garage i länga ingår.
Huset är förhandsbesiktigat.

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformTomträtt
Antal rum4 rok
Boarea118 kvm
Tomtarea166.6 kvm
Byggår1972
Driftskostnad2,326 kr/månad

Bilder

Brunnehagen 128- Gavelradhus med stora möjligheter

Uteplats med förmiddagssol och liten gräsmatta

Välkomnande med uteplats åt väst med kvällssol

Stig på!

Välkommen in!

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till detta välplanerade gavelradhus i två plan med stora möjligheter. Entrén nås via att du passerar via bostadens ena förråd, en vacker blomsterrabatt på högersidan och en härlig uteplats belägen åt väster med sol från sen lunch till kväll. Väl inne finns bra med utrymme för skor och jackor samt en platsbyggd garderob. Här har vi en ljus plastmatta på golvet och väggarna är tapetserade ljust.

Bostadens välvårdade kök är av äldre modell och erbjuder en matplats för 4-6 personer invid fönster åt väst. Här är det genomgång så köket nås från både hall och vardagsrum. Köksinredningen går i vitt med gröna stommar och ett vitt kakel mellan över och underskåpen. Utrustningen består av diskbänk i aluminium, spis, fläkt samt nyare kyl och frys i fullhöjd. Förvaring och arbetsytor finns här gott om med skåp och bänkar på båda sidor. På golvet ligger en grön plastmatta och väggarna är tapetserade vitt.

Rymligt vardagsrum med flera möbleringsalternativ samt utgång till uteplats åt öst. Här är det smak och behov som bestämmer hur det ska möbleras. Stort matsalsbord eller stor soffhörna? Det är en smaksak. En del boende i Brunnehagens radhus har delat av vardagsrummet och på så vis fått ett extra sovrum så den möjligheten finns också. På golvet här ligger vacker ekparkett och väggarna är tapetserade vitt. Bostadens andra uteplats nås från vardagsrummet och här är det dagens första soltimmar som avnjuts till en god frukost. Är solen för stark går det praktiskt att fälla ut markisen över sig, markiser finns för övrigt till samtliga bostadens fönster. Utanför den stenlagda uteplatsen som är omgärdad och insynsskyddad av en häck finns en liten gräsmatta perfekt dimensionerad för en tuff kubbmatch.

På entréplanet har vi även en gästtoalett med plastmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Utrustningen här består av toalettstol och handfat.

En trappa upp har vi bostadens mer privata avdelning med 3 sovrum, klädkammare och badrum. Är familjen stor finns här möjlighet till ytterligare ett sovrum direkt när man kommer upp från trappan eller så nyttjar ni det som en sällskapsyta.

Sovrum 1, stort och rymligt med plastmatta på golvet samt en ljus mönstrad tapet på väggarna.

Sovrum 2, mörk laminat på golvet och en ljus tapet på väggarna, här finns även 3 garderober.

Sovrum 3, mörk laminat på golvet och en röd mönstrad tapet på väggarna samt 3 garderoberr.

Klädkammare, praktisk klädkammare med klädstång som tar rejält med förvaring.

Badrum med en ljus våtrumsmatta på både väggar och golv. Här finns ett takfönster som släpper in härligt ljus. Utrustningen här inne består av duschkabin, tvättställ, belyst spegel, toalett, samt ett badrumsskåp.

Vid entrén erbjuds även en praktisk tvättstuga med plastmatta på golvet och målade väggar. Här inne finns en tvättmaskin, torkskåp, tvättho, praktiska förvaringsskåp samt en varmvattensberedare.

Huset är förhandsbesiktigat av OBM-gruppen och protokoll finns hos mäklaren. OBM-gruppen erbjuder en kostnadsfri genomgång över telefon men kan även mot en kostnad komma ut och gå igenom protokollet på plats. Då huset är ett dödsbo och begränsad insikt finns så kommer försäljningen att ske med total friskrivningsklausul.

Varmt välkomna att boka in er för en visning av detta gavelradhus med stor potential.
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
118 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Kök
Av äldre modell med ljus luckor och gröna stommar. Utrustningen består av spis, fläkt och nyare kyl och frys i fullhöjd. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar.
Gäst-WC
Plastmatta och våtrumstapet, toalettstol, handfat, belyst spegel.
Badrum
Våtrumsmatta på golv och väggar, duschkabin, tvättställ, belyst spegel, badrumsskåp, toalett samt badrumsskåp.
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
1972
Uppvärmning
Direkt El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 4/25/2016
Energiklass
E
Energiprestanda
89 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Platta på mark
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Papp
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Tuve 50:95
Övrigt
Här finns två stycken uteplatser. Den första är vid entrén belägen åt väst, stenlagd. Den andra nås från vardagsrummet och är belägen åt öst även denna stenlagd. Här kan skön markis fällas ut över uteplatsen och insynen minskas tack vare häcken framför.

Markiser finns till samtliga fönster.
Övriga byggnader
-Förrådsbyggnad vid entrén om cirka 10m².

-Mindre förråd på baksidan.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 27,911 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,811
Uppvärming
SEK 10,000
Väg, samf
SEK 11,600
Försäkring
SEK 2,500
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Samfälligheten: Avgiften är 2900 kr/kvartal varav 800kr är för garaget. Betalas kvartalsvis.
Tillkommande kostnader
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Tomträttsavgäld
SEK 6,540 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,609,000
Byggnadsvärde
SEK 842,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 266,300
Tomt
Areal
166.6 kvm
Tomttyp
Trädgård
Tomtbeskrivning
Baksidan erbjuder liten lättskött gräsmatta samt häck framför den stenlagda uteplatsen.
På framsidan är det stenlagd uteplats med en blommande rabatt på högersidan.
Planbestämmelser
Tomtindelning (1971-01-05)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tuve GA:10
Är med i samfälligheten Grottan. Genom att man är med här får man vatten, avlopp, sophantering, snöröjning, samt ett garage i länga (gavel). Avgiften är 2900 kr/kvartal varav 800kr är för garaget. Betalas kvartalsvis.

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Brunnehagen 128

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg