190
MED96D58DD0607A4678B3B33C979D1862F5

Fräsch 2:a, en trappa upp, balkong åt söder!

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Brunnehagen 24


Såld!
Slutpris: SEK 1,650,000

Ansvarig mäklare

En trappa upp ligger denna rymliga 2:a om 61,5 m² med balkong i soligt söderläge. Här har vi ett ljust, fräscht kök med matplats och ett stambytt badrum från 2012 med tvättmaskin. Unikt i denna bostad är den öppna planlösningen mellan hall och vardagsrum.
Här erbjuds ett snabbt tillträde om så önskas!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,605 inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea61.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer344060000196
Byggår1971
Driftskostnad517 kr/månad

Bilder

Välkommen till Brunnehagen 24, en trappa upp.

Stig på in, här är det öppet mellan hall och v-rum

Rymligt, ljust vardagsrum

Här ryms både soffa och matplats om så önskas

Ingen vägg mellan hall & v-rum skapar rymd

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
En trappa upp ligger denna bostad i fint skick.

Du kliver in i en rymlig hall med naturlig plats för avhängning direkt till höger. Golvet här är belagt med praktisk klinker och på väggarna sitter tapet i beigt.

Från hallen är det inte många kliv innan det övergår till ett stort, ljust vardagsrum. Tack vare att väggen som vanligtvis löper längs med hallen och skärmar av vardagsrummet är borttagen upplevs här en känsla av rymd samt att det är större än vad det faktiskt är. Här ryms både tv-hörna och matplats om man så önskar. Väggarna är tapetserade i beigt och på golvet ligger snygg laminat som är genomgående i kök och sovrum. Här inne finns 3 platsbyggda garderober.

Bostadens kök är generöst och rymmer matplats för 4-6 personer utan problem. Köket är stilrent renoverat i klassiska materialval och erbjuder gott om arbetsytor samt förvaring tack vare att det finns skåp och bänkskivor på båda sidor. Köksluckorna är vita med inslag av vitrin och bänkskivorna består av grå laminat. Mellan över- och underskåp sitter ett läckert kakel i vitt. Utrustningen i köket består av varmluftsugn, glaskeramikhäll, kyl/frys, fläktkåpa i rostfritt, diskho samt diskmaskin. Väggarna är gråa och vita och på golvet ligger laminat. Flera boende i föreningen har gjort om matplatsen i köket till ett extra rum, vilket går att göra även här med enkla ingrepp.

Rymligt sovrum med utgång till balkong. Här ryms en stor dubbelsäng och ytterligare möblemang om så önskas som garderober eller skrivbord. Sovrummets väggar är målade i vitt och på golvet ligger laminat. Balkongen är belägen i soligt söderläge med sol stora delar av dagen. Golvet på balkongen är belagt med trall vilket kan lämnas kvar till nästa ägare.

I anslutning till hallen finner du ett snyggt helkaklat badrum där väggarna består av stora vita kakelplattor med en läcker grå dekorrand som bryter av snyggt. På golvet ligger matchande grå klinker. Utrustningen här inne består av dusch med vikbara dörrar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ samt handdukstork. Förutom detta finns även en tvättmaskin och ett förvaringsskåp ovan denna för att underlätta i vardagsbestyren. Renoveringen av badrummet utfördes 2012 av föreningen när även stambytet skedde.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!
Antal rum
2 rum
Boarea
61.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Kök
Vita skåpsluckor, grå bänkskiva i laminat, vitt kakel, varmluftsugn (Bosch), glaskeramikhäll (Electrolux), kyl/frys (LG), fläktkåpa i rostfritt (Whirlpool) samt diskmaskin (Electrolux). Laminat på golvet samt ljusa väggar.
Badrum
Renoverat 2012 via föreningen, helkaklat med grå klinker, vitt kakel med grå dekorationsrand, dusch med vikdörrar i glas, handdukstork, vägghängd toalett, spegelskåp med belysning, tvättställ, förvaringsskåp, tvättmaskin (Gorenje).
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 3,605 inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Driftskostnad
SEK 6,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
VA
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.21508 %
Andel av årsavgiften
0.22044 %
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1971
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 11/24/2008
Energiprestanda
168 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Bostadens balkong är i soligt söderläge och nås från sovrummet.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 125 kr/mån utan el-stolpe och 250 kr/mån om el-stolpe önskas. Till parkeringsplatserna är det separat kö. MC-parkering finns gratis mot deposition (250 kr).

-Tvättstuga
Ligger i intilliggande bostadshus.

-Förråd
Bostadens förråd ligger i markplan i anslutning till entrén.

-Övrigt
Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten som debiteras i efterhand på månadsavin. För elen finns ett förmånligt kollektivt elavtal och för varmvatten debiteras 65 kr/m³.
Barnvagnsrum finns i anslutning till varje trappuppgång.
Cykelrum finns inom föreningen.
Bastu finns inom föreningen.
Fritidslokal finns att hyra för event.

Läs gärna mer på föreningens hemsida http://www.tuve6.se/ och i det bifogade informationsbladet.
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6
Om föreningen
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
425
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.
Parkering
P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.
Ekonomi
Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019 kommer man den 1 juli att höja avgiften med 3%. Denna höjning är inlagd i angiven avgift.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Nej, innehar tomträtt.
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Brunnehagen 24

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg