190
MED8F3A1A7D5DC74E06B2CFA29E23C876BB

Såld!

Centrala Hisingen Kville, Göteborg

Skiftesgatan 4D


Såld!
Slutpris: SEK 1,400,000

Ansvarig mäklare

I ett charmigt landshövdingehus finner ni denna etta. Med nyrenoverat kök och badrum samt vackra originaldetaljer är detta ett boende att flytta rakt in i. Mysig innergård och en god stämning i föreningen. Centralt boende med låg avgift! Kontakta mäklaren för visning!

Om området

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Övrigt

I Lundby finns ett flertal kommunala förskolor och grundskolor. På Lindholmen finns både gymnasie-, högskola och universitet.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,405 inkl värme, VA och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea37 kvm
Våning1
LägenhetsnummerD1001
Byggår1939

Bilder

4-Vardagsrum

8-Vardagsrum

13-Kok

1-Fasad

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
I Kvillebäcken finner ni denna mysiga lägenhet med genomgående ljusa väggar och fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här bor du på ett centralt läge i ett expansivt område, bra kommunikationer som tar er in till staden på några minuter och alldeles i närheten finns köpcentrum och saluhall. Genomgående ljusa väggar och ekparkett.

Köket är lättarbetat med rejäl bänkyta och mycket förvaringsutrymme. Köket följer en stil som harmoniserar väl med lägenhetens känsla och ursprung, ett gammalt skafferi möter lyxen i en diskmaskin. Köket är en naturlig samlingspunkt och en given social yta, här ryms ett stort bord för 4-6 personer.

Allrummet är ljust och luftigt, här har man tagit vara på takhöjden och byggt en loftsäng för att skapa mer förvaringsmöjligheter. Utan problem ryms även en soffhörna med tv-möbel. Det stora fönsterpartiet gör att rummet badar i ljus.

Badrummet är stilrent och helkalkat i vitt och svart. Underliggande golvvärme gör en extra lyx en kall morgon. Här finns även en dusch, wc och ett spegelskåp.

För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Antal rum
1 rum
Boarea
37 kvm
Areakälla
föreningens information
Kök
Renoverat 2012. Ekparkett och vitmålade väggar. Köksinredning i vitt med rostfria handtag och ett vitt kakel ovan bänskivan i grå laminat. Utrustat med kombinerad kyl/frys (Siemens), en spishäll med inbyggnadsugn (Bosch), en fläkt (Gorenje), inbyggd micro (Bosch) samt en diskmaskin (Bosch). Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande.
Badrum
Renoverat 2012. Helkaklade vita väggar och ett svart klinker på golvet. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med draperi samt golvvärme.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 2,405 inkl värme, VA och kabel-TV
Andel i föreningen
3.9 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 3/19/2010
Energiprestanda
150 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Skiftesgatan 4
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Brämaregården 45:11. Föreningen består av 24 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 958 m2. Fastigheten äger marken om 1192 kvadratmeter.

Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.

Överlåtelseavgiften uppgår till 5% av nuvarande prisbasbelopp, för 2019 blir överlåtelseavgiften 2 325 kr. Överlåtaren tillsammans med förvärvaren svarar för att överlåtelseavgiften betalas.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
24
Tv och bredband
Telenor som leverantör av bredband (250/100), TV och telefoni.
Parkering
Boendeparkering på gatan utanför. För mer information och ansökan finns på www.goteborg.se.
Renoveringar
2012- Stambyte, samtliga lägenheter renoverades, nya eldragningar samt fasad målades om.
2013- Gjort i ordning ny innergård med cykelförråd och 2 grillplatser
2014- Nya dörrar till vinden och källarförrådet + ny port
2016- Nya säkerhetsdörrar
2017- Anslutit fiber till fastigheten
2017- Ett extra cykelförråd till källaren
2018 - Sett över grundmuren tillsammans med grannfastigheten

Föreningen planerar att se över användandet av råvinden och om man kan göra något annat med det, inga vidare beslut är tagna i dagsläget.
Ekonomi
Avgiftshöjning med 4,5% till 2019 pga ökade kostnader med teknisk förvaltning. Det finns inga planer på att höja avgifterna ytterligare i dagsläget. I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning samt basutbudet av tv. Senaste höjningen gjordes i början av 2019. En obligatorisk avgift för gruppavtalet av bredbandet tillkommer om 200:-.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Centrala Hisingen Kville Göteborg

Skiftesgatan 4D

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg