190
MEDADBCADE290A5481BA44A99007544A298

Välplanerad, ljus, fräsch 2:a. Bredband ingår i avgiften!

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Arvesgärde 18


Såld!
Slutpris: SEK 1,560,000

Ansvarig mäklare

Välplanerad 2:a på våning 2 av 3 i populära Brf Måsängen i Tuve. Bostaden är på 65,5 m² och har även en härligt inglasad balkong med förmiddagssol. Här erbjuds stamrenoverat badrum, stilrent kök från 2013 samt genomgående fina ytskikt. Bredband ingår i avgiften! Snabbt tillträde möjlighet!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Under 2007 fick Tuve Torg ett nytt ansikte med förnyade torgytor och fastigheter. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. I Backa Kulturhus finns bland mycket annat teater, kulturskola, utställningar, Livslust, café i daglig verksamhets regi och fritidsgård. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,870 inkl värme, VA, Digital-TV och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea65.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer184
Byggår1964
Driftskostnad325 kr/månad

Bilder

Välkommen in till Arvesgärde 18

Läckert kök med matplats från 2013

Stilrent och elegant

Rostfria vitvaror

Från köket nås den härliga inglasade balkongen

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
På våning två av tre ligger denna välplanerade ljusa bostad där det bara är att flytta in. Du kliver in i en rymlig hall med bra förvaring i form av hela 7 garderober. Golvet vid entrén är belagt med laminat i klinkerimmitation och resterade hallgolv med brunt laminat som flyter vidare in i vardagsrummet. Väggarna är tapetserade med en mönstrad ljus tapet.

Stilrent och elegant kök med matplats för 4-6 personer, härifrån nås inglasad balkong belägen i öster. Köket som är från 2013 har vit inredning som bryts av snyggt med en svart bänkskiva och rostfria vitvaror. Här sitter vitt kakel ovan köksbänkar och maskinparken består av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl/frys, inbyggd micro samt en integrerad diskmaskin. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ljus laminat. Den härliga inglasade balkongen nås från både kök och vardagsrum. Här är det fri utsikt över gräsytor och ända bort till grannföreningen. Blir det kyligt om kvällarna finns här självklart en infravärmare.

Sovrummet är generöst och rymmer mer än en stor dubbelsäng om så önskas. Här är det vitmålade väggar och på golvet ligger ljus laminat. Härifrån är det några få steg innan du är på balkongen och dricker ditt morgonkaffe i solen.

Vardagsrummet är stort och rymmer både tv-hörna och matplats om man så önskar. Väggarna är vita och golvet består av brun laminat som flyter vidare snyggt från hallen.

I anslutning till hallen finner du ett helkaklat badrum som renoverades av föreningen i samband med stambytet 2012. Väggarna består av ljust kakel med en svart rand och på golvet ligger grå klinker med underliggande golvvärme. Utrustningen här inne består av dusch med väggar av glas, toalett, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp samt en handdukstork. Här är även förberett för installation av tvättmaskin om man önskar det.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!
Antal rum
2 rum
Boarea
65.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Kök
Renoverat -13. Vita luckor, vitt kakel, svart bänkskiva, Utrustningen består av: induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl/frys, inbyggd micro samt en integrerad diskmaskin
Badrum
Renoverat 2012 när stambyte skedde i föreningen. Helkaklat, vitt kakel med svart rand samt grå klinker. Utrustningen består av dusch med väggar av glas, toalett, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp samt handdukstork. Här är även förberett för installation av tvättmaskin.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 3,870 inkl värme, VA, Digital-TV och bredband
Driftskostnad
SEK 3,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnaderna är baserade på nuvarande ägares uppgifter. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.32514 %
Andel av årsavgiften
0.32514 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1964
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 6/26/2008
Energiprestanda
127 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2- och 3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Inglasad balkong i östläge (förmiddagssol). Här finns infravärme.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i entréplan i samma hus.

Besök gärna föreningens hemsida:
http://www.masangen.se/
Förening
Namn
Brf Måsängen Tuve
Om föreningen
Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen äger fastigheterna Tuve 10:119-122. Fastigheterna bebyggdes 1964-1965 och består av 8 fristående flerbostadshus i fyra våningar samt en panncentral. I panncentralen finns fastighetsexpedition, styrelsekontor, föreningslokal samt en mattvätt. Föreningen upplåter 304 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheternas adress är Arvesgärde 9-24 i Göteborg. Dessa är fullvärdesförsäkrade via Trygg-Hansa.

Stamrenovering genomfördes 2011-12.

Lägenhetsfördelning:
64 st 1 rok
112 st 2 rok
88 st 3 rok
40 4 rok

Förvaltning:
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum sköter:
* Ekonomisk förvaltning
* Lägenhetsförvaltning

Föreningen sköter i egen regi:
* Teknisk förvaltning

Expeditionen är öppen: Vardagar mellan 09.30 - 10.00 Tel: 031-555075 Mobil: 0705-557514 E-post: styrelsen@masangen.se .

Gå gärna in på föreningens informativa hemsida www.masangen.se
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
304
Tv och bredband
Ansluten till fibernät via NetAtOnce. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med bredband som levererar 200/200 Mbit/s, detta ingår i månadsavgiften. Digital-TV levereras via ComHem, där föreningen ombesörjer digitalbox med grundutbud.
Parkering
P-plats går att hyra för 120 kr utan elstolpe och för 210 kr med elstolpe (sep. kö till dessa). Det finns även garageplatser i föreningen för 390 kr (sep. kö). I dagsläget är det kö till samtliga platser. Dock brukar föreningen utfärda parkeringstillstånd till gästparkeringen för de som står i kö. Det går att sätta upp sig i kö till parkering så snart du är antagen som medlem i föreningen.
Renoveringar
Utfört underhåll:
2011-12 Stamrenovering i samtliga uppgångar
2013 Modifiering garageportar
2013 Montering låscylindrar
2014 Nya parkbänkar i området
2014 Ny parkeringsautomat
2014 Nya orienteringstavlor i området
2015 Renovering av lekplatsen
2016 2 st nya tvättstugor i panncentralen. Laddningsplats för el-bil
2017 Renovering av fasader

Planerat underhåll:
Inga större underhåll är planerade de närmsta åren

Föreningen följer upprättad underhållsplan.
Ekonomi
Avgiftshöjningar:
Inga kända avgiftshöjningar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 453

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Arvesgärde 18

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg