190
MEDF5482095F2944AFFA88D784B9521F29F

Nybyggd lägenhet i högt läge och med två balkonger!

Såld!

Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Jöns Rundbäcks Plats 2


Såld!
Slutpris: SEK 2,455,000

Ansvarig mäklare

Fantastisk lägenhet i expansiva Kvillebäcken. Här erbjuds en fantastisk tvåa med två balkonger, ett helkaklat badrum och stilrent kvalitétskök från Marbodal, allt i läckra material och ytskikt. Här får du en välplanerad förpackning med allt du kan önska och med närhet till det mesta. Bättre blir det inte!

Om området

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns det garage för bilen och besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,691 inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & telefoni
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea57 kvm
Våning4 (hiss finns)
LägenhetsnummerB 1303
Byggår2015
Driftskostnad260 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till Jöns Rundbäcks plats 2!

Myllrande och expansiv stadsdel växer fram

Brf Trädriket 1

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen upp till våning fyra och till denna fantastiska tvåa med två balkonger soldränkta lägen. Jöns Rundbäcks plats ligger i en expansiv stadsdel där gammalt möter nytt och där era balkonger ger er första parkett till allt som händer. Huset stod klart i början av 2015, gården håller på att färdigställas och kommer att erbjuda både ett orangeri och en lyxig spa avdelning för föreningens medlemmar.

Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med gott om förvaring i en praktisk garderobenhet samt plats för avhängning och möblemang. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv från Kährs och väggarna är målade i vitt som ger er en bra bas att spinna vidare på och inreda i vilken stil som passar er.

Vidare till höger från hallen möts ni av vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Den öppna planlösningen ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt genom de höga fönstren. Här ryms såväl soffgrupp som matsalsmöbel och gott om plats för att socialisera sig. Köket som är levererat från Marbodal har trendiga vita luckor och de gedigna vitvarorna är från Bosch. Matlagningen blir en fröjd med dessa bra arbetsytor och du riskerar inte att bli ensam i köket när soffan är så nära. Härifrån når ni den härliga balkongen i västerläge med utsikt över Kvillebäcken.

Lägenheten erbjuder ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till balkong, en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar stuvar undan det mesta. Morgonkaffet avnjuts med fördel på denna balkong med morgonsol och ligger mot den trevliga innergården.

Badrummet har allt du kan önska dig, kommod och spegelskåp, toalett samt duschhörna med glasdörrar. Här finns också en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Golvet är prytt med svart klinker och på väggarna sitter vitt kakel.

Välkommen på visning!
Antal rum
2 rum
Boarea
57 kvm
Kök
Ekparkett på golv och vitmålade väggar i öppen planlösning till vardagsrum. Köksinredningen består av vita luckor med rostfria handtag och en bänkskiva i svart laminat. Ovan bänkskivan sitter ett vitt kakel. Här finns kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, induktionshäll samt en fläkt. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande och från Bosch.
Badrum
Svart klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork, tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Bosch) samt extra skåp och bänkyta som underlättar tvättandet.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 3,691 inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & telefoni
Driftskostnad
SEK 3,120 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,120
Andel i föreningen
1.1003 %
Andel av årsavgiften
1.1 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme och radiatorer
Ventilation
FTX, från- och tilluft med återvinning
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd om 2,6 kvm.

I avgiften ingår en schablonkostnad på 160 kr per månad. Föreningen har separat enhetsmätning på varmvatten och kallvatten, detta kollas en gång om året och regleras efter den verkliga förbrukningen.
Förening
Namn
Brf Trädriket 1
Om föreningen
Fastigheten:
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Kvillebäcken 76:1, 76:3 och 76:4. Flerbostadshuset är byggt under 2015 av Derome. Adresserna i föreningen är Jöns Rundbäcks plats 1, 2, 3, Solventilsgatan 7 och Rundbäcksgatan 6. Det finns 90 st lägenheter om totalt 5102 kvm samt en bostadsrättslokal om 39 kvm.

Gemensamma ytor:
I källaren finner man garage, förråd, cykelrum, barnvagnsrum och på gården finns ett orangeri samt ute-spa.
Tv, internet & telefoni:
Fastigheten är ansluten till fibernätet genom Bredbandsbolaget innehållande bredband, tv och telefoni. Detta innehåller TV-paket T-1 Bas, bredbandshastighet 10/1 samt telefon Mini.

Parkering:
Föreningen förfogar över 41 garageplatser, separat kö till samtliga platser. Föreningen förfogar även över 4 platser för MC/moped. Separata cykelboxar finns att hyra.

Övrigt:
Föreningen har separat enhetsmätning på varmvatten och kallvatten, detta faktureras kvartalsvis efter verklig förbrukning.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
90
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Bredband 250/250 (ingår i lägenhetens månadsavgift)
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 456

Karta

Centrala Hisingen Kvillebäcken Göteborg

Jöns Rundbäcks Plats 2

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg