190
MED77577A5349ED4B6793BBCE9BFF697F79

Riktigt fin hörntrea med stor inglasad balkong nybyggd 2013!

Såld!

Eriksberg Sannegårdshamnen, Göteborg

Ceresplatsen 12


Såld!
Slutpris: SEK 3,500,000

Ansvarig mäklare

Väldisponerad och stilren trea byggd 2013 med stor inglasad balkong. Här bor ni lugnt och trivsamt i hjärtat av Sannegården med närhet till såväl strandpromenaden med restauranger och caféer som båtliv. Mycket goda kollektivförbindelser till city. Allt detta snyggt paketerat i en stabil och omtyckt förening med låg avgift.

Om området

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning. Lindholmen Science Park ligger på fem minuters promenad österut.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

I Sannegårdshamnen har man närhet till det mesta. På promenadavstånd finner ni Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och ett flertal caféer och restauranger längs med hamnen och kajen. Dessutom har du även närhet till inre Sannegårdshamnen centrum med bl.a. ICA Kvantum.

Parkering

Det finns tillgång till 2-timmars gästparkering längst med närliggande gator.

Övrigt

Samtliga skolstadier finns representerade i närområdet. Här finns flera förskolor, fem grundskolor, varav en för rörelsehindrade barn och ungdomar, samt många gymnasieskolor där några har specialinriktning som t ex Ester Mosessons Gymnasium. På Lindholmen finns dessutom Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers. På Västra Eriksberg finns Taubeskolan för åk 0-6 och förskola. Herrgårdsskolan åk F-9 och Centrina åk 6-9 (friskola) ligger på Lindholmen.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,612 inkl värme, k-vatten, Telia Triple Play
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea71 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer21304
Byggår2013
Driftskostnad181 kr/månad

Bilder

Välkommen till Ceresplatsen 12

Rymlig hall med gott om förvaring

Härligt välplanerat kök med rymlig matplats

Vedum kök med läckra materialval

Komplett maskinpark från Siemens i rostfritt

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning

Välkommen till Ceresplaten 12. Här kan vi idag erbjuda en superfräsch hörn trea i ett riktigt bra läge i Sannegårdshanmen. Lägenheten levererades av JM sent 2013 och håller fortfarande nyskick. Här får ni bra ljusinsläpp från två väderstreck och takhöjden om 260 cm ger en riktigt luftig känsla. Alla väggarna är vitmålade och en snygg ekparkett sträcker sig genom hela lägenheten.

NI kliver in i en ljus och välkomnande hall. Här finns det bra avhängnings- och förvaringmöjligheter i två stora skjutdörrsgarderober. Hallen ansluter till köket till höger och badrummet rakt fram.

Köket är rymligt med en bra matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vedum har levererat ett mycket stilrent kök med vita luckor och bänkskiva som matchas snyggt med en grå kakelplatta som stänkskydd. Underlimmad diskho och läckra spotlights i överskåpen ger en påkostad känsla. Arbetsyta och förvaringsmöjligheter finns det gott om. Maskinparken går i rostfritt och kommer från Siemens. Här finns såväl induktionshäll och inbyggnadsugnar som helintegrerad diskmaskin och kyl, frys i fullhöjd.

Från köket nås den stora inglasade balkongen om ca 9 kvm som kan användas som ett mysigt extrarum att njuta av året om. Alla glasrutor går att vika bort om man skulle känna att värmen blir lite väl intensiv. Från balkongen har ni en fin uppsikt över innergården med lekplats och båtarna i Sannegårdshamnen!

Vardagsrummet är centralt belägen i lägenheten och blir något av lägenhetens nav då det ansluter till alla rum. En klockren planlösning gör rummet lätt att möblera och skapar en naturlig sociala yta. Här ryms en stor soffgrupp och Tv-möbel utan problem.

Lägenheten erbjuder två sovrum, varav ett "Master Bedroom" med plats för dubbelsäng och en egen walk in closet. Inredningen på bilderna ingår. Det andra sovrummet är lite mindre och blir ett perfekt barn- eller gästrum.

Rakt fram från hallen når vi ett snyggt helkaklat badrum. Väggarna är klädda med stora vita plattor och på golvet ligger en klinker i antracitton med behaglig golvvärme. Här finns duschhörna, toalett, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp och handdukstork. Här finns även en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa en arbetsbänk och överskåp.

Känner ni att detta är er nästa bostad så tveka inte att boka in er på visning direkt!
Antal rum
3 rum
Boarea
71 kvm
Areakälla
föreningens information
Kök
Kök från Vedum med vita luckor och bänkskiva. planlimmad diskho, över arbetsbänken sitter ett grått kakel. Maskinpark från Siemens i rostfritt. Kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmlufts- och microvågsugn, helintegrerad diskmaskin samt induktionshäll.
Badrum
Helkaklat badrum med antracitfärgat klinker och mattvitt kakel. Toalett, kommod från Vedum, duschväggar, handdukstork, elektrisk golvvärme, Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. arbetsbänk och förvaring i överskåp.
Övriga lägenheten
Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. I hallen ligger klinker direkt innanför dörren. Inredningen i klädkammaren ingår.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,612 inkl värme, k-vatten, Telia Triple Play
Driftskostnad
SEK 2,176 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,576
VA
SEK 600
Beräknat antal personer
2
Tillträde
Mars, 2016
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Inglasad balkong om ca 9 kvm. Alla rutorna går att vika bort.

Källarförråd om ca 5 kvm ingår.
Förening
Namn
Brf Vattenspegeln
Om föreningen
Brf Vattenspegeln består av tre huskroppar i 6-7 våningar med 86 bostadsrättslägenheter mellan 1 och 5 rok. Byggd av JM med inflyttning från senhösten 2013. Klädkammare, skjutdörrsgarderober och stilrena Vedumsnickerier är några av inredningskvalitéerna.

I månadsavgiften ingår värme och kallvatten samt Telia Triple Play.
Hushållsel och varmvatten betalas efter egen förbrukning.

Föreningens fastighet deltar i gemensamhetsanläggning Lindholmen ga:14 avseende sopsug som förvaltas av Sannegårdens sopsug gemensamhetsanläggning. Fastigheten deltar i gemensamhetsanläggning avseende garage tillsammans med intilliggande fastigheten Lindholmen 37:1 samt Lindholmen 35:2 och 35:3.

Se mer på föreningens hemsida:
www.brfvattenspegeln.se
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
86
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Telia Triple Play ingår i avgiften.
Parkering
Under den upphöjda gården mellan husen ligger lägenheternas garage. Beroende på vilken sorts plats fn mellan 800 - 1200 kr/månad. Kösystem tillämpas. Ledig parkeringsplats bakom ICA - SMS-parkering fn cirka 350 kr/månad.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Eriksberg Sannegårdshamnen Göteborg

Ceresplatsen 12

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg