190

Ektorp, Norrköping


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Drömmen om en lägenhet med egen uteplats med altandäck kan nu bli sann då denna kvadratsmarta lägenhet i Ektorp söker ny ägare. Insynsskyddad på återvändsgata gör att du kan njuta till fullo. Modern lägenhet som passar ung som äldre. Låg avgift där fasta delen av elen ingår.

Om området

Ektorp ligger precis utanför stadskärnan. Skyddande trafikbommar och lekplatser gör Ektorp till ett barnvänligt område. De flesta husen är trevåningshus, uppförda i mitten på sextiotalet. Lekplatser, grönområden. Gångavstånd till Motala Ström, Folkets Park och Idrottsparken. Till Norrköping city har du bara tio minuters gångväg.

Kommunikation

Goda bussförbindelser i området.

Närservice

Livsmedelsbutik, pizzeria, videouthyrning och kiosk.

Förskolor, grundskola samt fritidsgård.

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,907 inkl värme, vatten, abonnemangsavgift el. Ett obligatoriskt tillägg om 219 kronor tillkommer gällande internetuppkoppling tv-bredband.
Antal rum1 rok
Boarea38.5 kvm

Bilder

Här finns platsen för fåtöljer eller en 3-sits soffa.

Allrummet har stora fönster som ger ett fantastiskt ljus in i lägenheten.

Vackert parkettgolv.

Kvadratsmart!

Skiljeväggen fungerar även som barbord.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg