190
MEDD0E91233254B42A7924F8D3BDC0C79C6

Såld!

Centralt, NORRKÖPING

S:t Persgatan 37


Såld!
Slutpris: SEK 1,870,000

Ansvarig mäklare

Med glädje presenterar vi nu en stor 2a med balkong i centrala Norrköping! Denna pärla har många fördelar. Bostadens 65 kvm är välfördelade där det finns generösa sällskapsytor och gott om klädförvaring. Lägenheten är ljus och har fönster åt två håll vilket ger en härlig känsla. Här bor du bekvämt på våning 4 med hiss.

Du välkomnas av en bred entré med avhängningsdel. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng. Via vardagsrummet når du den stora balkongen med trätrall i västerläge. Hela lägenheten är fräsch och ljus. Köket är från HTH och samtliga maskiner är från Siemens. I det stora badrummet finns en kombinerad tvättmaskin med torktumlare och bubbelbadkar.

Här tillhör du en stabil Riksbyggen-förening som har både p-platser och garageplatser med separat kö. Föreningen tillhandahåller även bastu, övernattningsrum och samlingslokal för föreningens medlemmar.

På en kort promenad når du Campus, Folkparken och resecentrum. På Kungsgatan hittar du mataffärer, apotek, caféer och restauranger. Du kan även välja att ta en promenad till Norrköping city där det finns all tänkbar kommersiell service.

Välkommen att uppleva detta trevliga boende på plats!

Om området

Välkommen till centrala Norrköping. Här finns trevliga promenadstråk längs med promenaderna. Shopping, nöjesliv och mysiga restauranger.

Kommunikation

Från Norrköpings resecentrum avgår bussar för tätorts- samt länstrafik. Härifrån åker du även spårvagn inom Norrköping, och tåg och bussar till bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service med restauranger, banker, butiker m.m.

Parkering

Det går att beställa tillstånd för boendeparkering av Norrköpings kommun och på så sätt ha möjlighet att parkera till reducerat pris, 250 kr/mån.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,449 inkl värme, vatten, kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea65.5 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer050
Byggår1987
Driftskostnad450 kr/månad

Bilder

Välkommen till S:t Persgatan 37!

Stor 2a med perfekt planlösning

65 kvm med generösa sällskapsytor

Vardagsrummet har fönster åt två håll

Stor balkong med utrymme för möblemang

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Avhäningsdel. Vitmålade väggar och laminatgolv.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare i anslutning till hallen. Avhängningsdel på båda sidorna. Matta på golvet. Vitmålade väggar.

SOVRUM
Rymlig garderob. Vitmålade väggar och fondtapet. Laminatgolv.

VARDAGSRUM
Stort sällskapsrum med utrymme för både soffgrupp och skrivbord. Vitmålade väggar och laminatgolv. Spotlights i taket. Utgång till balkongen.

KÖK
Laminatgolv och vitmålade väggar. I köket finns det utrymme för matgrupp. Köket renoverades 2013. HTH-kök med vita skåpsluckor, mörk bänkskiva och vita kakelplattor över bänk. Maskiner från Siemens. Maskinell utrustning: fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin, kombinerad kyl- och frysskåp.

BADRUM
Stort badrum med helkaklade väggar och plastmatta på golvet. Utrustning: handfat i kommod, wc, spegelskåp, handdukstork, bubbelbadkar och kombinerad tvättmaskin med torktumlare.
Antal rum
2 rum
Boarea
65.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 4,449 inkl värme, vatten, kabel-tv
Driftskostnad
SEK 5,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,200
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.78195 %
Andel av årsavgiften
0.78186 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadsår
1987
Ventilation
FTX-system
Energideklaration
Utförd. 6/18/2008
Energiklass
D
Energiprestanda
166 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Balkong med trätrall i västerläge.

Källarförråd hör till lägenheten.
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Kopparkypen
Om föreningen
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 105 lägenheter och 2 lokaler och ligger i kvarteret Kopparkypen 26. Byggår 1987.

Gemensamma utrymmen
I markplanet beläget mellan port 31 och 33 finns föreningens lokaler: Föreningslokal, nyrenoverat gästrum med 4 bäddar och kök (hyra f.n. 350 kr/natt) samt en nyrenoverad bastu. Grillplats finns på innergården.

Renoveringsbeskrivning
Låsbyte och byte av värmecentral utfört under 2011-2012. Värmeslingor installerade i stuprören på S:t Persgatan 29-35. Underhållsplan finns.

Förskolan Kopparkypen drivs i föreningens lokaler och lekplats finns på innergården.

Föreningen har en egen hemsida www.kopparkypen.nu
Tv och bredband
Föreningen har även ett eget lokalt fastighetsnät för bredband. Fiber är indraget. Framöver kommer bredband, IP-telefoni och ett TV-paket som kallas för Lagom att ingå i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har totalt ca 70 p-platser. Hyra: Plats i carport 300 kr/månad och öppen plats 250 kr/månad. Separat kö. Har man parkeringsplats kan man erhålla en fjärrkontroll til grindarna till parkering.

I övrigt boendeparkering på gatan.

Karta

Centralt NORRKÖPING

S:t Persgatan 37

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg