190
MED0A69228FBCBF42C1B4E6B5FC102414B6

Såld!

Torslanda - Amhult, Torslanda

Falkebovägen 22


Såld!
Slutpris: SEK 7,410,000

Ansvarig mäklare

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en härlig, friliggande villa på Falkebovägen! Med tomten längst in på gatan får du ett privat läge och trädgården blir insynsskyddad. Med 193 moderna kvm fördelat på två plan finner du här allt vad en familj kan tänkas behöva; minst 4 sovrum, 2 allrum, stort kök, uterum, groventré och carport. Falkebovägen är en lugn och trygg gata och det perfekta stället för barnen att växa upp på, med nära till både idrottsanläggningar, skola och kompisar. Att dessutom ha nära till Amhults affärer och restauranger gör livet bekvämt även för de vuxna. Låter detta boende som något för dig?

Om området

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Amhult har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, gym, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Från Amhult Resecentrum:
Buss 23: Sillvik - Amhults resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Buss 121: Partille C - Torslanda (och omvänt).
Buss 148: Amhult - Angered (och omvänt).
Buss 290: Burö - Göteborg (och omvänt).
Buss 291: Göteborg - Fotö (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).
Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Närservice

Amhultsgården F-3, Skutehagen F-6, Nordlyckeskolan 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Parkering

Finns pendelparkeringar i anslutning till Amhults resecentrum.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum7 rok
Boarea193 kvm
Tomtarea565.6 kvm
Byggår2004
Driftskostnad3,125 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till Falkebovägen 22!

Gott om sociala ytor

Underbart kök

Utsikt från matplatsen

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
7 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
193 kvm
Areakälla
säljarens information
Hall
Välkommen in på Falkebovägen 22 och en fantastisk villa! Här möts vi av en hall som pryds av mörkt klinker på golvet. Med fönster enda ner till golvet blir får hallen ljus och en öppen känsla. Till höger finns förvaring i form av garderober med skjutdörrar med spegelglas.
Badrum 1
Från hallen når vi nedervåningens badrum. Detta är stilfullt helkaklat, i grått och vitt med inredning som matchar i svart. Här finns en praktisk och lyxig duschkabin, skåp, toalett och kommod.
Sovrum 1
På nedervåningen finns ett sovrum. Med ett stort hörnfönster blir rummet ljust och trivsamt och här får plats både säng och garderober, om man vill sätta in det. Alternativt kan det användas som gästrum eller kontor, beroende på behov.
Groventré/Tvättstuga
Genom utbyggnad har huset fått sig en groventré, perfekt om barnens kläder är smutsiga och för extra förvaring. Här finns också praktisk golvvärme för extra komfort och närheten till tvättstugan gör livet enkelt. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkställning, diskbänk, överskåp och gott om arbetsytor.
Kök/allrum
Möts av husets hjärta, ett stort allrum med öppen planlösning till kök och fantastiska fönster mot den privata trädgården! Här finns gott om plats för en soffgrupp och kaminen som är centralt placerad ger värme och trivsel till hela rummet. Köket är från Myresjö och går i vitt med svart kakel genomtänkt placerat vid spisen. Här finns också ugn i arbetshöjd, kylskåp, frys och diskmaskin. Med fönster under överskåpen känns köket extra ljust och du får närhet till naturens grönska. Här får du plats med ett bord i mitten av köket, alternativt köksö samt ett större matbord med utsikt mot trädgården. Från detta rummet når vi även altanen som har det perfekta, eftertraktade västerläget
TV-rum
I anslutning till husets generösa allrum har man byggt ut ett rum som med sina glasdörrar ut ger lite uterumskänsla. Här har man isolerat och idag används det som TV-rum för att sitta lite mer avskiljt. Ett annat användningsområde kan vara att göra det till matsal för att få en lyxig naturnära känsla på middagsbjudningen.
Uterum
Från TV-rummet når vi även ett stort uterum med stenplattor, plasttak och skjutdörrar. Underbar yta som förlänger sommarsäsongen och ger plats åt en trevlig soffgrupp och matbord om så önskas.
Övervåning med allrum
En trappa upp finns ett till allrum med plats för soffa och TV. Här får man möjlighet att låta barnen titta på sina egna program och komma undan lite när det behövs. Härifrån når du även husets balkong i västerläge.
Master bedroom
Master bedroom är ett väl tilltaget rum plats för både säng, sängbord och fåtöljer. Med stora fönster mot trädgården får man även härlig utsikt. Till rummet finns även en stor walk in closet.
Sovrum 2 och 3
Här finns även två sovrum, i något olika storlekar men med gott om plats för säng och garderober i båda. Dessutom finns gott om ljusinsläpp i två riktningar och rummen blir väldigt trivsamma med dess höga takhöjd.
Badrum 2
Även på andra våning finns ett vackert helkaklat badrum. Färgerna går i grått och vitt vilket gör det lätt att tycka om. Här har man bad, toalett, kommod och spegelskåp. Tänk att ta tända lite ljus och ta ett härligt bad efter jobbet!
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2004
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburet system
Ventilation
FX - frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd 11/11/2019
Energiklass
D
Energiprestanda
71 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Cemberit/ trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Papp
Fastighetsbeteckning
Röd 24:21
Övrigt
Husleverantör: Egnahemsbolaget.
Eldstad från Handöl.
Övriga byggnader
12 kvm friggebod, isolerad.
Dubbel carport med 10 kvm förråd varav 4 kvm isolerat.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 37,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 23,000
Väg, samf
SEK 10,000
Försäkring
SEK 4,500
Beräknat antal personer
4
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,498,000
Byggnadsvärde
SEK 2,118,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,143,925
Tomt
Areal
565.6 kvm
Tomttyp
Kuperad och trädgårdstomt
Uteplats
Uteplats i västlig riktning
Parkering
Carport
Planbestämmelser
Detaljplan (2003-05-28)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:19, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:20, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:21, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:22, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:23, Samfällighet: Göteborg Röd S:23
Förmån: Officialservitut Tillträde För Underhåll, 1480K-2003F340.1

Karta

Torslanda - Amhult Torslanda

Falkebovägen 22

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg