190
MED0BC02F2C544C4A06A72782DD10660629

4:a mitt i Amhult! Soligt läge, två balkonger, två badrum.

Såld!

Torslanda - Gatugården, Torslanda

Gösta Andrées Gata 12


Såld!
Slutpris: SEK 2,995,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu får ni möjlighet att förvärva en mycket väl belägen och omskött 4:a om 106 kvm. Den ljusa lägenheten disponeras f.n. som en 3:a och ligger väl placerad med närhet till trevliga promenadstråk och service. Här erbjuds 2-3 sovrum, två badrum och två balkonger. Förråd i direkt anslutning.

Om området

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslandas nya centrum i Amhult, har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger och ICA Maxi.

Kommunikation

Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 23: Sillvik - Amhults resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9, Trulsegårdsskolan 6-9.

I Amhult:
Amhultsgården (förskola och skola), Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,343 Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea106 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer22-2189-1-69-2
Byggår2005
Driftskostnad150 kr/månad

Bilder

Från balkongen i köket ser ni ut över Amhult

Härliga sällskapsytor; och sovrum 3, vid behov

Genomtänkt och lättskött kök med god förvaring

Underbart ljusinsläpp i detta lättmöblerade rum

Ljust och inbjudande, för gott umgänge kring maten

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Dags att flytta från villan? Önskar ni ett behagligt hem i en välskött HSB-förening, där ni fortfarande kan njuta av utsikt och närhet till behagliga promenader? Nu erbjuds ni möjlighet att förvärva en luftig och inbjudande 4:a (disponerad som en 3:a) om 106 kvm med två balkonger, två badrum (varav ett en-suite) samt ett härligt vardagsrum om ca 40 lättmöblerade kvm. P-plats eller garage finns att hyra. Välkomna att trivas - länge.
Antal rum
4 rum
Boarea
106 kvm
Areakälla
föreningens information
Entréhall
Väl planerad och stor nog för flera gäster samtidigt erbjuder den möblerbara entréhallen goda möjligheter till av-hängning på väggar och golv. Varmt rosaröd tapet matchas av klinker i svart på golvet.
Klädkammare/ arbetsrum
I anslutning till entréhallen finns en väl tilltagen klädkammare (ca 6-8 kvm) med möjlighet till förvaring i hängande, liggande eller stående format. Vita väggar samt ljus plastmatta på golvet. Utrymmet är stort nog att nyttjas på alternativt sätt - kanske som arbetsrum?
Badrum 1/ Tvättstuga
Av god storlek samt med genomtänkt planering finner ni här bekväma ytor för kläd- och kroppsvård. Fräscht vitt kakel och dito klinker matchas av sanitetsporslin och handfat i vitt samt en vit kommod. Badkar, handdukstork samt golvvärme är välkomna inslag för kroppsvården. Tvättmaskin, torktumlare samt en lång avlastningsbänk med överskåp och hyll-plan är till god hjälp vid tvätt-bestyren.
Vardagsrum
Med ett underbart ljusinsläpp från flera väderstreck och lite spännande vinklar utgör vardagsrummet ett fantastiskt sällskapsrum. Den som önskar kan dela av rummet för att skapa ett 3:e sovrum. Rummet är lätt att möblera, exempelvis med en matsalsgrupp för små eller stora sällskap i en del samt soffa och tillhörande möblering i den andra. Ljusa väggar matchas även här av ek-parkett.
Kök
I köket vill man gärna kunna umgås flera och det gör ni med lätthet här. Stora fönsterpartier samt balkongen i österläge borgar för härligt ljus i det välplanerade köket i björk (Ballingslöv). Lättskötta arbetsytor i blyertsgrå laminat har sällskap av stänkskydd i ljust kakel. Gott om lådor och skåp -med hela luckor alt. frostat glas - bidrar med god förvaring. Vitvaror i rostfritt; diskmaskinen är smakfullt inbyggd. Genom delvis öppna hyll-plan bibehålls kontakt med vardagsrummet och ni får en känsla av öppen planlösning.
Sängkammare
Lägenhetens kanske bästa utsikt - i alla fall om ni gillar golf - bjuds ifrån fönstren i vinkel inne i sängkammaren. Ljust och behagligt erbjuds möjlighet att möblera med enkel eller dubbelsäng samt kanske en byrå eller annan förvaringsmöbel som komplement till garderoben. Ljust gulrandig tapet på väggarna kompletteras av ekparkett på golvet.
En-suite-badrum
Bekvämt placerat i anslutning till sängkammaren finner ni lägenhetens andra badrum; detta med dusch, kommod och matchande hög-skåp i bok samt sanitetsporslin och handfat i vitt. Mjukt aprikos ton kakel och klinker ger badrummet en varm känsla; ljusinsläppet ifrån fönstret i duschen likaså.
Sovrum 2
Beläget i anslutning till vardagsrummet finner ni lägenhetens andra sovrum. Av samma goda storlek som sängkammaren disponeras detta rum f.n. som arbetsrum. Gott ljusinsläpp även i detta rum lyser upp de behagligt skogsgröna väggarna liksom den välvårdade ekparketten.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Avgift
SEK 6,343 Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni.
Driftskostnad
SEK 1,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,800
Beräknat antal personer
1
Kommentar
El: förbrukning av hushållsel på årsbasis för en person.
Andel i föreningen
1.88474 %
Andel av årsavgiften
1.89474 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 11/24/2010
Energiprestanda
111 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Gästlägenhet finns att hyra (200 kr/ dygn).
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenheten har två balkonger i öster resp. västerläge, båda med plats för bord och 2-4 stolar.
Tvättmaskin och tumlare finns liksom allmän tvättstuga.
Till lägenheten hör 2 bra förråd. I anslutning till lägenheten finns ett förråd med hyll-plan och garderob, det andra finns i husets källarplan.
P-plats (325 kr/ månad) alternativt garage (525 kr/ månad) finns att hyra i närheten av lägenheten. Ansökan om plats görs till föreningen.
Förening
Namn
HSB Brf Flygtornet i Göteborg
Om föreningen
Föreningen registrerades 2002. Bostadsrättsföreningen HSB Brf Flygtornet är ett privatbostadsföretag som har till syfte att upplåta bostadsrätter åt sina medlemmar. Föreningen äger fastigheten Amhult 1:217. Det finns i denna fastighet sammanlagt 70 st bostadshus, 6 st butikslokaler, 56 bilplatser i garage och 14 st p-platser utomhus. Dessa 70 lägenheter är fördelat på 1 st 1:or, 22 st 2:or, 41 st 3:or och 6 st 4:or samt 6 lokaler. I fastigheten finns bostadshus med adresserna Gösta Andrées gata och Gamla Flygplatsvägen.
Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

HSB Brf Flygtornet präglas av närheten till Amhults torg med affärer, banker och kulturhuset Vingen, samt golfbana och havet. Föreningen ska främja ett tryggt boende för samtliga medlemmar, för att underlätta vardagen och göra boendet bekvämt och attraktivt. Föreningen skall även stärka gemenskapen bland medlemmarna och främja studie- och fritidsverksamheten.

Kontakta HSB Brf Flygtornet för mer information.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
70
Antal lokaler i föreningen
6
Parkering
Föreningen förfogar över 56 garageplatser och 14 parkeringsplatser.
Renoveringar
Under året (2016) har följande reparationer genomförts: Hissar, El, Garage, Vatten/Sanitet samt delar av byggnad invändigt.
Ekonomi
Under räkenskapsåret (2016) har avgifterna varit oförändrade och uppgår till i genomsnitt 704kr/kvm. Styrelsen har beslutat om oförändrade avgifter för 2017.
Överlåtelseavgift betalas av säljaren på 2,5% av prisbasbeloppet (1138 kr 2018). Pantsättningsavgift betalas av köparen på 1% per pant av pbb (455 kr 2018).
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,138 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 455
Övrigt
Övernattningslägenhet går att hyra mot en avgift.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper len ägenhet så är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Karta

Torslanda - Gatugården Torslanda

Gösta Andrées Gata 12

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg