190
MEDD944FB3698B245308AE5F53C601DC8F0

Såld!

ÅKERSBERGA

Päronkröken 3


Såld!
Slutpris: SEK 5,695,000

Ansvarig mäklare

Är du på jakt efter ett rymligt enplanshus med härligt havsnära läge i populära Margretelund? Med en plan insynsskyddad tomt anlägger du här plättlätt en pool, du har dessutom på altanen och gräsmattan sol hela dagen.

Mycket generöst vardagsrum med braskamin och i dagsläget ett stort allrum som lätt omvandlas till två sovrum och då har du vips fyra sovrum. Rymligt kök, tvättstuga och ett riktigt stort spabadrum med både bubbelbadkar, dusch och bastu.

Väldigt fint garage och stor uppfart med plats för 4-5 bilar. I härlig Bullerby miljö har du här nära till direktbussen till Stockholm, havsbad, skogar, förskolor-och skolor samt Margretelunds centrum. Där finner du lanthandeln Favoriten, vårdcentral, apotek och restaurang. Varmt välkommen på visning!

Om området

Margretelund är bebyggt med villor och radhus. Här bor man med närhet till havet, Valsjön med badplats och kringliggande grönområden. På bekvämt gång- cykelavstånd finns skola, livsmedelsbutik, restaurang och apotek. Bra kommunikationer till såväl City som Danderyds sjukhus med direktbussar.

Närservice

I Margretelunds centrum finns diverse service såsom livsmedelsbutik, restauranger, apotek och husläkarmottagning.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea149 kvm
Biarea41 kvm
Tomtarea1,204 kvm
Byggår2003
Driftskostnad3,021 kr/månad

Bilder

Välkommen till Päronkröken 3!

Vardagsrum

Vy över det generösa vardagsrummet

Detaljbild kök

Sovrum med skjutdörrsgarderober

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkommen in! Ljus hall tack vare ljusinsläpp från dörren och fönster, plats finns för avhängning av dina ytterkläder. Ljusa väggar och klinkergolv med behaglig golvvärme samt infällda spottar i taket.

KÖK
Rymligt kök med ekfärgade luckor och lådor. Svart laminatbänkskiva och ljust kakel ovan diskbänk samt belysning. Diskar gör du och blickar ut genom fönstret över entrén. Rostfri kyl och frys, micro, ugn, diskmaskin, fläkt och induktionshäll. Ett väldigt praktiskt kök med massor av förvaring och bänkytor. Här blir matlagningen en dröm! Trevlig matplats invid tre fönster i burspråk. Infälld belysning och infällda spottar i tak och fönster. Ljusa väggar och klinkergolv med skön värme.

VARDAGSRUM
Riktigt stort vardagsrum med burspråk och eldstad. Fantastiskt ljusinsläpp från massor av fönster. Här finns plats för matsalsbordet och soffgruppen. Ljusa väggar och ekparkettgolv. Infälld belysning i fönstret. Utgång till altanen med sol hela dagen och den sena kvällssolen.

ALLRUM
Stort allrum med dubbla fönster mot trädgården. Här finns möjligheten att göra om detta rum till två sovrum. Ljusa väggar och ekparkettgolv samt infällda spottar i taket.

SOVRUM
Stort sovrum med skjutdörrsgarderober med speglar. Dubbla fönster med infälld belysning. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Rymligt sovrum med ljusa väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljusa kakelplattor och klinkergolv med behaglig värme. Väldigt snygg, rundad kommod i ek och lika spegelskåp ovan med belysning samt dusch. WC och infällda spottar i taket.

BADRUM
Badrum med bastu. Även detta rum är stort med ett härligt bubbelbadkar och dusch. Dubbelkommod i vitt och vita sidoskåp. Dubbla spegelskåp med belysning. WC och infällda spottar i taket.

BASTU
Mycket rymlig och trevlig bastu med runt fönster. Från badrummet kommer du ut till altanen för skön svalka efter bastun.

TVÄTTSTUGA
Generös tvättstuga med ljusa väggar och klinkergolv med golvvärme. Rostfri diskbänk och ho. Trådbackar och skåp, tvättpelare, torkskåp samt frånluftsvärmepump. Praktisk ingång till garaget.

WALK IN CLOSET
Praktisk walk in closet med hyllplan och stänger. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

VIND
Golv över hela vinden med gott om plats för förvaring.
Antal rum
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
149 kvm
Biarea
41 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2003
Uppvärmning
Frånluftvärmepump- vattenburen golvvärme och braskamin
Ventilation
Mekanisk frånluftsvent. med återvinning
Energideklaration
Utförd. 10/10/2013
Energiprestanda
116 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Berga 6:555
Övrigt
Fiber finns, öppen fiber via IP-only.

Larm finns via Prevendo, kostnad ca 1.490:-/år

Samtliga ytskikt är målade 2019

Vattenburen golvvärme via effektiv frånluftsvärmepump.
Övriga byggnader
ALTAN
Altan med sol hela dagen och den sena kvällssolen till ca 21.30. Terrassmarkis med sol- och vindsensor.

TRÄDGÅRD
Plan gräsmatta, perfekt om man vill anlägga pool. Helt insynsskyddat läge bakom tät tujahäck. Här har du sol hela dagen! Björk, två vackra kastanjeträd. Generös uppfart med plats för fem bilar.

GARAGE
Garage om ca 35 m² med dubbla fönster. Ingång från tvättstuga samt utgång till trädgården. Elstyrd port. Här finns extra varmvattenberedare samt centraldammsugare. Plan arbetsbänk med extra djup. Hyllplan finns för förvaring. Ljusa väggar och gråmålat betonggolv. Två golvbrunnar finns och två stycken vattenutkast på utsidan.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 36,255 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 9,230
Uppvärming
SEK 23,500
Väg, samf
SEK 3,400
Sotning
SEK 125
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnaderna är baserade på en vuxen i hushållet. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,915,000
Byggnadsvärde
SEK 3,069,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,750,000
Tomt
Areal
1204 kvm
Planbestämmelser
Byggnadsplan Detaljplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Österåker Margretelund GA:3

Karta

ÅKERSBERGA

Päronkröken 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg