190
MED768202BAA45F424B9162850B4D4CDC64

Såld!

Margretelund, Åkersberga

Slånbärsstigen 3


Såld!
Slutpris: SEK 5,525,000

Ansvarig mäklare

Med ett sagolikt högt, soldränkt, insynsskyddat läge ligger detta fina och gedigna Myresjöhus på lugn återvändsgata. I mysig bullerby miljö med mycket trevliga grannar och utsikt över hästhagar.

Ett ljust hus med mängder av fönster i flera väderstreck, fyra mycket rymliga sovrum och generöst vardagsrum med braskamin samt ett ljuvligt rymligt allrum på övre plan. Två helkaklade badrum varav det ena med bastu.

Stort mycket praktiskt garage, altan, stenlagda gångar och stenlagd uteplats. Dessutom uppfart med plats för fyra bilar och extra plats för din båt på vintern.

Cykel och gångbanor till skolor-och förskolor, populära Margretelunds centrum med lanthandeln Favoriten, vårdcentral, apotek och restaurang. Havsbad och sjöar samt skog i närområdet och underbara promenadstråk invid bostaden. Direktbussen till Humlegården 2 minuter från ditt nya hem. Möjligheten till snabbt tillträde finns om så önskas.

Ett mycket populärt läge i barnvänliga Margretelund, detta hus och läge kommer du att bli förälskad i!

Ring för bokad visning!

Om området

Margretelund är bebyggt med villor och radhus. Här bor man med närhet till havet, Valsjön med badplats och kringliggande grönområden. På bekvämt gång- cykelavstånd finns skola, livsmedelsbutik, restaurang och apotek. Bra kommunikationer till såväl City som Danderyds sjukhus med direktbussar.

Närservice

I Margretelunds centrum finns diverse service såsom livsmedelsbutik, restauranger, apotek och husläkarmottagning.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea173 kvm
Tomtarea1,040 kvm
Byggår2007
Driftskostnad2,454 kr/månad

Bilder

Välkommen till Slånbärsstigen 3

Härligt högt läge

Underbar altan

Vardagsrum med mysig täljstenskamin

Rymlig matsal med fint ljusinsläpp

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
---ENTRÉPLAN---

HALL
Härlig ljus hall med dubbla fönster invid dörren och en stor spegelskjutsgarderob. Hallen har ljusa väggar och grått klinkergolv med värme. Den inre hallen har ekparkettgolv.

KÖK
Kök med ljusa luckor och lådor med rostfria handtag. Massiv ekbänkskiva och ovan vitt kakel med belysning. Rostfri dubbelho, integrerad diskmaskin, induktionshäll och rostfri fläkt. Även ugn och micro samt kyl och frys. Köket har ljusa väggar och grått klinkergolv med värme. Stor och härlig köksö med ytterligare praktisk förvaring med en massiv ekbänkskiva. Här finner du utgång till den stenlagda uteplatsen med sol hela dagen.

VARDAGSRUM
Rymligt ljust vardagsrum med plats för både matgrupp och den stora soffan. I mitten en charmig täljstenskamin. Ljusinsläpp i tre väderstreck och utgång till altanen.

SOVRUM
Harmoniskt sovrum med gröna väggar och ekparkettgolv. Fönster som vetter mot trädgården.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita väggar och grått klinkergolv med skön värme. Dusch bakom glasdörrar från Vedum. Kommod i ek med låda och spegelskåp från Vedum med belysning ovan. Handdukstork för varma och sköna handdukar. Glasdörrar in till bastu som har ett stort fönster. Även här grått klinkergolv.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med praktisk groventré. Stort fönster mot baksidan och trädgården. Ljusa väggar och ljust klinkergolv med värme. Grovdiskbänk med ho sam skåp och lådor. Här finner du tvättmaskin (2019) och torktumlare. Hyllplan och städskåp finns även här samt frånluftsvärmepumpen.

---ÖVRE PLAN---

ALLRUM
Ljuvligt stort allrum med fönster i många storlekar och former i två väderstreck. Ljusa väggar och ekparkettgolv. Här finner du utgång till balkongen med högt läge och underbar utsikt över Margretelunds slotts ägor med hästar i hagen Här finns anledning att njuta!

MASTERBEDROOM
Generöst sovrum med gröna väggar och ekparkettgolv. Dubbla fönster åt två håll. Här finns en stor och rymlig skjutdörrsgarderob.

SOVRUM
Även här fönster i två väderstreck med utsikt över träd och skogen. Sovrummet har gråa väggar och ekparkettgolv. Två rymliga vita garderober, perfekt för dina kläder.

SOVRUM
Sovrum med även här rymliga fönster i två väderstreck. Mycket natur och grönska utgör utsikten. Även här två vita garderober. Sovrummet har gråa väggar och ekparkettgolv.

KLÄDKAMMARE
Klädkammare med ljusa väggar och ekparkettgolv. Praktisk inredd med hyllplan och stänger.

BADRUM
Rymligt och ljust helkaklat badrum med vita väggar och gråa klinkerplattor med värme. Kommod i ek från Vedum med låda. Spegelskåp med belysning, även detta från Vedum. Vägghängd WC. Dusch i glas samt en handdukstork finns. Dubbla fönster för ljusinsläpp och vädring.
Antal rum
6 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
173 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Frånluftvärmepump- Vattenburen
Energideklaration
Utförd 4/29/2014
Energiklass
D
Energiprestanda
72 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Platta på mark
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Margretelund 1:123
Övrigt
Solig fin uteplats, högt och lummigt beläget. Vacker skogsdunge som ger insynsskydd.

Naturtomt med klipphällar.

I trädgården finner du en tujahäck, väldoftande syren och hägg. Även smultron eller kryddor.

Flertalet parkeringsplatser finns.

Stenlagda gångar och stenlagd uteplats.

Plats för båt ca 6 meter finns.

Fiber finns

Radonmätning utförd med ett värde på 30 Bq/m³.
Övriga byggnader
Isolerat garage om ca 40 m² med plats för förvaring.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 29,446 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 7,000
Uppvärming
SEK 19,846
Väg, samf
SEK 1,400
Sotning
SEK 1,200
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Driftskostnaderna är baserade på två vuxna och ett barn i hushållet. Försäkring tillkommer men varierar mellan bolagen. I samfällighetsavgiften ingår plogning, sandning och vägbelysning.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,512,000
Byggnadsvärde
SEK 3,260,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,200,000
Tomt
Areal
1040 kvm
Planbestämmelser
Detaljplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Österåker Margretelund GA:21, Gemensamhetsanläggning: Österåker Margretelund GA:22

Karta

Margretelund Åkersberga

Slånbärsstigen 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg