190
MEDDA801BC2731247DB9FA24C99DB91A242

Såld!

Hästängsudd, Åkersberga

Svartgarnsvägen 3


Såld!
Slutpris: SEK 4,400,000

Ansvarig mäklare

Bli den första som flyttar in i detta attraktiva parhus med villakänsla i New England-stil. Huset är uppfört 2019 och står redo för inflyttning i slutet på oktober. Härlig trädgårdstomt med 593 kvm upplåten tomt. Trevligt läge i populära Hästängsudd med direkt närhet till insjö, havet, kommunikationer båt- och badplatser.

Huset, som kommer från Myresjöhus, uppförs med en soldränkt trädäckad uteplats i bästa sydvästläge. Totalt 150 välplanerade kvadratmetrar med sex rum, varav fyra sovrum. Bostaden är utrustad med noggrant utvalda detaljer. Kök från HTH med köksö med inbyggd förvaring. Braskamin från Contura. Inredningen är genomgående ljus med stora härliga fönsterpartier, ljusa målade väggar samt mattlackad trestavsparkett i ek. Huset värms upp med vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övervåningen.

Fristående förråd om ca 4 kvm. Parkering precis utanför ytterdörren. Fiber finns indraget.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med garderober som ger gott om plats för avhängning. I hallen finns klinkergolv. Direkt till höger om hallen finns tvättrum med tillhörande groventré. Här finns både tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Klinkergolv i tvättrum.

Till höger finns trapp som leder till husets övervåning. Förvaring finns under trapp. Vardagsrum och kök, med tillhörande köksö, i en öppen planlösning. Vardagsrummet har gott om ljusinsläpp tack vare alla dess fönster och de två utgångarna till terrassen. En braskamin ger både värme och mysfaktor. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Vardagsrummet är i vinkel och har avskärmats till ytterligare ett sovrum. Här finns möjlighet att i framtiden ha en öppen planlösning med vardagsrum i vinkel.

Stilrent och välutrustat kök från HTH med luckor i mattgrå färg. Köksutrustningen består av kyl & frys, diskmaskin, köksfläkt, spishäll, varmluftsugn och mikro. Samtliga vitvaror är från Siemens. Betongmönstrad vit bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Infälld rostfri dubbelho.
Helkaklat badrum utrustat med duschhörna med vikväggar. Ett fönster ger fint ljusinsläpp

På övervåningen möts man av möblerbart och rymligt allrum. I anslutning till allrummet finns en klädkammare/förråd om ca 4 kvm. Övervåningen har tre stycken sovrum där det största sovrummet har klädkammare om ca 4 kvm. Övervåningens helkaklade badrum är utrustat med duschhörna med vikväggar, el-golvvärme och badkar. Ett fönster ger gott om ljus.

Svinninge som är ett expansivt område med endast 20 minuter till Stockholm, närhet till Åkersberga, Arninge, Täby och Vaxholm. Här bor man med havet och naturen runt knuten.

Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

Om området

Området är ursprungligen ett fritidshusområde men då området har detaljplanerats samt att kommunalt VA nu är framdraget gör att det blir fler och fler året runt boende. Med sin närhet till Stockholm och skärgården gör att det har blivit ett mycket populärt område och många söker sig hit.

Kommunikation

Buss 629 går mellan Åkersberga C och Danderyds sjukhus. Infartsparkering finns vid Kulla Vägskäl där även bussar från Vaxholm går ofta under rusningstid. Vill man ta Roslagsbanan finns möjlighet att parkera bilen vid Rydbo station.

Närservice

Vid infarten till området finns en närlivsbutik, pizzeria, thaifood samt hårfrisör. För ett större utbud så finns antingen Arninge C eller så tar man sig till Åkersberga som båda ligger ungefär 10 minuters bilväg bort.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,916
TypParhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum6 rok
Boarea150 kvm
Lägenhetsnummer23 E-3
Byggår2019
Driftskostnad2,125 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Stora härliga fönsterpartier

Kommande trädäckad terrass och trädgårdstomt

EXEMPELBILD - från tidigare försäljning

Entré till huset

Parkering intill huset

Vitmålad fasad och spröjsade fönster

Parhus

EXEMPELBILD - från tidigare försäljning

EXEMPELBILD - från tidigare försäljning

EXEMPELBILD - från tidigare försäljning

EXEMPELBILD - från tidigare försäljning

EXEMPELBILD - från tidigare försäljning

EXEMPELBILD - från tidigare försäljning

EXEMPELBILD - från tidigare försäljning

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum
Boarea
150 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 4,916
Driftskostnad
SEK 25,500 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 5,000
Uppvärming
SEK 20,000
Sotning
SEK 500
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Uppskattad årsförbrukning ca 12 000 kwh. Driftskostnader är exempelkostnad utifrån tidigare (likvärdiga) försäljningar.
Andel i föreningen
6.46 %
Andel av årsavgiften
6.46 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans parhus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Svinningehusen
Om föreningen
Brf Svinningehusen har 24 stycken bostadsrätter. Varje bostad tilldelas en tomtdel av den gemensamma fastigheten som bostadsrättshavaren själv underhåller och disponerar.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
24
Tv och bredband
Fastigheterna är anslutna till fibernät.
Bredband finns, Österåkers nät, 100/100 i upp- och nedladdningshastighet.
Renoveringar
Byggnaderna uppförs under år 2018-2019. Därför bedöms inte något fastställbart underhållsbehov föreligga utöver sedvanligt löpande underhållsbehov under prognosperioden.
Övrigt
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.
Föreningen tillåter juridisk person.

Karta

Hästängsudd Åkersberga

Svartgarnsvägen 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg