190
MED16D583EB7C7A4B2185A8E8E4457E1F8C

Såld!

Hacksta, Åkersberga

Hackstavägen 1A


Såld!
Slutpris: SEK 5,150,000

Ansvarig mäklare

Med magiskt läge precis invid Åkers Kanal ligger denna rymliga villa! Här återfinns fyra generösa sovrum, vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning och ett rymligt allrum på övre plan. Helkaklat badrum och tvättstuga med praktisk groventré.

Omgivningarna är underbara och från villans flesta fönster har du kanalutsikt över änder och båtarna som passerar. Stor härlig altan som vetter mot kanalen och även där har du den underbara miljön som kanalen erbjuder, tvärs över fastigheten ligger en vacker park med fina planteringar så denna boendemiljö är minst sagt rofylld.

Ett praktiskt förråd finner du i anslutning till huset. Som grädde på moset, en extra altan framför förrådet.

Ett stenkast från direktbussen till Humlegården, Åkersberga Centrum och givetvis skolor- och förskolor. Vill du ha fler promenadstråk än längs kanalen så når du snabbt Hacksta skogen med 2,5 km och 5 km elljusspår-här blir du enkelt grymt vältränad då dessa är väldigt kuperade. Dessutom har du också Röllingby ängar med fårhagar att strosa i. Varmt välkommen på visning!!

Om området

Hacksta tillhör ett av de äldre villaområdena i Åkersberga. Husen ligger på generösa tomter och området är mycket populärt tackvare sin närhet till Åkersberga Centrum och kommunikationer och Hacksta friluftsområdet.

Övrigt

I Hacksta friluftsområde erbjuds både dagspår som eljusspår, här finns även skogen att promenera i och på vintern samlas många vid Hackstabacken för pulkafärd.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea159 kvm
Tomtarea618 kvm
Byggår2010
Driftskostnad1,983 kr/månad

Bilder

Välkommen till Hackstavägen 1A

Generöst och stilrent kök

Detaljbild köksö

Kök med ljusa luckor och lådor

Matplats i köket

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
---ENTRÉPLAN---

HALL
Välkommen in! Hall med tapetserade väggar och ekparkettgolv. Ljusinsläpp från fönster invid dörren. Här finner du plats för avhängning av dina ytterkläder samt även kanske en fåtölj och en garderob.

KÖK
Kök med ljusa luckor och lådor samt en grå laminatbänkskiva med svart kakel ovan. Rostfri diskbänk och rostfri dubbelho. Ovan litet härligt fönster för utsikt mot vacker syrenhäck. I köket finner du diskmaskin, induktionshäll (2019), fläkt, kyl och frys samt micro och ugn. Köksö för ännu mer bra förvaring samt möjlighet för sköna stunder medan kocken tillagar maten. Plats finns för cirka 3-4 personer. Köket har ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv. Du finner utgång till den härliga delvis insynsskyddade altanen tack vare snyggt staket som avskärmar.

VARDAGSRUM
Riktigt generöst vardagsrum vardagsrum med matsalsdel i nära anslutning till köket genom öppen planlösning. Här finner du plats för den större soffan, tv:n och mediabänken. Även här ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv. Många fönster för fint ljusinsläpp och även här utgång till trädgården och härlig utsikt mot kanalen.

SOVRUM
Generös sovrum med tapetserade väggar i ljus lugn ton med en stycke fondvägg och på golvet ekparkett. Hela sex garderober för otroligt bra förvaring för dina kläder.

KLÄDKAMMARE
Bra klädkammare med ljusa väggar och ekparkettgolv. Är du mer i behov av ett förråd- så varsågod!

BADRUM
Badrum med ljus våtrumtsapet och grå våtrumsmatta. Vit kommod med spegelskåp samt belysning ovan. WC och högskåp i vitt. Dusch som snyggt avskärmas med en glasvägg. Fönster för ljusinsläpp och vädring.

TVÄTTSTUGA
Mycket praktisk tvättstuga med groventré. Vita väggar och på golvet ligger en grå/svart våtrumsmatta. Liten rostfri diskbänk med ho och trådbackar. Vita överskåp för förvaring. Fönster för ljusinsläpp som vetter mot syrenhäcken. Här finner du frånluftsvärmepumpen, tvättmaskin, torktumlare och ett städskåp.

---ÖVRE PLAN---

ALLRUM
Generöst allrum med fint ljusinsläpp tack vare rummets två fönster. Allrummet har ljusa väggar och två väggar med fondtapet och på golvet ligger ekparkett. I taket sitter infällda spottar för jämn belysning.

SOVRUM
Sovrum med underbar utsikt över kanalen. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Likaså här, sovrum med fantastisk utsikt över kanalen! Tapetserade väggar i ljus lugn ton och ekparkettgolv.

SOVRUM
Sovrum med ljusa väggar och en stycke fondtapet likt tegelimitation och på golvet ekparkett. Ljusinsläpp från fönster som vetter mot p-platsen.

BADRUM
Badrum med vita kaklade väggar med en turkos bård och på golvet ligger snygga svarta skifferplattor med skön värme. Härlig regnskogsdusch och handdusch bakom vikbara glasdörrar. Stort sovrum i keramik med smidig avställningsyta samt en inredare i trä. Spegelskåp med belysning ovan. Handdukstork för varma sköna handdukar och WC. Fönster för ljusinsläpp och vädring. Infällda spottar i taket.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
Ljusa väggar och ekparkettgolv.
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
159 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
Fristående 1½-plans villa
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Vattenburen värme med frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk- värmeåtervinning av frånluft
Energideklaration
Utförd 1/21/2018
Energiklass
B
Energiprestanda
39 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Stomme
Trä
fasad
Träpanel
Fönster
3-glas isolerfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Sadeltak med betongpannor
Fastighetsbeteckning
Ekbacken 8:2
Övrigt
Förråd om ca 12 kvm.
Övriga byggnader
På framsidan lyser solens strålar från morgon till eftermiddag.

Härliga delvis insynsskyddade altan om ca 40 kvm tack vare snyggt staket som avskärmar. Här njuter du av solens strålar från förmiddag till solnedgång. Blicka ut över förbipasserande båtar, vackra träd och parken mittemot.

Trädgården omgärdas av en brudspiera häck och en syrenhäck.

Vacker sjötross som avgränsar fastigheten mot kanalen.

För mer info gällande båtplatser se http://tunahamn.se/
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 23,792 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 6,100
Uppvärming
SEK 15,000
Renhållning
SEK 2,490
Väg, samf
SEK 202
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnaderna är baserade på två vuxna i hushållet. Försäkring tillkommer men varierar mellan bolagen.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 4,024 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,602,000
Byggnadsvärde
SEK 2,824,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,000,000
Tomt
Areal
618 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan (1987-09-09)
Vatten/avlopp
Kommunalt VA.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Österåker Åkerstorp GA:1, Ändamål: Vägar med tillhörande anordningar och grönområde.
Avtalsservitut Kraftledning
Avtalsservitut Tomtareal
Förmån: Avtalsservitut: Infart, 0117IM-10/7876.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM4-31/188.1
Last: Avtalsservitut: Tomtareal, 0117IM-10/7874.1
Last: Ledningsrätt Vatten, Avlopp, 0117-08/103.1

Karta

Hacksta Åkersberga

Hackstavägen 1A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg