190
MED7668E2B848214CBD9EF5987D3DAF14A5

Såld!

Hacksta, Åkersberga

Svärdsysslevägen 25


Såld!
Slutpris: SEK 4,630,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Längtar du efter ett generöst hus med stora härliga sällskapsytor och dubbelgarage med acess direkt till huset. Det hittar du här! Dessutom en insynsskyddad tomt med uterum och altan med sol hela dagen.

Tre riktigt stora sovrum som med lätthet kan utökas till fyra på samma plan. Rymligt vardagsrum och bra förvaringsmöjligheter samt bastu. Närhet till Hacksta skogen med elljusspår, bussar, förskolor och skolor i närområdet samt Åkersberga Centrum inte långt därifrån.

Liten stuga på tomten som är i behov av lite kärlek och omvårdnad. Varmt välkommen på visning!

Om området

Hacksta tillhör ett av de äldre villaområdena i Åkersberga. Husen ligger på generösa tomter och området är mycket populärt tack vare sin närhet till Åkersberga Centrum och kommunikationer och Hacksta friluftsområde.

Övrigt

I Hacksta friluftsområde erbjuds både dagspår som eljusspår, här finns även skogen att promenera i och på vintern samlas många vid Hackstabacken för pulkafärd.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea194 kvm
Biarea90 kvm
Tomtarea1,744 kvm
Byggår1971
Driftskostnad3,308 kr/månad

Bilder

Välkommen till Svärdsysslevägen 25

Kök med ljusa luckor och lådor

Fint ljusinsläpp från fönstret

Detaljbild kök

Matplats i anslutning till köket

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
---ENTRÉPLAN---

HALL
Rymlig hall med ljusinsläpp från fönster invid dörren. Ljusa väggar och svart snyggt kakel på golvet. Hall med bra avhängningsmöjligheter och plats finns för liten pall/byrå. Larm finns.

INRE HALL
Stor inre hall med tre garderober för praktisk förvaring av dina ytterkläder. Den inre hallen har ljusa väggar och ekparkettgolv.

SYRUM/TVÄTTRUM
Praktiskt syrum/tvättrum med gott om förvaring. Bra förvaring bakom draperi. Skåp och lådor för ytterligare förvaring. Stort fönster ut mot framsidan. Rummet har ljusa väggar och på golvet ligger en randig heltäckningsmatta.

TVÄTTSTUGA
Även här stort fönster mot framsidan. Diskbänk och rostfri ho. Tvättmaskin och torktumlare samt praktiska tvättbackar för din tvätt. Tvättstugan har ljusa väggar och ljus våtrumsmatta. Groventré för leriga tassar och stövlar!

GÄSTTOALETT
Liten söt gästtoalett med delvis härlig 70-tals tapet och i övrigt ljus tapet samt på golvet ligger en ljus våtrumsmatta. Här finner du WC och handfat.

RELAX/OMKLÄDNINGSRUM
Här kan du göra om till värsta lyxiga spaavdelningen. I dagsläget finns tre rymliga garderober och en dusch. Brun tapet och en stycke våtrumstapet i vitt/brunt samt brun våtrumsmatta.

BASTU
Rymlig bastu med aggregat från Tylö och på golvet ligger en svart våtrumsmatta.

ALLRUM
Generöst allrum med tre fönster för fint ljusinsläpp. Allrummet har ljusa tapetserade väggar och bröstpanel i trä samt ljust parkettgolv. Luftvärmepumpen för skön värme hittar du här!

FÖRRÅD
Förråd med gröna väggar och ljusbrunt målat betonggolv. Inredd med hyllplan. Här finns även varmvattenberedaren.

MATKÄLLARE
Matkällare med bruna väggar och grått betonggolv. Hyllplan för massor av praktisk förvaring, eller varför inte sommarens äpplen?

---ÖVRE PLAN---

KÖK
Kök med ljusa luckor och lådor. Ljus laminatbänkskiva och dubbel rostfri ho. Ovan kakel. Maskinparken består av kyl och frys från 2018 och en diskmaskin. Även spis, ugn och fläkt. Köket har ljusa tapeter och mönstrad linoleummatta i rostbrunt.

MATPLATS
I anslutning till köket finner du matplatsen! Här finns plats för det stora middagssällskapet. Matplatsen har ljusa väggar och rostbrunt linoleummatta.Två underbart stora fönster och altandörr helt i glas som leder ut till den generösa altanen.

VARDAGSRUM
Otroligt rymligt vardagsrum som gjort för julfirandet med den stora släkten. Tre stora fönster med härlig utsikt över altanen och trädgården. Här finns möjlighet att göra ett extra sovrum och ändå så kvar ett stort vardagsrum. Rummet har ljusa väggar och ekparkettgolv. Här finner du även luftvärmepumpen.

SOVRUM
Stort sovrum med två garderober för dina kläder. Ljusa väggar och grå/blå heltäckningsmatta. Här finns plats för säng och soffa alternativt kontorshörna.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljusa kakelplattor och på golvet terracottafärgat klinker. I duschen lika kakel med en nedre del i grönt kakel. Dubbelhandfat med en ljus laminatbänkskiva och praktiska hyllplan under handfatet. Dubbelskåp ovan i ek och lådor i ek. Fönster med utsikt över trädtopparna. I taket infällda spottar.

SOVRUM
Sovrum med ett stort härligt fönster och altandörr helt i glas med utgång till den stora generösa altanen. Detta bidrar till ett fint ljusinsläpp i hela rummet. Fyra garderober för dina kläder. Sovrummet har ljusa väggar och laminatgolv som efterliknar trägolv.

SOVRUM
Ytterligare ett stort sovrum med tre garderober. Ljusa väggar och grå/blå heltäckningsmatta. Stort fönster som vetter mot framsidan av fastigheten.
Antal rum
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
194 kvm
Biarea
90 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plan varav entréplan i suterräng
Byggnadsår
1971
Uppvärmning
Två luft luftvärmepumpar och direktverkande el
Ventilation
Mek. till & frånluftsvent m återvinning
Energideklaration
Utförd. 2/23/2013
Energiprestanda
133 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Betong/Trä
Fasad
Trä/kalksandsten
Fönster
2 & 3 energiglas
Bjälklag
Betong
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Hacksta 2:65
Övrigt
Generös altan med bästa solläge i helt insynsskyddat läge!

Inglasat uterum om ca 15 m² med chansen att förlänga utesäsongen.

Stenlagd uppfart med plats för tre bilar

Underbar trädgård i helt insynsskyddat läge! Du finner äppelträd, jasmine och hängpil. Även cypress, tuja och syrén samt vackra pioner.

Fiber finns

Larm finns
Övriga byggnader
Rymligt garage med dubbeldörrar. Här finns två fönster för ljusinsläpp. Garaget har gröna väggar och brunt betonggolv. Praktisk arbetsbänk med skåp och lådor samt en rostfri ho.

Liten stuga på tomten (i renoveringsbehov. Ej vatten eller avlopp)

Liten röd byggnad om ca 3 m². Ena halvan ett förråd och andra halvan ett utedass.

RENOVERINGAR
Nya betongpannor på taket och nya hängrännor (2016) Nya fönster på nästan hela huset och nya altandörrar.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 39,695 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 5,900
Uppvärming
SEK 28,800
Renhållning
SEK 1,995
Väg, samf
SEK 3,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
I hushållet två vuxna. Försäkring tillkommer men varierar mellan bolagen. I samfällighetsavgiften ingår vägunderhåll, snöröjning och belysning.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,901,000
Byggnadsvärde
SEK 2,473,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,666,000
Tomt
Areal
1744 kvm
Planbestämmelser
Byggnadsplan (1943-06-12)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Österåker Berga GA:3
Last: Officialnyttjanderätt Väg Expr Fullbordad, 01-IM4-38/4917.1

Karta

Hacksta Åkersberga

Svärdsysslevägen 25

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg