MEDDACFA621B1474AA29854C3C4F95D29A1

Välplanerad minitrea med fin uteplats, centralt i Brunn!

Ingarö Brunn, INGARÖ

Mörtviksvägen 4


Utgångspris: SEK 1,995,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Visningar

Sunday, January 19
Välkomna! Föranmäl gärna intresse.
11:00 - 11:30
Lägg till i kalender

Mycket välplanerad 3:a om 55 kvm med fin uteplats och ljust gavelläge. Bo med radhuskänsla centralt mitt i Brunn med närhet till skola, affär, idrottsplats m.m. Mycket goda bussförbindelser till Slussen. Ingarö bjuder på vackra omgivningar med havsbad, insjöar, natur och skog.

Om området

Natursköna Ingarö - med Brunn som centralort - ligger endast en halvtimme från Stockholms innerstad. Ingarö erbjuder storslagen natur med vackra fjärdar, klippor, badstränder, öppna ängar och härliga strövområden i skog och mark. Med båt tar du dig enkelt vidare ut i skärgården. Utbudet av fritidsaktiviteter är stort och det finns gott om möjlighet till bad och båtliv. Norra Ingaröstrand ligger vackert med närhet till naturområden och hav. Längst ut på Ingarö ligger Björkviks Havsbad och Björnö naturreservat, där man kan njuta av fantastiska sandstränder och orörd natur. I Björkvik finns även den populära restaurangen Bistro Björkvik.

Barnomsorg och skolor: I området runt Brunn finns ett flertal förskolor att välja på. Brunns skola har elever i årskurs F-9. Fågelviks skola har elever i årskurs F-5. Den privata skolan Lemshaga akademi ligger naturskönt och har elever i årskurs F-9.

Fritidsaktiviteter: Ingarö IF är en stor idrottsförening som erbjuder fotboll, innebandy och friidrott. För den som vill spela golf finns Ingarö Golfklubb med två 18-hålsbanor i vacker skärgårdsmiljö. För övrigt finns gott om möjligheter för inomhussporter och utomhusaktiviteter på Värmdö. I Gustavsberg finns ett modernt äventyrsbad som ävr. I Gustavsberg finns även ishall, ute rink, konstfrusen bandyplan, skatepark och parkourpark. På många ställen i kommunen finns fina motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss tar dig till Slussen på ca 30 minuter. Närmaste hållplats är Brunn och där går direktbuss 428, 429 och 430.

Närservice

I Brunns centrum finns det mataffär, bensinstation och pizzeria. I Värmdö kommuns översiktsplan 2012–2030 beskrivs att Brunn ska utvecklas till ett sammanhållet och levande centrum med en blandning av service, bostäder, arbetsplatser, handel, skola och idrott.
På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, apotek, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. En knapp mil från Brunn ligger Gustavsbergs Hamn som erbjuder trevliga caféer, restauranger, kultur, shopping, vårdcentral och apotek.

Parkering

Pendelparkering finns vid Brunns skola, Ingarö kyrka och Värmdö Marknad.

Bilder

Fastigheten sommartid

Kök med matplats

Uteplats

Kök

Matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Ljus och trivsam marklägenhet med uteplats. Ett bekvämt och barnvänligt boende med förskola i föreningen och ett stenkast från affär och bussförbindelser. Nära även till skola och Ingarö IP. Brunn ska utvecklas till ett sammanhållet och levande
centrum med en blandning av service, arbete, bostäder,
handel, skol- och idrottsverksamhet.

Välkomnande hall med avhängningsplats, garderob och ingång till klädkammare som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Vita väggar och oljad ekparkett.

Lättmöblerat vardagsrum med vita väggar och oljad ekparkett. Här finns idag ett praktiskt sängskåp som kan säljas separat.

Det finns två sovrum med vita väggar och oljad ekparkett. I det mindre rummet finns en garderob och i det större finns två garderober.

Hemtrevligt kök med generös matplats vid stort fönsterparti. Öppna ytor mot vardagsrum och hall. Vita väggar och oljad ekparkett även här. Vit köksinredning, brunbeigt kakel och arbetsbänk i massivt trä. Spishäll, fläkt, inbyggd ugn och diskmaskin i rostfritt utförande samt kyl/frys.
Från köket finns utgången till en stensatt uteplats. Här finns plats för utemöbler och odlingar och du kan njuta av morgonkaffet i solen.

Badrum med vitmålade väggar, vitt kakel och trämönstrat klinkergolv som känns varmt och skönt. WC, handfat med kommod, duschhörna och spegelskåp med belysning .
Antal rum
3 rum
Boarea
55 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Pris
SEK 1,995,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,995 Inkl värme, VA, kabel-tv och parkering
Andel i föreningen
3.96381 %
Andel av årsavgiften
3.96381 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1987/88
Uppvärmning
Centralvärme
Energideklaration
Utförd. 12/14/2018
Energiklass
C
Energiprestanda
149 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Ingaröbrunnen
Om föreningen
Föreningen består av 4 bostadshus med totalt 28 lägenheter och en lokal som är upplåten med hyresrätt (förskola). Månadsavgiften sänktes med 6% i januari 2019. Man har inte planerat några större renoveringar den närmaste tiden.

Tvättstuga i separat hus (delas med Brf Flygbaronen). Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och grovtvättmaskin. Cykelförråd finns vid entrén. Gemensamhetslokal finns att låna.
Tv och bredband
Kabel-TV via Boxer. Grundutbudet ingår i avgiften. Föreningens medlemmar har beställt fiberinstallation till våren och tecknat ett 24-månadersavtal som inkluderar TV och bredband. Kostnaden för detta blir 299 kr/mån och faktureras medlemmarna separat.
Parkering
Boendeparkering ingår i månadsavgiften. Det finns möjlighet att hyra carport för 100 kr/mån (för närvarande kö).
Renoveringar
Radonmätning utförd 2016.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Ingarö Brunn INGARÖ

Mörtviksvägen 4

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg