190
MEDCB0D97AC3F484345951B8BCE2095742D

2:a med 16kvm loft

Såld!

Gustavsbergs Hamn, Gustavsberg

Stig Lindbergs Gata 17A


Såld!
Slutpris: SEK 2,300,000

Ansvarig mäklare

Ring för privat visning!
Ytsmart 2:a med 16 kvm loft i Fabrikshuset - Porslinskvarterets flaggskepp. Härlig takhöjd och bevarade industridetaljer ger lägenheten karaktär och atmosfär utöver det vanliga. Stilsäkert kök och rymligt sovloft. Snyggt badrum med tvättpelare. Lägenheten bjuder på ljus, rymd och en härlig industriell känsla samt en solig balkong. Tillgång till en fantastisk takterrass med vy över Gustavsbergs hamn.Modern industriromantik i stabil förening med garage utan kö!

Om området

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,106 ink värme. avlopp, kallvatten, sopor
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea49 kvm
Biarea16 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1306
Byggår2017

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Loft, rymd, industridesign och söderläge med balkong

Rymd

Balkong i direkt söderläge

Kök

Öppen planlösning

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Arkitektoniskt intressant inredning med synliga balkar, pelare och rör samt detaljer i svart stål. Genomgående tidlösa materialval av hög kvalitet. Interiörmässigt går färgerna i vitt, grått och svart med ekparkett som bas. Hiss utanför entrédörren ger enkel access till föreningens stora takterrass som bjuder på bästa solläge och underbar utsikt över vatten, hamnområde och natur. Föreningen har placerat ut sittgrupper och solstolar där uppe för de boende att använda. Lägenheterna i Fabrikshuset är tysta och välisolerade och erbjuder ett unikt sjönära boende i anrik industribyggnad.

Hall med plats för klädavhängning. Rymligt helkaklat badrum med golv-värme, handduks-tork, tvättmaskin och torktumlare från 2017. Välutrustat kök med grå skåpluckor, häll, ugn. mikro, diskmaskin och köksfläkt. Alla maskiner från 2017. Trapp i gråmålat stål, ett smycke i sig, leder upp till det rymliga sovloftet som är 16 kvm. Ljust lättmöblerat vardagsrum. Högt i tak, vitmålade väggar, en del i puts, snyggt parkettgolv med utgång till trevlig balkong i direkt söderläge. Lättmöblerat luftigt sovrum med högt i tak där det finns gott om plats för skrivbordshörna eller barnsäng. Fönsterbrädor i betong. Denna tuffa effektivt planerade lägenhet utstrålar ljus, rymd och bjuder på en härlig industriell känsla som man slås av redan när man kliver in i trapphuset.
Samtliga fönster är extrautrustade med dubbla persienner som även har mörkläggnings funktion.

På taket finns en stor gemensam terrass. I markplan finns tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd och i källarplanet finns garage för föreningen medlemmar.
Antal rum
2 rum
Boarea
49 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 3,106 ink värme. avlopp, kallvatten, sopor
Andel i föreningen
0.3529 %
Tillträde
Enl överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Centralvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas superenergiglas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Stor gemensam takterrass
Tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd i entréplan
Förråd som tillhör lägenheten i källaren
Parkering i garage utan kö
Förening
Namn
Brf Fabrikshuset
Om föreningen
Välkommen till Brf Fabrikshuset. Som ett brett, högt och ståtligt flaggskepp står Fabrikshuset mitt i den nya stadsdelen Porslinskvarteren. Fabrikshuset uppfördes ursprungligen på 30-talet för tillverkandet av sanitetsporslin. Sedan några år tillbaka påbörjades renoveringen med ett arkitektoniskt fokus på klassisk industri med högt i tak, betongpelare och stora fönsterpartier. Trapphus och entréer med bevarad industrikänsla i form av rätt belysning, golv och trappor i betong med svetsade räcken och handledare. Resultatet blev vackra industribostäder med studiokänsla. Att sedan låta takterrassen bli gemensam gör boendet genialiskt komplett. Fabrikshuset har kompletterats med Lanterninhuset och i dag består Brf Fabrikshuset av 260 lägenheter. Alla i föreningen har tillgång till den gemensamma takterrassen med utsikt över Gustavsbergs hamn och Farsta Slottsvik. Här har föreningen placerat utemöbler och det är tillåtet med gasolgrillning.

Ekonomi: Kostnad för hushållsel, uppvärmning av varmvatten, Kabel-TV samt hemförsäkring ingår ej i årsavgift. Varje lägenhet har individuell mätning för förbrukning av varmvatten och debiteras efter faktisk förbrukning. Reglering av den kostnaden samt el görs i efterhand upp mellan köpare och säljare.

Gemensam tvättstuga finns, 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp samt 1 mangel.

Föreningen tillhör GA:62 som består av körbara kommunikationsytor och trappor. Garaget delas med fler bostadsrättsföreningar. Föreningens andel är 100 platser f.n.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
260
Tv och bredband
Internet är framdraget genom fiber. Lägenhetsinnehavaren väljer själv operatör för internet och Kabel-TV och detta betalas separat.
Parkering
Garage finns med direkt anslutning från byggnaden med hiss. En parkeringsplats kostar ca 900 kr/mån. Separat kö kan förekomma.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 457
Övrigt
Långfristiga skulder enligt ekonomisk plan registrerad 2018-01-25 uppgår till 170.000.000 kr vilket gör ca 11.587 kr/kvm boyta.
Föreningen har även 476 kvm lokalyta som beräknas ge en hyresintäkt på 648 500kr.

Karta

Gustavsbergs Hamn Gustavsberg

Stig Lindbergs Gata 17A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg