190
MED1D2F012DAD604A0CB44717C61E37F945

NyproduktionSåld!

Gustavsberg Ösby Sjö, Gustavsberg

Skogsbovägen 18 vån 4


Såld!
Slutpris: SEK 2,950,000

Ansvarig mäklare

Underbart ny och fin lägenhet högt upp i huset med en balkong under tak på hela 31 kvm. En av föreningens absolut bästa lägen med kvällssol och vy över Ösby sjö! Öppet och fritt läge som ger lugn och ro åt själen. Centralt belägna Ösby Sjöpark med gångavstånd till service, buss, natur och sportmöjligheter.

Om området

Välkommen till Gustavsberg och Ösby Sjöpark! Området är beläget i Skogsbo, strax öster om Gustavsbergs centrum och söder om Ösby sjö. Optimalt läge med närhet till buss, service, vackra naturpromenader och insjöbad. Ta en fin promenad runt hela sjön (Ösby runt, 5 km), träna på utegymmet som ligger precis vid föreningen eller besök Gustavsbergsbadet (300 m från föreningens tomt) för en simtur. Trots det centrala läget går det fint att njuta av den öppna vyn mot sjö och natur!

Gustavsberg erbjuder en mysig skärgårdsmiljö nära naturen och samtidigt nära till stan med dess rika nöjesliv. Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). I Gustavsbergs hamn återfinns bistro, café, porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter. Idrottsplatsen Ekvallen har bl a badhus, sporthall, skateboardramp, ishall, tennishall och stor isbandyplan.

Välkommen att trivas på Värmdö! Gå gärna in på www.varmdo.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,885 inkl värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea45 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer442
Byggår2019

Bilder

Välkommen till Skogsbovägen 18!

Bästa läget i föreningen! Högst upp av balkongerna med kvällssol och vy ut över sjön

Njut av grönska och rymlighet för det mesta lägenhetens mycket stora balkong (31 kvm)

Vackra fönsterpartier samt dörr ut till balkong

Gavellägenheten med kvällssol och balkonger åt två väderstreck

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Underbart fin lägenhet högt upp i huset med en balkong under tak på hela 31 kvm. En av föreningens absolut bästa lägen med kvällssol och vy över Ösby sjö!

Entré till hall med golv av klinkers, plats för klädupphängning samt stor garderob med slät och spegelskjutdörrr. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättställ med kommod, spegelskåp, WC, dusch med vikbara glasväggar, kombimaskin och handdukstork. Sovrum med två ingångar med skjutdörrar. Även här garderob med skjutdörrar varav den ena med spegel. Plats för städutrustning samt låsbart skåp för mediciner etc. Stort vardagsrum/matplats i öppen planlösning med stora fönsterpartier åt väst och norr. Bra väderstreck för att hålla lägenheten sval. Kök (Vedum) med gråa luckor, vitt kakel och vitvaror i vitt och rostfritt. Arbetsbänk i laminat med rostfria hoar, lådor, skåp och vitvaror i form av micro, spis, kyl/frys, ugn, induktionshäll och fläkt.

Utgång till den stora balkongen under tak med belysning, balkongräcke i glas samt spaljé. Balkongen sträcker sig runt hela lägenheten.

Lägenhetsinnehavaren har satsat på en rad tillval till lägenheten som:
Nedre bänksskåp omgjorda till utdragslådor
Extra höga köksskåp
Köksluckor i grått istället för vitt
Induktionshäll
Bänksskiva i svart laminat (Black brazil)
Dimmer i badrum och hall
Ledbelysning under skåp i kök
Spots i hall och badrum
Spegelskjutdörrar
Badrumskommod i grått
Fondvägg i badrum
Antal rum
2 rum
Boarea
45 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 2,885 inkl värme och vatten
Andel i föreningen
1.101 %
Andel av årsavgiften
1.101 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FX - system
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
Trä/aluminiumfönster, 2+1-glas isolerruta
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Stor balkong (31 kvm) i väst och norr med eftermiddag/kvällssol.
Förråd
Förening
Namn
Brf Ösby Sjöpark
Om föreningen
Brf Ösby Sjöpark byggds 2018/2019 och består av 73 lägenheter i olika storlekar och utföranden. Det som är speciellt med lägenheterna här är att alla har tillgång till egen balkong, terrass eller uteplats. Arkitekt för det här projektet är Kirsch och Dereka. På Hökerums hemsida beskrivs visionen såhär: "Vi har jobbat för att lägenheterna skall tilltala så många som möjligt, såväl ungdomar som flyttar till sin första lägenhet, barnfamiljer som vill bo i detta naturhärliga område eller för de som sålt sin villa och önskar ett mer lättskött boende. Vi tror att blandningen blir det allra bästa. Välplanerat, ljust, lugnt och trivsamt är ledord för dessa bostäderna i Ösby Sjöpark."

Husen är byggda med en stomme av betong och en isolering bestående av cellplast. Lägenhetsskiljande vägg, golv och tak är tillverkade av betong. Fasaden är klädd i trä. Byggnaderna är byggda med stor tanke på miljö och hållbarhet. Uppvärmningen sker via vattenburen fjärrvärme till radiatorer. Köksutrustning från Vedum.

Föreningen har övernattningsrum att hyra för ca 200 kr (hus 1), eget gym (hus 4) samt förråd till samtliga lägenheter.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
73
Tv och bredband
Bredband, TV och telefoni genom ComHem. Kostnad för det är obligatoriskt och läggs på månadsavgiften på med en summa på 164 kr.
Parkering
Parkering
Under hus 1 byggs ett garage med 9 platser. Hyran för garageplatserna är 1 250 kr/månad. Inom fastigheten kommer det även finnas 45 stycken utomhusparkeringar att hyra. Hyran per plats är 500 kr/ månad. Sex av parkeringsplatserna är utrustade med laddningsstolpe för elbil, dessa kostar 800 kr/månad att hyra - elförbrukning tillkommer. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar. Parkeringen följer alltså inte lägenheterna utan tecknas genom ett eget hyresavtal.
Observera att föreningen äger rätten att justera hyran (t ex beroende på efterfrågan).
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,163

Karta

Gustavsberg Ösby Sjö Gustavsberg

Skogsbovägen 18 vån 4

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg