190
MEDA5436DAC2CE14B1A9A2A75858A5183D0

Lugnt och soligt läge med sjöutsikt!

Såld!

Ingarö Havscamping, Ingarö

Gamla Ingarövägen 12


Såld!
Slutpris: SEK 681,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Unikt fritidsboende med sjöutsikt. Fantastiskt läge i skärgårdsmiljö omgivet av vatten och natur. Med bad, strandpromenader och möjlighet till båtplats. Måste ses och upplevas!

Om området

Ingarö havscamping/Södersvedsbadet är lätt att Nå med bil och ligger skyddat med idyllisk skärgårdsnatur. En riktig pärla som du lätt tar dig till med bil, cykel eller kanske båt. Här finns något för alla generationer med minigolfbana, bollplaner för fotboll, basket och lekplatser. Södersvedsbadet har en stor och fin sandstrand samt brygganläggning mellan Kolströmskanalen och Grisslinge fjärden. Avgränsning för mindre barn och hopptorn vid djupare vatten. Aktiv Skärgård driver kafé, kiosk, minigolf, lekplatser, omklädningsrum och toaletter. Bastu kan hyras.

Detta är en badplats mellan Gustavsberg och Ingarö. Bra parkeringsmöjligheter för de som kommer med bil och fina cykelvägar. Badet är ett EU-bad.

Närservice

Ingarö. Med sina tiotusen öar är Värmdö kommun unik eftersom den inte har något fastland, utan endast består av öar. Många av dessa är enbart kobbar och skär, några dussintals öar är minimalt bebodda, de flesta större öarna har broförbindelse och därmed en större befolkning. Hit räknas Ingarö med ca tretusen bofasta, antalet invånare mångdubblas dock under sommartid. Närmaste tätort (5 km) Gustavsberg är vida känd för sin porslinsfabrik med samma namn och den charmiga hamnen. Här finns butiker, post, livsmedel, muséer, kulturbebyggelse, vårdcentral, apotek och restauranger. Större köpcentrum finns i Mölnvik samt Värmdö Marknad som nås via buss eller bil eller promenad (1 mil). I Mölnvk finns SatsVärmdö systembolaget IcaMaxi, Willys och mycket mer!
Vill man njuta av skärgården så kan man ta bilen eller bussen till Stavsnäs (cirka 30-45 min) där det finns en brygga för de kända Waxholmsbåtarna, som inte bara går i skärgården utan också in till Stockholm. För att nå Stockholms centrum på ett snabbare sätt, tar man antingen bilen till Gustavsbergs infartsparkering där det finns många motorvägsbussar att välja emellan eller tar bussen från Ingarö kyrka efter 1500 meter promenad från campingplatsen till busshållplatsen.
För golfentusiaster finns fyra attraktiva golfbanor att välja mellan, den närmaste ligger på synhåll från campingen.

Parkering

Till Villavagnen finns egen parkering med elstolpe. Besökare hittar lätt parkering på Södersvedsbadet.

Övrigt

Säsongsavtal
Sommarsäsongen har öppet 1 April - 31 Oktober. El stolpar finns på alla platser. Campingen har ca 160 tomter som ligger i kuperad terräng. Här kan du hitta just din favoritplats. Tomterna ligger insprängda i naturen på ett mycket trevligt sätt som gör att man inte behöver stå alldeles inpå varandra. Eftersom terrängen är kuperad finns det många platser med underbar utsikt över vattnet och en känsla av avskildhet i olika väderstreck. Området med Södersvesbadet ligger på en udde med stor tillgång till vatten, strand och promenadstråk.

Servicehus
Vi har två väldigt fina Servicehus på området, städningen är pedantiskt skött och renovering har gjorts under alla år för att hålla en hög standard! Här finns separata hygienutrymmen som dusch, toalett, och handikapptoalett. Tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare. Kök med kok- och diskmöjligheter. I anslutning till servicehusen finns även latrintömning. Vid våra servicehus finner du även Sopkärlen, där kan du slänga dina hushållssopor, återvinning för övrigt material finns både i Brunn och Vid Värmdö Marknad ca 5-10 min från Campingen.

Båtplats
Om du är säsongsgäst finns möjligheten att hyra en båtplats hos oss, båten får vara max 5 m lång och 2.20 bred. Hör med oss för separat avtal!

Fakta

TypFritidshus
Boarea40 kvm
Driftskostnad2,058 kr/månad

Bilder

Underbar utsikt

Bästa läget

Soligt trädäck med sjöutsikt

Bra planlösning med härligt ljusflöde

Funktionellt med bra planlösning

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Söker du ett funktionellt och praktiskt sommarboende med sjöutsikt och minimalt underhåll i lantlig skärgårdsidyll? Då är detta rätt. Unikt och attraktivt fritidsboende precis vid vattnet. Funktionellt och praktiskt med kommunalt VA i vacker och avkopplande miljö med allt man kan önska sig. Badplats, möjlighet till båtplats och mycket sommaraktiviteter.

Här kopplar man av med utsikt över glittrande vatten till suset av vinden i träden. Underbara promenadstråk längs vattnet med vacker skärgårdsnatur. Endast 30 min från city med fungerande kommunikationer och närservice på behörigt avstånd genom Värmdö Marknad och Mölnvik Köpkvarter. Som enkelt nås med bil, buss eller cykel. Vid badstranden finns tillgång till kiosk och café med servering av enklare rätter. Bara några kilometer bort finns kollektivtrafik, infartsparkeringar och Värmdöleden som snabbt tar dig in till stan eller vidare ut i skärgården med egen bil eller buss.

Lugnt och ostört läge omgivet av lummiga träd och plana gräsmattor. Möjlighet till båtplats finns genom separat kö. Ett fantastiskt sommar boende som erbjuder något för alla generationer.

Villavagn - Willerby Holliday Homes
Välskött och fräscht fritidsboende med hög kvalitet och standard, tillverkad i England. Optimal planlösning som erbjuder sällskapsytor, bra förvaring, arbetskök, två stora sovrum och badrum.

Trevlig och välkomnande ENTRÉ med förvaring öppnar upp mot bad- och sovrum i ena delen och kök och sällskapsytor i den andra delen.

Välplanerat och platsbyggt KÖK med kyl/frys och gasolugn och spis. Bra arbetsytor och förvaring genom över- och underskåp. I anslutning till köket finns även plats för mindre matbord.

Med öppen planlösning integreras köket på ett smakfullt sätt med VARDAGSRUMMET som med utgång till altanen och stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet har hög mysfaktor med eldstad, gott om plats för hörnsoffa, soffbord och TV.

Två stora SOVRUM med genomtänkt och platsbyggd förvaring. Masterbedroom med dubbelsäng och Gästrum med två enkelsängar.

Ljust välplanerat BADRUM med vattentoalett och duschkabin. I badrummet finns även avfuktare för optimalt inomhusklimat.

Platsbyggt TRÄDÄCK ger en stor och trevlig uteplats med gott om plats för solstolar, matgrupp och grill. Runt Villan finns bra utomhusförvaring dynor, redskap och verktyg.

Villan erbjuder ett kompromisslöst sommarboende som lever upp till alla förväntningar på hög standard och minimalt underhåll. Kommunalt VA. Måste ses och upplevas!
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
40 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Permanent Villavagn - Säsongsboende
Uppvärmning
Direkt El med kompl luftvärmepump
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fasad
Plåt
Tak
Plåt
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Bävern nr. 7
Övrigt
Villan säljs som den är med villkor att ny ägare blir godkänd som avtalspart för säsongsavtal med Ingarö Havscamping. Vagnen äger man och platsen hyrs (Arrende) genom säsongsavtal.

Villan säljs med möbler, inredning, redskap och verktyg som den står. Allt ingår!

Månadskostnad med arrendeavtal ca: 1800kr inkl VA. El och hushållsel tillkommer.
Övriga byggnader
Genom arrendeavtalet har ägare till Villavagnen tillgång till servicehus året runt samt verktygs- och redskapsbod bara för ägare till Villavagn. På Ingarö Havscapming finns totalt 12st Villavagnar med arrendeavtal.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 24,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 500
Uppvärming
SEK 1,200
Försäkring
SEK 500
Övrigt
SEK 22,500
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Driftkostnad avser arrendeavtal, uppvärmning och hushållsel på årsbasis. Ca: 2100kr per mån.
Tillkommande kostnader
Övrigt
Tomt
Tomtbeskrivning
Villavagnen är inte fast egendom (Hus/Byggnad) utan lös egendom. Det skapar skillnad vid finansiering. Lös egendom går inte att pantsätta hoss bank som ett traditionellt hus. Marken/tomten som Villavagnen står på och som ägaren nyttjar hyrs genom arrende. Det sker genom säsongsavtal med Ingarö Havscamping. Se bilaga, viktiga dokument.
Vatten/avlopp
- Ansluten till kommunalt Vatten och Avlopp.
- Vatten stängs av under vinterhalvåret.
Samfällighet, servitut etc.
- Säsongsavtal/arrende med Ingarö Havscamping
- Renhållning och soptömning sköts av kommunen
- Till villan finns förråds- och redskapsbodar.
- Servicehus på Ingarö Havscamping nyttjas genom säsongsavtal.

Karta

Ingarö Havscamping Ingarö

Gamla Ingarövägen 12

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg