190
MED47927BB2EB4D4CDCA1C4E07249392E15

Såld!

Gustavsbergs Hamn, Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 19 A


Såld!
Slutpris: SEK 2,650,000

Ansvarig mäklare

Fabrikshuset - Porslinkvarterens flaggskepp
Tuff lägenhet på plan 2. Högt i tak, ca 3,50 m, fransk balkong och bevarade industridetaljer som ger lägenheten karaktär och atmosfär utöver det vanliga. 2 rum, välutrustat stilsäkert kök med matplats och rymligt sovloft om 13 kvm. Snyggt badrum med tvättpelare. Lägenheten utstrålar ljus, rymd och bjuder på en härlig industriell känsla som man slås av redan när man kliver in i trapphuset.

Om området

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,300 Inkl Kabel-TV, VA och värme. Kostnad för varmvatten tillkommer
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea54 kvm
Våning2 (hiss finns)
LägenhetsnummerC-1104
Byggår1930

Bilder

Ljus och rymd präglar denna lägenhet

Gott om plats för matgrupp i vardagsrummet

Utrymme för matplats i köket

Rymligt badrum med tvättpelare

Sovrum med hel garderobsvägg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Arkitektoniskt intressant inredning med synliga balkar, pelare och rör samt detaljer i svart stål. Genomgående tidlösa materialval av hög kvalitet. Interiörmässigt går färgerna i vitt, grått och svart med ekparkett som bas. Fönster och fransk balkong åt norr vilket ger lägenheten svalka på dagen och varmt solljus på kvällen. Hiss utanför entrédörren ger enkel access till föreningens stora takterrass som bjuder på bästa solläge och underbar utsikt över vatten, hamnområde och natur. Föreningen kommer placera ut sittgrupper där uppe för boende att använda. Lägenheterna i Fabrikshuset är tysta och välisolerade och erbjuder ett unikt sjönära boende i anrik industribyggnad.

Hall med plats för klädavhängning. Rymligt helkaklat badrum med golv-värme, handduks-tork, tvättmaskin och torktumlare från 2017. Välutrustat kök med grå skåpluckor, häll, ugn. mikro, diskmaskin och köksfläkt. Alla maskiner från 2017. Trapp i gråmålat stål, ett smycke i sig, leder upp till det rymliga sovloftet som är 13 kvm. Ljust lättmöblerat vardagsrum. Högt i tak, vitmålade väggar, en del i puts, snyggt parkettgolv. Lättmöblerat luftigt sovrum med högt i tak. Fönsterbrädor i betong, fransk balkong. Denna tuffa effektivt planerade lägenhet utstrålar ljus, rymd och bjuder på en härlig industriell känsla som man slås av redan när man kliver in i trapphuset.

På taket finns en stor gemensam terrass. I markplan finns tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd och i källarplanet finns garage för föreningen medlemmar.
Antal rum
2 rum
Boarea
54 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av null, hiss finns
Avgift
SEK 3,300 Inkl Kabel-TV, VA och värme. Kostnad för varmvatten tillkommer
Andel i föreningen
0.3749 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1930
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburna radiatorer
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
4-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Stor gemensam takterrass
Tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd i entréplan
Förråd som tillhör lägenheten i källaren
Parkering i garage. Eventuell kö till plats
Förening
Namn
Brf Fabrikshuset
Om föreningen
Välkommen till Brf Fabrikshuset. Som ett brett, högt och ståtligt flaggskepp står Fabrikshuset mitt i den nya stadsdelen Porslinskvarteren. Fabrikshuset uppfördes ursprungligen på 30-talet för tillverkandet av sanitetsporslin. Sedan några år tillbaka påbörjades renoveringen med ett arkitektoniskt fokus på klassisk industri med högt i tak, betongpelare och stora fönsterpartier. Trapphus och entréer med bevarad industrikänsla i form av rätt belysning, golv och trappor i betong med svetsade räcken och handledare. Resultatet blev vackra industribostäder med studiokänsla. Att sedan låta takterrassen bli gemensam gör boendet genialiskt komplett. Fabrikshuset har kompletterats med Lanterninhuset och i dag består Brf Fabrikshuset av 260 lägenheter. Alla i föreningen har tillgång till den gemensamma takterrassen med utsikt över Gustavsbergs hamn och Farsta Slottsvik. Här har föreningen placerat utemöbler och det är tillåtet med gasolgrillning.

Ekonomi: Kostnad för hushållsel, uppvärmning av varmvatten, Kabel-TV samt hemförsäkring ingår ej i årsavgift. Varje lägenhet har individuell mätning för förbrukning av varmvatten och debiteras efter faktisk förbrukning. Reglering av den kostnaden samt el görs i efterhand upp mellan köpare och säljare.

Gemensam tvättstuga finns, 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp samt 1 mangel.

Föreningen tillhör GA:62 som består av körbara kommunikationsytor och trappor. Garaget delas med fler bostadsrättsföreningar. Föreningens andel är 100 platser f.n.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
260
Tv och bredband
Internet är framdraget genom fiber. Lägenhetsinnehavaren väljer själv operatör för internet och Kabel-TV och detta betalas separat.
Parkering
En plats kostar 900 kr/mån. Separat kö kan förekomma.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 457

Karta

Gustavsbergs Hamn Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 19 A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg