190
MED1F283C43957A43AAB868575138831CC6

Såld!

Ingarö, Ingarö

Rosenbergsvägen 15


Såld!
Slutpris: SEK 4,800,000

Ansvarig mäklare

Välplanerad familjevilla med stort altandäck i sydväst. Huset ligger insynsskyddat med vy över den vackra naturen. Vardagsrum med stora fönsterpartier och rymligt kök. Det finns fyra sovrum och ett allrum som kan göras om till ett extra sovrum. Fridfullt läge med närhet till bad och vackra omgivningar.

Om området

Natursköna Ingarö - med Brunn som centralort - ligger endast en halvtimme från Stockholms innerstad. Ingarö erbjuder storslagen natur med vackra fjärder, badstränder och härliga strövområden i skog och mark. Utbudet av fritidsaktiviteter är stort och det finns gott om möjlighet till bad och båtliv. Längst ut på Ingarö ligger Björkviks Havsbad och Björnö naturreservat, där man kan njuta av fantastiska sandstränder och orörd natur. I Björkvik finns även den populära restaurangen Bistro Björkvik. Vishamn ligger på den sydligaste delen av Ingarö. Området är mycket naturskönt med stora skogar och vackert skärgårdslandskap. Det finns möjlighet att ta ett dopp från klipporna i närbelägna Vishamnsviken och barnvänliga sandstränder finner ni i Sandhamnsviken (både på norra och södra sidan). Vishamnsberget bjuder på fantastisk utsikt över såväl Ingaröfjärden och Nämdöfjärden som skogarna i Långvik. Många fågelskådare söker sig hit. Strax norr om Vishamn finns naturreservatet Långviksträsk. Området är unikt med stort djur- och fågelliv och naturen har norrlandskaraktär.

Barnomsorg och skolor: I området runt Brunn finns ett flertal förskolor att välja på. Brunns skola har elever i årskurs F-9. Fågelviks skola har elever i årskurs F-5. Den privata skolan Lemshaga akademi ligger naturskönt och har elever i årskurs F-9. För information om barnomsorg se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Ingarö IF är en stor idrottsförening som erbjuder fotboll, innebandy och friidrott. För den som vill spela golf finns Ingarö Golfklubb med två 18-hålsbanor i vacker skärgårdsmiljö. För övrigt finns gott om möjligheter för inomhussporter och utomhusaktiviteter på Värmdö. I Gustavsberg finns ett modernt äventyrsbad som även erbjuder gym samt ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan. På många ställen i kommunen finns fina motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid.

Kommunikation

Bussen tar dig till Slussen på ca 45 minuter med direktbuss 428x. Närmaste hållplats är Vishamn (knappt 1 km från fastigheten). Från Brunn går buss 429x och 430x. 474 går från Värmdö Marknad.

Närservice

Närmaste centrum ligger i Brunn. Där finns mataffär, bensinstation och pizzeria. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, apotek, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. Gustavsbergs Hamn erbjuder caféer, restauranger, kultur, shopping, vårdcentral och apotek. I Gustavsbergs centrum finns bland annat apotek, systembolag, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär, café och restauranger.

Parkering

Pendelparkering finns vid Brunns skola, Ingarö kyrka och Värmdö Marknad.

Bilder

Huvudbyggnad och carport med förråd

Stort altandäck på baksidan

Helt ogenerat läge mot naturen

Vardagsrum

Stora fönsterpartier med vacker vy

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉPLAN:

Välkomnande hall med linneskåp och plats för avhängning. Gul tapet och ljus plastmatta.

Rymligt kök med trevlig matplats vid fönstret som bjuder på fin vy. Dubbla glasdörrar mot vardagsrummet. Blommig tapet och ljus plastmatta. Ljus skåpsinredning (Myresjö kök), brunt kakel, rostfri diskbänk och arbetsbänk i laminat. Utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, spisfläkt, diskmaskin och två kyl/frys (Miele ca 2016).

Härligt vardagsrum med braskamin och stora fönster i två väderstreck. Underbar vy över naturen utanför. En glasdörr leder ut till altanen. Platsbyggda hyllor längs ena väggen. Ljus tapet och parkettgolv.

Det finns två sovrum på detta våningsplan. Det ena rummet har ljus tapet och parkettgolv. Här finns en garderob. Det större sovrummet har fönster i två väderstreck och en klädkammare. Ljus tapet och ljus plastmatta.

Badrum med fönster, ljus våtrumstapet och ljus våtrumsmatta. WC, handfat med kommod, skåp och dusch.

Tvättstuga/groventré bakom köket. Här finns tvättmaskin, torktumlare, rostfri bänk med tvättho, arbetsbänk, städskåp och garderob. Ljus plastmatta.

ÖVRE PLAN:

Stort allrum (går att göra om till extra sovrum) med ljus tapet och parkettgolv. Takfönster i två väderstreck.

Det finns två sovrum som är belägna på gavlarna. Ljus tapet och ljus plastmatta. I båda rummen finns rymliga klädkammare och kattvindar med förvaring.

Badrum med takfönster, ljus våtrumstapet och ljus våtrumsmatta. WC, handfat, skåp och dusch.
Antal rum
6 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
150 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1992
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump och braskamin
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd. 11/26/2017
Energiprestanda
91 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Grundmur
Liggande betongbalkar på betongplintar
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Fönster
3-glas isolerfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Ingarö-Långvik 1:410
Övrigt
Centraldammsugare finns.

Större renoveringar:
2005: Frånluftsvärmepump installerad

Säljaren har beställd rengöring av taket.
Övriga byggnader
Carport med intilliggande förråd.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 33,580 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 18,350
VA
SEK 11,100
Renhållning
SEK 1,480
Väg, samf
SEK 2,400
Sotning
SEK 250
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,625,000
Byggnadsvärde
SEK 1,528,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,355,000
Tomt
Areal
1906 kvm
Tomttyp
naturtomt
Tomtbeskrivning
Mycket lättskött naturtomt som ligger insynsskyddat och gränsar mot allmänning. På baksidan finns ett stort altandäck som delvis är skyddat under tak. På tomten finns en fläderbuske planterad intill huset. I övrigt är det typisk skärgårdsnatur med klipphällar och gran, ljung, blåbär, lingon, smultron och kantareller som växer vilt.
Vatten/avlopp
Egen brunn (borrad 1992). Enskilt avlopp till 3-kammarbrunn, gemensamt med 2 andra fastigheter (Ingarö-Långvik GA:4)
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Ingarö-Långvik GA:4-GA:5
GA:4 Ändamål: Utfartsväg, vändplan och avloppsanläggning
GA:5 Ändamål: Vägar, Förvaltning: Vishamns samfällighetsförening

Karta

Ingarö Ingarö

Rosenbergsvägen 15

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg