190
MED74E829E3197E484CBE38F48D481E956A

BRF-radhus m snygg arktitektur,musikrum, flera terrasser, uteplats

Såld!

Gustavsberg Höjdhagen, GUSTAVSBERG

Ebbalundsvägen 13


Såld!
Slutpris: SEK 6,000,000

Ansvarig mäklare

Högt beläget brf-radhus, 133 + 24 kvm, 5-6 rok, byggår 2009 präglad av snygg arkitektur i vacker natur. Njut interiörmässigt av stora fönsterpartier i tre väderstreck, stilrena materialval, värmande kamin i cortenstål och fantastisk rymd. Stor takterrass med utblick över Höjdhagen. Två balkonger, skyddad patio samt uteplats med gott om plats för både lek och studsmatta. Nära till service, kommunikationer, skolor och förskolor.

Om området

Höjdhagen är belägen mycket centralt i Gustavsberg och är ett område bestående av kulturhistoriska bostadshus integrerat med idylliska skogsområden!
Området Höjdhagen ingår i den del av Gustavsberg som staten har pekat ut som en s k riksintressant kulturmiljö och är enligt många ett av den moderna arkitekturens landmärken i Sverige.

Byggnaderna i Höjdhagen ägdes traditionellt av Porslinsfabriken och är till stor del ritade av KF-arkitekten Olof Thunström. Fastigheterna präglas även av de uppväxta men öppna trädgårdarna. Husen har även fogats in i naturen på ett varsamt sätt och med skärgårdsklipporna som en naturlig del.

Höjdhagens östra del präglas även av äldre bebyggelse bl a innan Thunströms tid. De vackra bruksgatorna Grindstugatan, Skeviksgatan och Höjdgatan är exempel på det. Längst med den gamla landsvägen in till Stockholm finns även det gamla apoteket och det praktfulla torpet Ebbalund. Bakom torpet slingar sig Ebbalundsvägen upp mot höjden. Vägen ligger skyddad och omgivet av grönska.

I området finns den anrika och vackra Ekedalskolan (förskoleklass till årskurs 5) också präglad av byggnader från olika årtionden och en storslagen utsikt över Farstaviken. Huset på Höjdhagsvägen 1 ligger nära Ekedalskolan. Skola är bra att ha som närmsta granne då det är tyst och lugnt på kvällar och helger. Sport och naturmässigt bjuder Höjdhagen på motionsspår, golfbana och närhet till badklippor och härlig skog.
Gustavsbergs centrum med all tänkbar service ligger i direkt anslutning till Höjdhagen och genom en kort promenad nås det anrika porslinsfabriksområdet med restauranger, café och ateljer.
Bussar går från hållplatserna Höjdhagen, Östra Ekedal, Farstaviken och Gustavsbergs centrum och färden till Slussen tar ca 20 minuter.

Att vandra runt i Höjdhagen är en alldeles speciell upplevelse i och med all den äldre vackra bebyggelsen i kombination av vacker kuperad natur. Välkommen att trivas i Gustavsbergs praktfulla område Höjdhagen!

Värmdö är en snabbt växande skärgårdkommun mycket på grund av kommunens idealiska läge med närhet till både stad och hav! Gå gärna in på www.varmdo.se

Övrigt

Värmdö är Stockholms stoltaste skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här bor drygt 38 000 människor, på sommarhalvåret växer kommunen med över 100 000. Inom bara 20 minuter finns Stockholm, med alla sina möjligheter i form av arbete, kultur och nöjen.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,478 exkl drift, inkl vägarna, sopor, parkering, del av fiber
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum6 rok
Boarea133 kvm
Biarea24 kvm
LägenhetsnummerF2
Byggår2009
Driftskostnad2,317 kr/månad

Bilder

Inbjudande entrésida

Skyddad och lugn oas

Takterrass där man skapar en fin rumskänsla

Utsikt över takåsarna från takterrass

Balkong med fritt läge från sovrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
157 kvm består av boarea 133 kvm + biarea 24 kvm, biarea består av invändiga förråd/kontor/musikrum
Antal rum
6 rum
Boarea
133 kvm
Areakälla
säljarens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 5,478 exkl drift, inkl vägarna, sopor, parkering, del av fiber
Driftskostnad
SEK 27,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 9,600
VA
SEK 6,000
Uppvärming
SEK 12,000
Övrigt
SEK 200
Kommentar
All drift inkl tv och fiber ca 2 500 kr/mån
Andel i föreningen
9.4595 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-vånings radhus
Byggnadsår
2009
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 5/22/2017
Energiklass
F
Energiprestanda
92 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Parkeringsplats utanför dörren med motorvärmare vilket ingår i avgiften. Stort uteförråd i länga på 9 kvm hör till huset.
Förening
Namn
Brf Ebbalund
Om föreningen
Bostadsrättföreningen registrerades 2007 och består av 13 st radhus som är upförda 2008 samt 2009. Total bostadsyta i föreningen uppgår till 1 406 kvm med följande fördelning:

4 st , 91 kvm
5 st, 102 kvm
4 st 133 kvm

På fastigheten finns två förrådslängor, parkeringsplatser och lekplats.
Antal lägenheter
13
Tv och bredband
I föreningens avgift ingår del i fiber med hastighet 200/200 samt Telias basutbud. Tillkommer 250 kr/mån som betals av bostadsrättsägaren.
Parkering
Gratis parkering med el invid huset.

Karta

Gustavsberg Höjdhagen GUSTAVSBERG

Ebbalundsvägen 13

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg