190
MEDDBE8459346974A2EB535186F8D59A40D

Såld!

Porslinskvarteren, Gustavsberg

Gustavsbergs Allé 28


Såld!
Slutpris: SEK 2,325,000

Ansvarig mäklare

Nyproducerad tvåa med härlig balkong i väster. Bli först att flytta in i denna mycket välplanerade bostad. Här bor du i populära Porslinskvarteren med närhet till Gustavsbergs hamn, strandpromenad och diverese caféer och restauranger. Bra kommunikationer med direktbuss till stan.

Om området

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö, har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Gustavsbergs Porslinskvarter är en unik stadsdel som håller på att byggas om från fabriksområde till en levande stadsdel med fler bostäder och parkstråk. Här bor du i ett nytt, spännande område med omedelbar närhet till grönskande omgivningar och Gustavsbergs Hamn med dess fina strandpromenad. Området runt hamnen är vackert som det är redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men utvecklas nu med fler restauranger, butiker och parker. Här finns också gästbrygga för båtburna gäster och möjlighet till egen båtplats. Sommartid kan man ta ångbåten till Nybrokajen.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan med busshållplatsen ett stenkast bort. Buss 474 går ofta och tar dig via till Slussen på ca 25 minuter. För mer info se www.sl.se

Närservice

Nära till Gustavsbergs Hamn med caféer, restauranger, kultur, shopping, vårdcentral och apotek. Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, bank, bibliotek, systembolag, blomsteraffär och djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, gym, byggvaruhus och diverse butiker.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,185 inkl kallvatten, värme och bredband via Triple Play
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea46 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer41103
Byggår2017

Bilder

Fasaden

Fasaden

Kvartersbild (från JM)

Kvartersritning (från JM)

Gustavsbergs Hamn

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen att förvärva denna nyproducerade tvåa i populära Porslinskvarteren!

Hall med avhängningsplats och skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning.

Badrum med vitt kakel och grå klinker. WC, handfat med kommod, spegelskåp med LED-belysning, handdukstork och dusch med glasvägg. Väggskåp, arbetsbänk och kombimaskin (tvättmaskin med torktumlarfunktion).

Sovrum med skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning, som erbjuder bra klädförvaring.

Kök och vardagsrum i härlig, öppen planlösning med matplats. Vita väggar och ekparkettgolv. Vit köksinredning från Marbodal, vitt kakel och mörk bänkskiva med underlimmad diskho. Utrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin samt ugn, mikrovågsugn och kyl/frys i rostfritt utförande.

Balkong i härligt västerläge mot innergård.
Antal rum
2 rum
Boarea
46 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,185 inkl kallvatten, värme och bredband via Triple Play
Andel i föreningen
0.5397 %
Andel av årsavgiften
0.5397 %
Tillträde
20 december 2017
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Ranka
Om föreningen
Fastigheten är under uppförande med JM som byggherre. Föreningen består av 132 lägenheter. Det finns förråd till varje lägenhet. Det finns även en gemensamhetslokal och ett övernattningsrum som kan hyras av föreningens medlemmar.

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i de gemensamma sopkassunerna för hushållsavfall, komposterbart och tidningar placerade på Maja Snis gata eller i miljörummet med ingång från Ursula Printz gata.

Avgift för varmvatten debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.
Organisationsform
Bostadsratt
Tv och bredband
Fastigheten är ansluten till Telia Triple Play, vilket innebär att digital-TV basutbud, bredband och telefoni är inkluderat i angiven avgift på 220kr/mån. obligatoriskt tillägg till föreningen.
Parkering
Totalt finns det 104 garageplatser samt MC-platser i föreningen.
Det går att hyra garageplats för 850 kr/mån. Det finns några platser med eluttag och dessa platser kostar 1.300 kr/mån.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Porslinskvarteren Gustavsberg

Gustavsbergs Allé 28

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg