190
MED94D22650897A4D9BB470674025EF23E1

Såld!

Gustavsberg Lugnet, Gustavsberg

Renvägen 39


Såld!
Slutpris: SEK 5,575,000

Ansvarig mäklare

Gedigen välskött familjevilla, 6 rok, stora ljusa sällskapsytor, luftigt kök. Soliga uteplatser i skyddat läge. Lägenhet 30 kvm med kök, badrum o bastu för uthyrning/generationsboende. Varmgarage och förråd. Uppvuxen gammeldags trädgård mot allmänning. Nära strövområden och all service som buss, skolor och dagis.

Om området

Välkommen till Gustavsberg Lugnet!

Lugnet är ett mycket trevligt bostadsomåde i norra delen av Gustavsberg med blandad bebyggelse från olika årtionden. Området är centralt beläget men samtidigt med närhet till natur. I området finns flera förskolor samt Munkmoraskolan.

Sportmässigt har Gustavsberg allt! Det finns badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.
Gustavsberg kan även erbjuda:
Värmdö Hockey med barn och ungdomsverksamhet upp till A-lagsspel samt hockeyfritids, www.varmdohockey.se.
Gustavsbergs IF - Handboll, www.gustavsberghandboll.nu
Gustavsbergs IF - Fotboll, www.gustavsbergsfotboll.se
Gustavsbergs IF -Bandy, www.gustavsbergsbandy.se
Saltsjö Judoklubb I Lugnet kan erbjuda judo och THI-CHI, www.saltsjojudo.se.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats tar du dig direkt till Slussen på ca 30 min. I övrigt går flertalet bussar från bussterminalen i Gustavsbergs Centrum, dit du går på ca 10 minuter.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du all tänkbar närservice. Apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, trevliga Hotell Blå Blom, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning, restauranger mm.

Övrigt

Gustavsberg är en mysig skärgårdsort belägen både nära Värmdös vackra natur och hav och även nära staden med dess rika nöjesutbud.

Värmdö är en av det snabbast växande skärgårdskommunerna. Välkommen att trivas i Lugnet och Gustavsberg!

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum8 rok
Boarea150 kvm
Biarea60 kvm
Tomtarea864 kvm
Byggår1970
Driftskostnad3,029 kr/månad

Bilder

Underbar tomt helt inhängnad, stor och solig uteplats

Terrass inbäddad i grönska

Snygg entré med klätterroser

Perfekt inramad trädgård med plats för lek och spel

I köket finns det plats för många

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entrén till huset är vackert inklädd med klätterrosor som blommar fantastiskt hela sommaren. När du kommer in möts du av en fin plattlagd innergård, gjord 2014 och fina planteringar som skiljer bostadshuset från garaget och den lägenhet som går att hyra ut eller för en familjemedlem. Här strålar morgonsolen så en uteplats passar perfekt här som delvis är under tak.

Entréplan:
Snygg ny ytterdörr med glassida, möblerbar hall, klinkergolv, garderobsvägg med förvaring bakom praktiska spegeldörrar.
Intill hallen finns ett sovrum med inbyggda garderober och nyslipat parkettgolv samt en separat wc. Köket når du genom fina pardörrar. Köket är luftigt och har ett härligt ljus. Rymlig matplats mot barkök med överskåp i glas. Köket har diskmaskin från 2014, kyl/frys och spis med häll, gott om skåp och arbetsyta. Bakom köket finns en tvättstuga med tvättmaskin 2014 och torktumlare, extra frys, gott om garderober och bänkar. Utgång till en plattlagd uteplats bakom en prunkande syrenhäck.

Ljust vardagsrummet med stora glaspartier som ger ett perfekt ljusinsläpp, nyslipad parkett, ny terrassdörr i glas, kamin, snygga pardörrar och utgång till trädgården. Från vardagsrummet kommer du till den stora trädäckade uteplatsen mot skogen. Sol hela dagen.

Övervåning:
Mindre hall, sovrum med takkupa, går med enkla medel göra om till allrum. Nytt helkaklat badrum med takfönster. Wc, tvättställskommod med två handfat, inglasad dusch och värmegolv, gjort 2014.
Två bra sovrum och gott om garderober. Ytterligare ett sovrum "Master bedroom" med utgång till inglasad balkong mot skogen. Hel garderobsvägg.
Antal rum
8 rum varav 6 sovrum
Boarea
150 kvm
Biarea
60 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1970
Uppvärmning
Vattenburen el, kamin, luftvärmepump (2008). Panna från 2010 o VVB 2013
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 2/22/2013
Energiprestanda
117 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
Fasad
Tegel och trä
Fönster
2-glas, 3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Tegel
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Ösby 2:17
Övriga byggnader
Garage ca 20 kvm med värme, indraget varmvatten, golvbrunn och fjärrstyrd garageport, installerad 2016. Förråd med värme ca 8 kvm, ny ytterdörr.

Lägenhet på ca 30 kvm - Trinettkök, badrum med dusch, kakel, klinker och bastu. ny ytterdörr. Mysigt vardagsrum/allrum med utsikt mot trädgården. Perfekt för uthyrning, företag eller generationsboende. Egen uteplats.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 36,350 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 5,000
Uppvärming
SEK 30,000
Renhållning
SEK 1,000
Sotning
SEK 350
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Fiber är indraget i fastigheten. Fastigheten har larm till en kostnad av ca 500 kr/mån. Avtal går att överta.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,908,000
Byggnadsvärde
SEK 1,224,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,453,000
Tomt
Areal
864 kvm
Tomttyp
trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Utanför husets entré finns en stor asfalterad uppfart med plats för tre bilar. Längs med baksidan av garagelängan finns förråd under skärmtak.

Solig insynsskyddad plan trädgård med äppelträd, körsbärsträd, biggaråer, klematis och blommande buskar, allt inbäddat i en vacker mix. Utanför tvättstugans entré finns odlingslådor som passar perfekt till en köks- och kryddträdgård. På den stora plana gräsmattan finns det gott om plats för spel och lek. Underbara uteplatser helt utan insyn. Två stora markiser som förser hela utplatsen i skugga om man önskar. Fin damm med porlande vatten. Tomten är inhägnad med grind och tujor mot skogen och allmänningen.
Planbestämmelser
Byggnadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Last, Avtalsservitut: Kraftledning Last, Avtalsservitut: Kraftledning Last, Officialnyttjanderätt: Ledning expr fullbordad Last, Avtalsservitut: Kopplingskiosk

Karta

Gustavsberg Lugnet Gustavsberg

Renvägen 39

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg