MEDA13665F4C16F487A9CE0A3BB0DCDBB35

Mullsjö

Strandvägen 10 - Lägenhet 1001


Eller högstbjudande: SEK 1,995,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nytt, fräscht med mycket hög Kvalitét.

Vårsolen gör sig påmind allt oftare och vi går mot ljusare tider. Är det inte då dags att sälja villan och ta tillfället i akt och unna er en bostadsrätt av absolut yppersta klass. 3,5 rum om 84 välplanerade kvadratmeter, rymlig balkong med plats för 8-10 personer givetvis med tilltalande sjöutsikt.

Påkostade materialval och en sober färgsättning tillsammans med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket utgör absolut hemmets hjärta med sin markerade position. Förutom det egna bekväma boendet finns en övernattningslägenhet i huset. Denna är utrustad med fina materialval och möbler som ger en riktig hotellkänsla. Perfekt om man får övernattningsgäster!

Fastigheten har en egen brygga ut i Mullsjön och erbjuder möjlighet till båtplats (och del i båt). Konditori Landhs finns i närliggande byggnad, så doften av nybakt bröd finns där när både ni och solen går upp på morgonen. Närheten till butik och bank bidrar också till det fina läget. Vill du ta dig in till Jönköping, Göteborg eller kanske ännu längre bort, finns tågstationen inom nära avstånd.

Känner du att gräsklippning och snöskottning inte är något för dig?
Vill du bara kunna luta dig tillbaka och njuta av ett fräscht och lättskött boende? Då kan detta vara din stora möjlighet!

Oavsett väder o vind så är läget, läget och åter läget kanske den absolut viktigaste biten. Här befinner ni er endast ca 150 meter till såväl bank och buss/tågstation och Mullsjö centrum.

* Helkaklad Dusch / Wc med golvvärme
* Tvättmaskin & Torktumlare från Cylinda
* Induktionshäll och rostfria vitvaror
* Integrerad diskmaskin, platsbyggt kök från JS Snickeri.
* Kährs 15 mm enstavs ekparkett
* Garderober med inredning
* Fiber

Ett kvalitetsboende med bästa tänkbara läge, här kan ni verkligen följa årstidernas olika variationer direkt från lägenheten.

Välkommen och låt dig imponeras.

Storlek 84 m2.
pris 1 995 000 kr
Månadsavgift 3 380 kr

(Önskas privatvisning kontakta mäklaren.)

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,380 ex hushålls el
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3.5 rok
Boarea84 kvm
Våning1 (hiss finns)
Byggår1943

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Fastigheten

Landarealen är 1440 m2 samt en ospecificerad vattenareal.

Byggnadens utsida

Utsidan har putsats med STO puts i kulören NCS 2502 B och kompletterats med närmare 100 ton granit i gråspräcklig ton på fasad och parkering. Denna återkommer även i inredningen tex fönsterbänkar.

Konstruktion

Väggar är i betong, tegel, lättbetong eller trä/stålregel med gipsskiva. Bjälklag i betong.

Entréer

Nya entré partier i glas och aluminium och skyltfönster. Nya ståldörrar från Daloc i entréer för renhållning, cykel/barnvagnrum, källare och förråd.

Värmesystem

Värmesystemet är helt nytt och består av en IVT GEO på 48 KW (SCOP 4.41 vid radiatordrift) som kompletteras med extra värmepatron på 15 KW och varmvatten 6 KW. Fyra nya borrhål ligger utsprida på tomten med en total längd av 1,2 km. Fastighets elnät tillförs även energi från solceller på taket. Sammantaget ger detta en säker och ekonomisk drift under lång tid framöver.

Brygga

RIXÖ i tryckimpregnerat virke med flytelement i betong på 12 X 2,4 m med fyra stycken VM bommar. Belysning och eluttag i stolpe.

Gemensamma materialval i samtliga lägenheter;

Ytskikt

Målade vägar i vitt NCS-0500 med 7 glans.

Golv

Samtliga parkettgolv är Kährs Ek Cosenza 15 mm, 1 stav rustik med micro laserfasade kanter som också är Svanen märkt. Klinker i entréer är Boston silver eller grå.

Lägenhetsdörrar

Swedoor tamburdörrar i ek. Brand och ljudklass EI30/Rw40dB. Inbrottsklass RC2/ EN1627 med låskista ASSA 510.

Innerdörrar

Swedoor Unique i ek med Advance-Line karmar i ek faner med ljudreducering.

Fönster

SP treglasfönster i trä med aluminium klädd utsida med U-värde på 0,9 och en dämpning av ljudet utifrån på 39-43 db (standar 34 db). En sänkning med 5 dB motsvarar ungefär en halvering av ljudet för det mänskliga örat. Kulör insida NCS S 0502-Y och utsida RAL7001. En del lägenheter har skjutdörrar i kulör RAL7001 till balkong eller terrass. Fönsterbänkar av granit.

Kök

Platsbyggd köksinredning i olika färgkombinationer från JS Snickeri i Bankeryd med HIMAC composite bänkar i vit och Bianco diskho. Stänkskydd av grått Planilaque 4 mm laminerat glas. Vitvaror från Cylinda och Siemens med bl.a. induktionshäll, varmluftsugn och självrengörande ugn.

Badrum

Badrummen finns i olik utförande med antingen Bianco Vit laserskuren klinker 60*30 och fondvägg i Boston Silver 60*30 och 15*15 på golv eller Bohus gråbeige 60*30 laserskuren klinker med 15*15 på golv.

Kommoder i vit eller driftwood, tvättställ och duschkabiner samtliga av fabrikat Arredo. Blandare och dusch av fabrikat Mora. Individuellt styrd golvvärme och handukstork samt dimbar LED belysning. I alla lägenheter finns tvätt och kondenstorktumlare från Cylinda.

El

Helt ny elinstallation och i elskåpet finns plats för router m.m. och i alla rum finns nätverksuttag (CAT6) som kan användas tex för internet, TV, telefoni och larm. Samtliga strömbrytare, eluttag och bredbandsuttag av fabrikat Schneider.

TV, Bredband och telefoni;

Fastigheten är ansluten till TELIA fiber med obligatorisk anslutning av ca 20 tv kanaler för 89 kr/mån. Abonnemang för ytterligare tv kanaler, fiberanslutning och telefoni finns som tillval från TELIA.

Belysning

All infälld belysning i tak är av Led COB typ på 230 V och mellan 5-7.5 W med en färg på ljuset på 2700K. Beräknad livslängd är 40 000 timmar.

VVS

All vvs är ny med vattenburen värme via radiatorer med dold rördragning och MMA termostater. Samtliga blandare är Mora MMIX och sanitetsporslin bl.a. från Gustavsberg, Ifö och Grohe.

Ventilation

Varje lägenhet har ett ventilationsaggregat för att förhindra att matos och liknande sprider sig mellan lägenheterna och att man har möjlighet att välja temperaturer och mängd luft med personliga preferenser. Fabrikat är norska Flexit och modellerna UNI-2 och K2. Dessa säkerställer att luften byts kontinuerligt med en filtreringsklass på F7 och att den inkommande luften är förvärmd.

Säkerhet

Samtliga entrédörrar in till fastigheten öppnas med id bricka och för att åka till plan tre krävs nyckel eller id bricka. Alla lägenheter är försedda med brandvarnare som har 10 års batteri. Postboxar i Ek i entréplan.

Almänt

Ny hiss från svensk ALT hissar.

Separat välutrustad tvättstuga i bottenplan.

Förrådsutrymmen till samtliga lägenheter i bottenplan med entré från utsida (ej L 1202) med stålgaller från Troax.

Två garage om ca 25-28 m2 styck i bottenplan med fjärrstyrd port. Garagen är förbereda för laddning av el och hybridbilar.

Terrass, balkong eller uteplats med eluttag till samtliga lägenheter.

Ljudklass C mellan lägenheterna.
Antal rum
3.5 rum
Boarea
84 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3, hiss finns
Pris
SEK 1,995,000 eller högstbjudande
Avgift
SEK 3,380 ex hushålls el
Andel i föreningen
0.07053 %
Andel av årsavgiften
0.07053 %
Byggnad
Byggnadstyp
321 Hyreshusenhet, bostäder och lokaler
Byggnadsår
1943
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekaniskt Till och Frånluft
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf G:a Ljungqvist
Om föreningen
Brf G:a Ljungqvist bildades 2016 och är en äkta förening som äger fastigheten 1:170 beläggen på Strandvägen 10 i Mullsjö. Denna består av 14 lägenheter, 1 hyreslokal och en hyresgästlokal samt allmänna utrymmen om totalt 1770 m2. Till lägenheterna hör ett förråd i eller utanför lägenheten. Gemensamma utrymmen i byggnaden är cykelförråd, återvinnings rum samt tvättstuga. Föreningen har också en hyresgästlokal om 61 m2 som kan användas för sammankomster, fester och övernattning
Antal lägenheter
14
Varav hyreslägenheter
1
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Fiber via Telia
Parkering
14 Parkeringsplatser samt 2 garage.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person

Karta

Mullsjö

Strandvägen 10 - Lägenhet 1001

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg