190
MED6E5BC1DCE67847128526AD573FFA7026

Såld!

Smögen, Smögen

Salterivägen 4A


Såld!
Slutpris: SEK 3,275,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

På Salterivägen 4 A erbjuds nu denna trevliga lägenhet med gavelläge om tre rum och kök. Lägenheten är belägen i markplan och har en stor solrik terrass med plats för både loungemöbel och matgrupp. Parkeringsplats i garage. Här bor ni i ett nyexploaterat område med närhet till allt vad Smögen och Västkusten har att erbjuda såsom salta bad, vackra promenadstråk, Smögenbryggan som sommartid har ett rikt utbud av butiker och flera restauranger. Sotenäs golfklubb, för den golfintresserade nås på ca 15 minuters bilresa. Varmt välkommen på visning!

Om området

Smögen har sedan tidigt 1600-tal fram till idag varit och är ett starkt fiskesamhälle. Under början av 1900-talet kom turismen, Smögen såldes in till baroner och fabrikörer med slogans som "Smögen är synnerligen lämpligt för dem som genom några veckors friluftsvistelse vid hav och klippor ämna rekreera sig efter vinterns intellektuella ansträngningar" något som stämmer in bra även i dagens samhälle!

Idag är Smögen en exklusiv och fashionabel bad- och kurort året runt med en levande fiskenäring. Hit tar man sig om man vill njuta av det goda i livet så som äta en bit mat på någon av alla restaurangerna, bada på salta klippor, promenera längs Smögenbryggan och insupa atmosfären.
Är man mer aktivt lagd rekommenderar vi båtliv, sportfiske, tennis eller varför inte dykning? På bekvämt båtavstånd finner ni några av Sveriges bästa dykplatser.

Närservice

På Smögen har man året runt tillgång till ICA Ankaret som ligger vid broslutet och Göstas Tobaks & Pappershandel finns vid torget. Sen finns även Nordens Skeppshandel vid Nya hamnen. På bryggan återfinns bl.a. den kända fiskauktionen, Göstas Fisk & Skaldjur samt flera andra fiskgrossister. Förskola med åldrar 0-6 år ligger på Hasselösund på Smögen, Smögens skola erbjuder klass F-6 ligger centralt strax innan torget på Smögen. I Kungshamn, på cykelavstånd finns även högstadieskola.
Sommartid ringlar sig affärerna längs smögenbryggan. Några av restaurangerna är öppna året runt, bl.a. Smögen baden, och Pizzeria Smögen, sommartid blommar fler restauranger upp kring hamnstråket.

Parkering

P-plats i garage. Kan ej väljas bort.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,948 Ink: Renhållning, Tv, uppvärmning. I tillägg kommer kostnad för el, V/A, parkeringsplats i garage, hemförsäkring samt internet om så önskas. Se driftskostnader.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea68 kvm
Våning1 (hiss finns)
LägenhetsnummerE01
Byggår2018
Driftskostnad1,523 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
68 kvm
Areakälla
föreningens information
Välkomna till Salterivägen 4 A på Smögen. Lägenheten stod klar under 2018 och är belägen i Smögens senast exploaterade område, på Klevens udde.

Lägenheten är belägen i markplan och har egen entré som nås via den lugna innergården.

Ni välkomnas in i lägenheten via hallen, På er vänstra hand om hallen nås lägenhetens större sovrum med fönster mot innergård. Vidare in på vänster hand finns badrum samt ytterligare ett sovrum. Rakt fram från hallen möts ni av kök och vardagsrum i öppen social planlösning. Härifrån når ni även utgången till den generösa terrassen som bjuder på många soltimmar. Kök/ allrum ger plats för både matgrupp och soffgrupp.

Lägenheten har genomgående vattenburen golvvärme. Värme, renhållning samt grundutbud på tv är inkluderat i månadsavgiften. Kostnad för el, vatten, parkering, hemförsäkring och internet om så önskas, tillkommer.

Parkeringsplats finner ni bekvämt i husets bottenplan. Ni tar er dit via trappa eller hiss. (P- plats går ej att välja bort).

Smögenbryggan med butiker och restauranger nås på en promenad. Sommartid tar ni er även över med Zitabåten som har hållplats i närheten av lägenheten. För den som önskar hålla sig runt husknuten finns Musselbaren som erbjuder en härlig meny!
Hall
Plats för avhängning av ytterkläder. Garderober för klädförvaring. Väggar i ljus turkos ton. Fönster mot innergård.
Sovrum 1
Lägenhetens större sovrum som ger gott om plats för en dubbelsäng. Väggar i rosa ton. Fönster mot innergård. garderob för klädförvaring.
Badrum
Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Duschhörna vikbara duschdörrar, kommod med handfat. Handdukstork, wc, samt kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. Spotlights i tak.
Sovrum 2
Mindre sovrum. Ljusa väggar. Garderob.
Kök/ allrum
Köket är i vitt utförande. Bänkskiva i laminat och kakel ovan. Spishäll, ugn, fläkt, kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin och vägghängd micro.

Rummet ger plats för både matmöbel och soffgrupp. Trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till terrass.
Parkering
P-plats i garage. Kan ej väljas bort.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3, hiss finns
Beskrivning av våningsplan
Entré i markplan
Avgift
SEK 2,948 Ink: Renhållning, Tv, uppvärmning. I tillägg kommer kostnad för el, V/A, parkeringsplats i garage, hemförsäkring samt internet om så önskas. Se driftskostnader.
Driftskostnad
SEK 18,278 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
VA
SEK 6,000
Försäkring
SEK 578
Övrigt
SEK 8,700
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Bostaden har varit bebodd av två vuxna personer året runt.
Kostnad för el och vatten debiteras varje lägenhet och mäts av via a´conto.
Uppvärmning ingår i månadsavgift.
Grundutbud för kabel- tv ingår i månadsavgift. Huset är anslutet till Telia fibernät, avtal för bredband/ telefoni tecknas av enskild lägenhetsinnehavare.
Posten övrigt avser p- plats i garage. (P-plats går ej att välja bort).
Andel i föreningen
4.2 %
Kommentar till andelstal
Uppgift inhämtad hos föreningens ekonomiska förvaltare.
Andel av årsavgiften
4.39 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Bergvärme, vattenburen golvvärme.
Ventilation
Mek. från & tilluft samt återvinning.
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Förening
Namn
BRF Smögenboden 3
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Smögen Smögen

Salterivägen 4A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg