MED14BB09EC7A1D437AA5AA824B4FEC9FE6

Smögen, Smögen

Tunnbindarvägen 9 A


Utgångspris: SEK 2,995,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu finns möjligheten att förvärva ett fantastiskt boende om tre rum och kök i hjärtat av Smögens nyaste bostadsdel, på Klevens Udde! Bostaden har tilltalande planlösning, fina materialval, två balkonger och bra solläge! Här bor ni i den pittoreska miljön som Smögen erbjuder med de karga klipporna som granne och salta bad nås på någon minut. På en kort promenad möter ni pulsen på Smögenbryggan som sommartid har ett rikt utbud av restauranger och sommarbutiker. Sotenäs golfklubb, för den golfintresserade nås på ca 15 minuters bilresa Varmt välkommen på visning!

Om området

Smögen har sedan tidigt 1600-tal fram till idag varit och är ett starkt fiskesamhälle. Under början av 1900-talet kom turismen, Smögen såldes in till baroner och fabrikörer med slogans som "Smögen är synnerligen lämpligt för dem som genom några veckors friluftsvistelse vid hav och klippor ämna rekreera sig efter vinterns intellektuella ansträngningar" något som stämmer in bra även i dagens samhälle!

Idag är Smögen en exklusiv och fashionabel bad- och kurort året runt med en levande fiskenäring. Hit tar man sig om man vill njuta av det goda i livet så som äta en bit mat på någon av alla restaurangerna, bada på salta klippor, promenera längs Smögenbryggan och insupa atmosfären.
Är man mer aktivt lagd rekommenderar vi båtliv, sportfiske, tennis eller varför inte dykning? På bekvämt båtavstånd finner ni några av Sveriges bästa dykplatser.

Närservice

På Smögen har man året runt tillgång till ICA Ankaret som ligger vid broslutet och Göstas Tobaks & Pappershandel finns vid torget. Sen finns även Nordens Skeppshandel vid Nya hamnen. På bryggan återfinns bl.a. den kända fiskauktionen, Göstas Fisk & Skaldjur samt flera andra fiskgrossister. Förskola med åldrar 0-6 år ligger på Hasselösund på Smögen, Smögens skola erbjuder klass F-6 ligger centralt strax innan torget på Smögen. I Kungshamn, på cykelavstånd finns även högstadieskola.
Sommartid ringlar sig affärerna längs Smögenbryggan. Några av restaurangerna som finns är Musselbaren, Lagergrens och Skäret.

Parkering

P- plats kan hyras i området via separat bolag.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,164 Ink, V/A, renhållning, uppvärmning, internet och TV (Telia bas). Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer samt p- plats om så önskas.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea67 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer126
Byggår2016
Driftskostnad231 kr/månad

Bilder

Vi tänker på dig och din hälsa

Bekvämt med kodlås

Balkongen ser ni på vån 2

Balkong med vy mot Smögenbryggan

Områdesbild, byggnad där bostaden är belägen

Områdesbild

Vy över området

Områdesbild

Smögen

Smögenbryggan

Områdesbild

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
67 kvm
Areakälla
föreningens information
Rumsbeskrivning
Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet om tre rum och kök på Tunnbindarvägen 9 A. Bostaden har en tilltalande planlösning, stilsäkra materialval och två balkonger, varav den ena med många soltimmar.

Ni finner lägenheten på våning två av fyra. Hiss finns om man önskar, annars går det också att ta trapporna upp. Ni tar er bekvämt in i bostaden via kodlås från Yale Doorman. Först välkomnas ni in i hallen, direkt till vänster finns badrum, vidare in i hallen på höger hand finns två sovrum, varav det ena lite större och rakt fram öppnas kök och allrum upp i öppen social planlösning.

Badplatser såsom Vallevik och Makrillviken erbjuder fantastiska badmöjligheter. Precis utanför dörren har du vackra promenadstråk som tar er genom det Bohuslänska landskapet. På några minuters promenad når ni Smögenbryggan som som pulserar sommartid med ett brett utbud av restauranger och butiker.
Entréhall
Välkomnande hall med klinker på golv och vita väggar. Här finns plats för hallmöbel och avhängning för ytterkläder, här finns också en garderob.
Köksdel
Köket är stilrent och modernt. Skåpsinredning i ek, bänkskiva i sten med vitt kakel ovan. Bra arbetsbelysning i form av spotlights under överskåp. Vitvaror i rostfritt i form av: spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro samt kyl och frys i fullhöjd. Parkett på golv, ljusa väggar och tak.
Allrum/ matplats
En umgängesvänlig yta som ger plats för både matmöbel och soffgrupp. Utgång till den härliga balkongen med många soltimmar.

Parkett på golv, ljusa väggar och tak.
Sovrum 1
Lägenhetens större sovrum. Här ryms gott och väl en dubbelsäng. Garderober med skjutdörrar för klädförvaring. Parkett på golv, ljusa väggar och tak.
Utgång till balkong, härifrån håller ni koll på vad som händer i kanalen och på Smögenbryggan!
Sovrum 2
Mindre sovrum perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontoret. Garderob bakom skjutdörrar. Parkett på golv, ljusa väggar,
Badrum
Helkaklat badrum i härlig ton. Badrummet ger intryck av en lyxig känsla. Duschplats med vikdörrar, handfat med kommod i ek, handdukstork, wc samt kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. Spotlights i tak.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,995,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,164 Ink, V/A, renhållning, uppvärmning, internet och TV (Telia bas). Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer samt p- plats om så önskas.
Driftskostnad
SEK 2,777 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,322
Försäkring
SEK 455
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Nuvarande ägare betalar 512 kr/ mån för sin p- plats. Avtal för p-plats tecknas med separat bolag i mån av plats.
Andel i föreningen
3.16968 %
Kommentar till andelstal
Uppgift inhämtad av ekonomisk förvaltare
Andel av årsavgiften
3.16857 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Övrigt
Energideklaration finns för närvarande inte.
Förening
Namn
Brf Östra Hållö 1
Om föreningen
Information inhämtad från föreningens årsredovisning:

Byggnadsår och ytor:
Fastigheten bebyggdes 2016 och består av 1 flerbostadshus.

Föreningen upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt.

Ekonomisk förvaltning: SBC Sveriges BostadsrättsCentrum
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
33
Tv och bredband
Avtal via Telia.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Smögen Smögen

Tunnbindarvägen 9 A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg