190

Edsberg, Sollentuna

Kruthornsvägen 60A, 2tr


Ansvarig mäklare

Till salu inom kort! En helt fantastisk utsikt väntar i denna bostad med öppen planlösning. Renoverade ytskikt, samt kök och badrum. Sitt och njut på den inglasade balkongen medan solen går ner i väst. Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Kommunikation

Goda kommunikationer med flera busslinjer i området.

Närservice

Närhet till Edsbergs centrum som har ett flertal olika butiker såsom matbutik, restauranger, vårdcentral, apotek och ett mysigt och trevligt konditori.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,975 inkl värme, VA och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea74 kvm
Våning2 (hiss finns)
LägenhetsnummerS0513

Viktiga dokument & länkar

Energideklarationer Solhjulet
Stadgar
Årsredovisning 2018
Verksamhetsberättelse 2018
Kommande

Bilder

Utsikt från balkong

Renoverat kök

Öppen planlösning

Detaljbild

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning

KÖK
Renoverat kök med snyggt vitt kakel, samt nya bänkskivor. Kyl/frys, samt inbyggd ugn och micro. Dessutom espressomaskin och induktionshäll.

BADRUM 2016
Snyggt renoverat badrum med kakel och klinker. WC, samt handfat med kommod. Duschhörn med glasvägg och vattenfallsdusch. Eluttag finns installerat i badrum. Våtrumsintyg finns.
Våtrumsdokument finns.
Antal rum
3 rum
Boarea
74 kvm
Areakälla
Föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 3,975 inkl värme, VA och kabel-tv
Andel i föreningen
0.146 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Förening
Namn
Brf Solhjulet
Om föreningen
Förening med god ekonomi.
Föreningen består av 20 hus med sammanlagt nästan 700 bostadsrättslägenheter uppförda i början av 1960-talet.
Parkering erhålls genom separat kö hos föreningen.
P-plats utan el kostar ca 160 kr/mån .Fn kö.
P-plats med el kostar ca 260 kr/mån. Fn kö.

I föreningen finns, för medlemmarnas förfogande, fräscha gästlägenheter, snickarlokaler/hobbylokaler, stort parkområde i mitten av föreningen, lekplatser, gemensam grillplats med vacker utsikt mot Edsviken. För hundägaren finns även en hundrastgård.

Föreningen är mycket aktiv och har heltidsanställd koordinator samt fastighetsskötare. Securitas patrullerar regelbundet i området, för allas trygghet.

Brf Solhjulet har av Fastighetsägarna tilldelats utmärkelsen Årets bostadsrättsförening år 2008. Den bostadsrättsförening som tilldelas utmärkelsen ska ha väl omhändertagna hus, en god ekonomi och en väl fungerande styrelse.

Föreningen har utfört en typ av stamrenovering i form av relining under 2009-2010.

Föreningen utför löpande fasad och balkongrenovering.

Mer info finns på föreningens hemsida www.solhjulet.com
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Övrigt
Nyupprustade övernattningslägenheter finns en trappa ner i huset på Kruthornsvägen 20. Men man når gästlägenheterna via en egen ingång på baksidan. För mer info, se deras hemsida: http://solhjulet.se/boendeinformation/30-gastlagenhet

Bussar går regelbundet till Sollentuna centrum/Karolinska sjukhuset samt Mörby Centrum/Danderyds sjukhus. Under morgon och kväll finns direktbuss till och från Sergels torg. Nattetid går direktbuss till och från Stockholm Central via Sollentuna Centrum.


Edsbergs Centrum har flera butiker, bibliotek och vårdcentral. Flera skolor finns på promenadavstånd. Någon km längre bort finns även ett elhjulspår, Väsjöbacken, skidspår samt Rösjöbadets camping med badplats.

Karta

Edsberg Sollentuna

Kruthornsvägen 60A, 2tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg