190
MED1F126C3D93D445D790C698B0FC8AF8EE

KlarlagtSåld!

Väse

Välinge 238


Såld!
Slutpris: SEK 1,550,000

Ansvarig mäklare

Välkomna till detta härliga smultronställe omgivet av åkrar och hagar samt med direkt närhet till Vänern. Här bor man avskilt med ett härligt lantligt läge samtidigt som det endast är ca 2,5 mil in till Karlstad City. Bostadshuset är på 75 kvm fördelat på 3 rum och kök i ett plan. Här finns två rymliga sovrum med en kakelugn i varje som i dagsläget ej är i bruk. Ljust och härligt sällskapsrum med stora fönsterpartier ut mot de grönskande omgivningarna. Vidare finns här ett stort uterum med plats för både matbord och en soffgrupp. Duschrum med kombinerad tvättdel. Detta är en kommande försäljning, för vidare information vänligen kontakta Marie Scherman på 072-250 92 00.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum3 rok
Boarea75 kvm
Tomtarea4,468 kvm
Byggår1909
Driftskostnad3,455 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Klarlagt

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
75 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
Luftig och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till höger. På golvet ligger en plastmatta och på väggarna sitter träpanel.
Kök
Tar vi till höger från hallen kommer vi till köket. Här finns gott om förvaring bakom kökssnickerierna i trä. En mörkare bänkskiva möter ett kakel i beige ton. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Intill fönstret finns en matplats som rymmer 6 personer. Här kan man njuta av god mat samtidigt som man blickar ut över de vackra omgivningarna. På golvet ligger plastmatta och på väggarna sitter bröstpanel och tapet.
Vardagsrum
Vardagsrummet öppnar upp med stora fönsterpartier som skänker rummet ett fantastiskt ljusinsläpp. Här kan man ha trevliga middagsbjudningar samtidigt som man ser ut över den härliga tomten och åkrarna utanför. Här ryms även både en soffgrupp och andra möblemang. På golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade i en ljus färg.
Sovrum 1
Rymligt sovrum som nås från vardagsrummet. Bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Centralt placerat i rummet finns en vit kakelugn som i dagsläget ej är i bruk. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är klädda i en ljus tapet.
Sovrum 2
Ett stort och luftigt sovrum som nås från vardagsrummet. Här ryms med enkelhet en dubbelsäng samt lite andra mindre möblemang. Centralt placerat i rummet finns en vit kakelugn som i dagsläget ej är i bruk. Här finns även garderober som ger bra förvaringsmöjligheter. På golvet ligger en plastmatta och på väggarna sitter en ljus tapet. Härifrån når vi uterummet.
Uterum
Detta inglasade uterum måste verkligen upplevas på plats! Här ryms ett stort långbord med plats för både släkt och vänner. Perfekt ställe att fira midsommar på eller varför inte en kräftskiva på hösten. Här ryms även en loungegrupp för den som önskar. Men här är rymden inte allt det positiva, utan omgivningarna och lugnet som infinner sig här är fantastiskt.
Duschrum/Tvätt
Tillbaka i hallen igen når vi duschrummet. På golvet ligger en plastmatta och på väggarna sitter en våtrumstapet. Kommod med tillhörande spegelskåp och högskåp. Stor duschplats bakom skjutdörrar. Här finns ett öppningsbart fönster som skänker rummet dagsljus. Tvättmaskin och torktumlare.
Pannrum
Från duschrummet når vi pannrummet som även har en utgång till trädgården.
Matkällare
Under huset finns en mindre matkällare.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1909
Uppvärmning
Vattenburen el & luft/luftvärmepump
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 10/11/2019
Energiklass
G
Energiprestanda
157 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Ventilerad krypgrund
Stomme
Timmer
fasad
Trä
Fönster
2-glas & 3-glas
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Välinge 2:3
Övriga byggnader
Huset tilläggsisolerades och fick ny fasadpanel samt dränerades på 80-talet.
Garage om ca 40 kvm.
Gästhus med indragen el.
Rymligt uthus som är i behov av renovering.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 41,457 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 32,634
VA
SEK 1,500
Renhållning
SEK 2,100
Försäkring
SEK 5,223
Beräknat antal personer
1
Kommentar
I posten el ingår uppvärmning.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 7,095 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 946,000
Byggnadsvärde
SEK 453,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 435,200
Tomt
Areal
4468 kvm
Tomttyp
Friköpt
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Karlstad Välinge GA:2

Karta

Väse

Välinge 238

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg