190
MEDB375C40E13B3429893DC6C802C53298B

Nyrenoverad gavelfyra i centralt läge!

Såld!

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Myggdalsvägen 90, 4tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,800,000

Ansvarig mäklare

- Gavellägenhet på våning 4
- Hiss finns
- Nyrenoverat kök och ytskikt -19
- Stor insynsskyddad balkong i sydvästläge
- En av Tyresö’s bästa föreningar
- Attraktiv läge nära centrum med närhet till allt

Varmt välkomna till Myggdalsvägen 90. Här finner ni en mycket hemtrevlig lägenhet om 4 rum och kök med genomgående fina ytskikt.

Lägenheten har ett nyrenoverat kök med integrerade vitvaror och stilsäkra färg val. I köket är det fint ljusinsläpp tack vare två stora fönster och i köket finns även plats för ett större matbord.

I anslutning till köket finner ni det rymliga vardagsrummet med fint vitaliserat parkett med gott om plats för en större soffgrupp och även här får man plats med ett matbord om man skulle önska. Från vardagsrummet når ni den härliga och stora balkongen i sydväst läge med sol hela eftermiddagen och kvällen.

I fil från hallen finner ni dom 3 bra sovrummen som alla har genomgående nya ytskikt och med utsikt över Fårdala. I lägenheten har ni genomgående bra förvaringsmöjligheter och här finns ett helkaklat badrum och ett duschrum.

Här bor du granne med matbutiker, shopping, gym, natur, skolor och mycket goda kommunikationer med direktbussar in till Sthlm C.

Brf Sjötungan är en stor och stabil HSB förening med mycket god ekonomi och härliga gemensamhetsutrymmen som till exempel gym, bastu och relaxavdelning.

Varmt välkomna på visning!

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,462 Värme, V/A och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea90 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer494
Driftskostnad335 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
90 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Beskrivning av våningsplan
Våning 4 av 5
Avgift
SEK 5,462 Värme, V/A och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 4,020 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,020
Försäkring
SEK 1,000
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.1921 %
Andel av årsavgiften
0.1921 %
Byggnad
Förening
Namn
HSB Brf Sjötungan
Om föreningen
Föreningen bildades 1970 och består av 608 lägenheter varav 53 stycken är lokaler. Lägenheterna är fördelade på 1:or-5:or. Föreningen har även 265 garageplatser, 15 MC-platser, 283 parkeringsplatser samt 38 avgiftsbelagda besöksparkeringsplatser.

Stambyte genomfördes 1989-90 vad gäller bad- och duschrum. Trapphusen och hissarna renoverade under 2004-2005. Passersystem med tvättstugebokning och inpassering till gemensamma utrymmen med kod eller nyckelbricka. Föreningen har genomfört omfattande renoveringsarbeten senaste åren. Fasaderna är nymålade och alla balkonger har bytts ut till större rundade balkonger. Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

Det finns gym i M110, bordtennislokal och bastu i M90, möteslokal/festlokal i M102 i föreningen och en gästlägenhet i M28 som kan hyras för 400:-/natt och har plats för 6st sovande. Bastuavg 50:-/mån och hushåll. Gymavgift 100 kr/mån och person. Dessutom finns fotbollsplan och boulebana. Förutom de befintliga tvättstugorna finns tre stycken fristående tvättstugor uppförda 2005-2006. Till lägenheterna hör ett separat lägenhetsförråd.

Det finns tvättstugor i M18, 38, 54, 64 och 98.
Grovtvättstuga finns i M20, 54, 64, och 98.
Snabbtvättstuga finns i M20, 38 och 98.
Fristående tvättstugor, 3 stycken, finns på gården vid M26, vid M52 och på gården vid M74.

Medlemmarna har även tillgång till miljöhus och grovsoprum.

Cykelförråd finns i M60 och M110.
Bredbandstjänster via Comhem och Bredbandsbolaget. Grundutbudet för analog kabel-TV via Comhem ingår i månadsavgiften. Föreningens hemsida har adress www.sjotungan.se, där bilder och mycket information går att finna.

Avgifter för bilplatser och garage:
Bilplats 250kr/mån
Garage med motorvärmareuttag 500kr/mån + elkostnad

Medlemskap i HSB Stockholm krävs inte längre för att förvärva lägenheten. Om man ändå vill bli medlem i HSB kostar detta 500 kr i engångsavgift (som återfås vid utträde) och 300 kr i årsavgift. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1,5% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och säljaren debiteras 3,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Uppgifter om föreningen hämtad från föreningens hemsida: www.sjotungan.se
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Tyresö Centrum TYRESÖ

Myggdalsvägen 90, 4tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg