190
MEDE320C51AD6C146B4ADB6309B64F10870

Såld!

Tyresö Centrum, Tyresö

Barrskogsvägen 1, 5 tr


Såld!
Slutpris: SEK 3,300,000

Ansvarig mäklare

Elegant, nyproducerad 3/4:a, högst upp i huset, i populära Brf Skogskanten! Mycket fin lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och rymlig inglasad balkong i öppet och insynsfritt västerläge. Närhet till bra kommunikationer, skola och förskola. Möjligt med snabbt tillträde.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,535 Inkl värme och kallvatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3.5 rok
Boarea83 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer31404
Byggår2015-2016
Driftskostnad640 kr/månad

Bilder

Fasad

Härlig inglasad balkong, högst upp i öppet och insynsfritt västerläge

Från vardagsrum finns utgång till balkong

Stort vardagrum med fönster/balkongdörr i tre väderstreck

Elegant kök med integrerade/rostfria vitvaror

Sovrum (1) med gott om plats för dubbelsäng och tillgång till mycket stor klädkammare/förråd

Mycket stor klädkammare/förråd som med fördel kan nyttjas som kontor eller sovrum

Sovrum (2) med garderob och plats för dubbelsäng

Helkaklat badrum med egen tvättavdelning

Hall med plats för avhängning och stor skjutdörrsgarderob

Tyresö slott

Vackra slottmiljöer vid Tyresö Slott

Ta en promenad i Tyresö Slottspark

Vacker skärgårdsmiljö vid Tyresö Slott och Notholmen

Notholmens café

Kumla Herrgård

Alby friluftsgård

Vackra Strandbadet

Strandtorget med mataffär och flera olika resturanger

Trinntorpsbadet med båtbryggan i bakgrunden

Brevik - Trinntorps brygga

Badplats vid Öringesjön

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Nyproducerad gavellägenhet högst upp i huset, på öppet och insynsfritt västerläge!

- Chans att bo högst upp i huset
- Stor, inglasad balkong i öppet och insynsfritt västerläge
- Fönster i tre väderstreck
- Öppen planlösning med stora sociala ytor
- Möjlighet att nyttja som tre sovrum
- Fina materialval och hög inredningsstandard
- Fullutrustat kök med moderna vitvaror
- Helkaklat badrum med egen tvättavdelning
- Busshållsplats ca 5 min från huset
- Ca 25 min med buss till Gullmarsplan samt direkbussar till Sthlm City (Vattugatan) vid rusningstrafik
- Nära Tyresö centrum och naturen

Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till hands. Nyproduktion från 2016 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Gavelläget med flertalet fönster i tre väderstreck tillsammans med den öppna planlösningen bidrar till en härlig känsla av ljus och rymd. Större inglasad balkong i västerläge ger möjlighet att sitta ute och njuta av kvällssolen i goda vänners lag. Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek, vitmålade väggar i samtliga rum och erbjuder helkaklat duschrum med en fullutrustad tvättavdelning.

Stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrum, gott om arbetsyta och rymlig matplats i anslutning, som erbjuder rum för festmiddagar med många vänner och familj. Köket i vitt har vackra luckor och lådfronter med rostfria handtag samt stänkskydd med stora vita kakelplattor med stående sättning. Moderna rostfria vitvaror med inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin.

Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möblemang och matplats i anslutning till kök. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök och stora fönster åt två väderstreck som ger ett rikligt ljusinsläpp. Vacker ekparkett och vitmålade väggar. Från vardagsrummet finns det utgång till lägenhetens balkong.

Stor inglasad balkong i öppet och insynsfritt västerläge, med gott om plats för balkongmöblemang. Balkongen har belysning och eluttag för inkoppling av t.ex. infravärme för mysiga kvällar ute på balkongen långt in på säsongen.

Helkaklat duschrum med väggar i stilrent vitt kakel och grått klinkergolv med underliggande komfortvärme. Badrummet är utrustat med duschhörna med glasväggar, wc, kommod med handfat och spegelskåp. Badrummet har plats för badkar för den som önskar och det finns dessutom en modern tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsbänk monterad för att lätt kunna vika tvätt och väggskåp ovan arbetsbänk med gott om plats för förvaring.

Lägenheten har två rymliga sovrum, varav ett större med gott om plats för dubbelsäng, belägna i varsin del av lägenheten. Sovrummen har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Det större sovrummet har en mycket stor klädkammare som med fördel kan användas som kontor eller extra sovrum.

Entréhall med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob med smarta hyllsystem.

Lägenheten har säkerhetsdörr och ett tillhörande källarförråd.

Sammanfattningsvis ett modernt boende med närhet till natur, kommunikationer, centrum, skola och förskola. Bara att flytta in!
Antal rum
3.5 rum
Boarea
83 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,535 Inkl värme och kallvatten
Driftskostnad
SEK 7,680 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
VA
SEK 1,440
Övrigt
SEK 2,640
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Info driftskostnad:
Säljaren har haft en genomsnittlig elkostnad på ca 300 kr/mån

Säljarn har haft en genomsnittlig varmvattenkostnad på ca 120 kr/mån.

Övrigt = Kostnad för bredband, IP- telefoni (220 kr/mån).
Andel i föreningen
1.6623 %
Andel av årsavgiften
1.66226 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2015-2016
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenradiatorer
Ventilation
Mekanisk med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd 7/7/2017
Energiklass
C
Energiprestanda
69 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Stor inglasad balkong, högst upp i huset, i öppet och insynsfritt västerläge samt källarförråd.
Förening
Namn
Brf Skogskanten
Om föreningen
Brf Skogskanten blev inflyttningsklart under 2016. Husen är byggda av JM och ligger belägna längs med Njupkärrsvägen. Föreningen består två lamellhus om totalt 76 lägenheter. Husen har fem bostadsvåningar samt källare. Här finns lägenheter med 1-4 rum och kök.

Området är väl genomtänkt och naturen i omgivningen har bevarats med grönområde där det växer tall, ljung och blåbärsris. Kullen ligger i sikte från lokalgatan i området och runt omkring finns ytor för lek och spel samt fina gångvägar.

Brf Skogskanten består av fyra trapphus med ljusa, välkomnande entréer. Det finns entréer både mot kvartersgatan i söder och Njupkärrsvägen i norr. Utanför husen, längs med Njupkärrsvägen finns närmaste busshållsplats (Njupkärrsvägen).

Alla våningsplan inklusive källarplanet nås med både hiss och trappa. På entréplanet i varje trappuppgång finns postboxar, medans morgontidningen levereras till det tidningsfack som finns utanför varje lägenhetsdörr.

Utomhusparkering att hyra finns längst med kvartersgatan samt på parkeringsplatser i anslutning till husen. Brf Skogskanten delar också ett garage med grannföreningen Brf Skogsgläntan, och där finns ett antal platser till uthyrning. Gästparkering finns på anvisade besöksplatser i området.

I Brf Skogskanten har varje lägenhet ett tillhörande förråd i källaren. Föreningen har också ett antal extraförråd för uthyrning för den som behöver mer förrådsyta. Föreningen har ett övernattningsrum som kan hyras av de boende för ca 300 kr/natt.

I båda husens källare finns även barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelförråd.

Det finns kombinerat sop- och återvinningsrum i båda husen i Brf Skogskanten. I dessa slängs både hushållssopor och tidningar, och fraktioner som plast och kartong. Soprummen ligger vid entréerna i trapphus 10 och 12.

Föreningen har ett styrelserum med tillhörande wc i källaren i trapphus 12.

Internet, kabel-tv och telefoni genom Telia Triple Play (hastighet upp till 50/8-100/10 Mbit per sekund). Kostnad: 220 kr/mån.

Utöver årsavgift tillkommer avgift för varmvatten samt bredband, kabel-TV och abonnemang/samtalsavgifter telefoni. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift får, enligt stadgar, tas ut efter beslut av styrelsen. Köparen debiteras en överlåtelseavgift (år 2018 ca: 1138 kr).

Bostadsrättsföreningen administreras och förvaltas av JM AB under 2 år.

Föreningens hemsida: http://brfskogskanten.bostadsratterna.se/

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Barrskogsvägen 1, 5 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg