190
MEDE950C334BAF2482AAAAF63B5E16B4C74

Såld!

Tyresö Centrum, Tyresö

Sikvägen 18, 4tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,194 värme,vatten, internet
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea80 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer99-2115-3-117-3
Byggår1962

Såld!
Slutpris: SEK 2,700,000

Ansvarig mäklare

- Gångavstånd till centrum
- Nära kommunikationer
- Låg avgift, endast 4194kr!
- Bredband ingår i avgiften (250/250)
- Elavtal och nätavgifter ingår i avgiften, enbart debitering för förbrukning!
- Byte av stammar -97
- Helkaklat badrum
- Torktumlare och tvättmaskin för bästa komfort
- Kök från -16
- Inbyggnad micro och ugn
- Integrerad diskmaskin
- Stor rymlig garderob
- Gym finns i föreningen
- Grillplatser och 2st lekplatser finns nära
- Bra ekonomi i föreningen, endast 1189 kr/kvm i lån
- Inga större renoveringar eller underhåll planerade
- Föreningen äger marken (ej tomträtt)
- Förråd finns i källaren
- Tvättstuga i huset
- Garage och parkering
- Övernattningslägenhet Sikvägen 20, 5 sängplatser
- Snickar och målarbod, Sikvägen 12
- Boulebana finns utan för Sikvägen 8-12
- 273 st lägenheter i föreningen
- Låga radonvärden

Beläget i omtyckta och populära brf Laken finns denna centrumnära lägenhet - en kvadratsmart och ljus trerummare i fint skick med vackra golv, stora fönster och optimal planlösning. Här har du chansen att köpa ett hem med härlig rymd, vackra golv, fina ytskikt, fint ljusinsläpp och modern utrustning.
Här är det lätt att trivas!

BRF Laken är en välskött, stabil, gammal och trevlig förening med mycket god ekonomi, låga avgifter, en härlig gemenskap och strukturerade framtidsplaner. Här ingår vatten, värme, tv, bredband och källarförråd i avgiften om 4194 kronor.

Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa Tyresö har att erbjuda och är perfekt för den som ställer höga krav på sin boendemiljö! Till Tyresö Centrum är det en kort promenad och ännu enklare når du bussen som tar dig vidare till city.

Om området

Kommunikation

Tyresö Centrum är som central stationen i Tyresö där de flesta bussar stannar. För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen (Klarabergsviadukten), Haninge eller Nacka. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Nytt modernt kök

Stort rymligt sovrum

Sovrum 2

Hall med skjutgarderober

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
80 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 8, hiss finns
Avgift
SEK 4,194 värme,vatten, internet
Byggnad
Byggnadstyp
8-våningshus
Byggnadsår
1962
Förening
Namn
HSB Brf Laken
Om föreningen
I Brf Laken finns 273 st bostadsrätter fördelade på 2:or och 3:or samt 6 st lokaler. Det finns även 57 garageplatser och 103 parkeringsplatser samt 4 MC-platser. I området finns även en gästparkering med 18 platser som endast är till för Brf Lakens besökare. Kostnaden för parkeringsplats från och med 1 juni 2018 (utan el) är 175 kr/mån och med el 250 kr/mån. Garageplatserna i Laken kostar 450 kr/mån.

Under 1990-talet utfördes stora renoveringar i föreningens fastigheter. Bl.a. stambyte, renovering av badrum, installation av säkerhetsdörrar och byte av hissar. 2017 har föreningen genomfört en stamspolning av avloppsstammarna.

Brf Laken är en mycket populär förening med stabil ekonomi.

Föreningen är ansluten till ComHem och alla lägenheter har "tre hål i väggen". Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal för bredband genom Telenor. Hastighet 250/250 Mbit/s. Kostnad: 125 kr/mån (läggs på samma avi som månadsavgiften).

Medlemmarna har tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, två rum med gymutrustning, hobbyrum med verkstad, cykelrum, två rum för barnvagnar och förråd samt en föreningslokal med plats för 50 personer.

Förbrukning av hushållsel mäts individuellt för bostadsrätten och debiteras bostadsrättshavaren. Varje lägenhet har en egen elmätare. All el köps in gemensamt av föreningen. Elen betalas i efterskott av bostadsrättshavaren och kostnad framkommer på fakturan med avgift. Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

I föreningens försäkring ingår en tilläggsförsäkring för bostadsrättsinnehavare. Observera att denna tilläggsförsäkring INTE ersätter behovet av en hemförsäkring som tecknas individuellt av bostadsrättsinnehavaren.

Medlemskap i HSB Stockholm krävs. För att bli medlem deponerar man 500 kr per medlem som man får tillbaka om man träder ur HSB. Årsavgiften till HSB är 150 kr årligen per familj.

Om köparen upptar nya lån tillkommer en pantförskrivningsavgift på 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och säljaren debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Föreningens hemsida hittas på: http://www.brflaken.se/

Mer information kan fås via HSBs Service center tel. 010-442 11 00.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Äger föreningen marken
Föreningen äger marken.

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Sikvägen 18, 4tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg