190
MED25CA82EBEEBE42AC956F7138DEE338F8

Elen ingår i månadsavgiften!

Såld!

Tyresö Centrum, Tyresö

Bollmoravägen 158, 1tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,170,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till 2 r o k i populära Brf Pluto. Kök med stor matplats som vid behov går att göra om till litet extra sovrum. Vardagsrum med utgång till inglasad balkong i fint västerläge med em/kvällssol. Kaklat badrum med klinkergolv. Sovrum och klädkammare. Närhet till grönområden och bussar samt Tyresö Centrum.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,766 Inkl värme, vatten, kabel-TV och el
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea64 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer139
Byggår1971
Driftskostnad125 kr/månad

Bilder

Kök

Matplats i kök

Kök

Kök

Inglasad balkong med trätrall. Eftermiddags- och kvällssol.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall med ljust klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns en garderob och hatthylla.

I anslutning till hallen finns WC/badrum blått klinkergolv och vitt kakel. Här finns WC, handfat, badrumsskåp med spegel och belysning, badkar och tvättmaskin och torktumlare Indesit. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp.

Vardagsrum med laminatgolv och väggar målade i grönt. Utgång till inglasad balkong med trätrall. Balkongen ligger i fint västerläge med eftermiddags- och kvällssol.

Kök med vita luckor och laminatgolv. Här finns spis Electrolux, kyl/frys Kenny, extra frys, fläkt Futurum och diskmaskin Bosch. Stor matplats med plats för många gäster. Rummet går även att dela av om behov finns för litet barnrum.

Sovrum med laminatgolv och målade väggar samt fondtapet. En stor garderob ger plats för kläder. I anslutning till sovrummet finns även en klädkammare med linneskåp samt ett extra linneskåp utanför.
Antal rum
2 rum
Boarea
64 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Avgift
SEK 3,766 Inkl värme, vatten, kabel-TV och el
Driftskostnad
SEK 1,500 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.41004 %
Andel av årsavgiften
0.41004 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-våningshus
Byggnadsår
1971
Energideklaration
Beställd
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Ett förråd tillhör lägenheten.
Förening
Namn
HSB Brf Pluto
Om föreningen
Föreningen äger fastigheterna Pluto 1-7 som byggdes 1971. Totalt finns 208 lägenheter, som upplåts som bostadsrätt. Föreningen har en yttre underhållsplan som uppdateras.

Under 2006 förbättrades ventilationen; fläktar i krypgrunderna under husen sattes in och luftventiler ovanför fönstren sattes in. Under senare åren har bland annat uppförts ny garagelänga, cykelhus, och miljöhus.

Mellan husen finns lekplatser och härliga grönområden. Tvättstugor finns med gott om maskiner. Dessutom finns bastu, föreningslokal med möjlighet att hyra för festligheter, och snickerilokal. Kabeltv och "tre hål i väggen" via ComHem. Bredband via Bredbandsbolaget/ComHem.

Hushållsel ingår i månadsavgiften.

Enligt föreningens hemsida finns det 141 st parkeringsplatser, varav 23 besöksplatser och 123 st garageplatser i föreningen. Parkeringsplats kostar ca 150-200 kr/månad och garageplats ca 350 kr/månad. Cykelförråd kostar ca 125 kr/månad att hyra.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren enligt föreningen, motsvarande 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift betalas av köparen med 1% av prisbasbeloppet. HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på kr 500. Årsavgift betalas av köparen kr 250.

Föreningen har en informativ hemsida: www.hsb.se/stockholm/pluto.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Bollmoravägen 158, 1tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg