190
MEDC1081C8EB501414C801DC3B9B7FCB7C3

Enplanshus i Öringe

KlarlagtSåld!

Öringe, Tyresö

Beryllvägen 6


Såld!
Slutpris: SEK 4,600,000

Ansvarig mäklare

Söker ni ett enplanshus i Tyresö så finns nu detta fina i populära Öringe, intill Öringesjön. Här erbjuds ett välplanerat och barnvänligt hus i genomgående fint skick. Ett trevligt boende i ett plan med utmärkt planlösning, lättmöblerade rum och braskamin samt två badrum och tvättstuga. Bostaden har dessutom vindsförråd samt garage med förrådsdel. Huset står på en barnvänlig, plan trädgårdstomt med fruktträd, ölandstok, brudspirea, gullregn och ormbunkar. Terrassen har trätrall, plats för matbord och stolar och plats för soffgrupp.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Till Exempel går buss 875 till och från Gullmarsplan och 815 mot Gullmarsplan och Brevik. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

I Öringe finns bl.a. en lanthandelsbutik och restaurang. Härligt bad finns vid Öringesjön som vintertid erbjuder möjlighet till skridskoåkning. I närbelägna Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice med bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger, vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek och banker.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea103 kvm
Tomtarea1,004 kvm
Byggår1985
Driftskostnad4,046 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Klarlagt

Bilder

Fin trädgård med gräsmatta och perenner

Altan

Välkommen in!

Kök

Sovrum

WC/dusch

WC/bad

Vardagsrum

Värmande braskamin

Sovrum

Sovrum

Hall

Tvättstuga med grovingång

Drönarvy

Öringebadet

Alby friluftsgård

Tyresö slott

Trinntorpsbadet med båtbryggan i bakgrunden

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Här möts vi av en stilren hall med utrymme för ytterkläder och skor. Ljusa väggar och klinkergolv med golvvärme närmast entrédörren.

Från hallen når vi ett generöst och öppet vardagsrum med vackert ljusinsläpp genom stora fönster. Här värmer en öppen spis med braskassett och det finns gott om plats för soffa och matgrupp. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger parkett.

Modernt, välplanerat och stilrent kök från 2010 med vita luckor. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, kyl och frys från Bosch och diskmaskin. Allt i rostfritt.
Laminatbänk och grå stavmosaik. Spotlights under överskåpen. Plats för matbord.

Rymligt och fint sovrum med platsbyggda garderober och plats för stor dubbelsäng, utgång till uteplatsen. Målade väggar i beige och laminatgolv.

Ett stort sovrum med inbyggda garderober och plats för stor säng. Kan med fördel användas som såväl barnrum och gästrum som kontor eller hobbyrum. Laminatgolv och väggar målade i beige.

Sovrum nr 3 med plats för säng och nattduksbord har målade väggar i beige och laminatgolv. Passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Smakfullt, ljust och stilrent badrum från 2008 med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Här finns utrustning i form av toalett, dusch, handfat, kommod, spotlights, golvvärme och badrumsskåp. Fint ljusinsläpp via fönster.

Bostadens andra badrum renoverades 2008 och erbjuder toalett, badkar, handfat, badrumsskåp, spotlights och kommod. Det här är ett stilrent badrum med väggar i vitt kakel och klinkergolv. Fint ljusinsläpp via fönster.

Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, varmvattenberedare, ho, skåp. Tvättstugan fungerar även som grovingång.
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
103 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1985
Uppvärmning
Direkt El, braskamin
Ventilation
FTX-system mekanisk till-/frånluft
Energideklaration
Utförd 5/7/2019
Energiklass
G
Energiprestanda
140 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Kalksandsten och trä
Fönster
2+1-glasfönster
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Beryllen 5
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 48,550 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 30,478
VA
SEK 6,871
Renhållning
SEK 2,890
Försäkring
SEK 8,311
Beräknat antal personer
2
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,044,000
Byggnadsvärde
SEK 2,089,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,469,000
Tomt
Areal
1004 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt
Uteplats
En rymlig terrass med trätrall, plats för matbord och stolar och plats för soffgrupp. Terrassen är delvis skyddad under tak.
Parkering
Nyasfalterad infart 2019.
Ny stödmur 2019.
Garage med förråd.
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld
Last: Avtalsservitut: Villa Och Årlig Avgäld, 01-IM8-41/2527.1

Karta

Öringe Tyresö

Beryllvägen 6

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg